Chelsea har nok den mest overkommelige kampen på lørdagens tippekupong.
Chelsea har nok den mest overkommelige kampen på lørdagens tippekupong. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Knalltøff runde i England

Julestrien nærmer seg for de engelske klubbene, og mange skal ut i tøffe oppgjør på lørdagens tippekupong.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1: I dag sliter Blackburn
Oddstips 2: Ingen bedring uten Rösler

Bonuspotten vokser stadig og er nå oppe i 3,6 millioner kroner.

Det er et meget utfordrende og spennende langoddsprogram denne lørdagen. Store kamper fra hele Europa samt vintersportsdueller er noen av godbitene.

Lik Sportspills facebook-side for å få daglige oppdateringer på våre saker.

1, Arsenal — Newcastle United
«The Gunners» tok en sterk seier mot Galatasaray i midtuken og det var sårt trengt for selvtilliten. Forrige helg spilte de en meget svak førsteomgang mot Stoke og fortjente til slutt tapet. 3-3-1 hjemme er godkjent.

Newcastle er i godt slag og slo Chelsea 2-1 hjemme forrige helg. Har tatt noen imponerende skalper denne høsten og er absolutt ikke sjanseløse på Emirates, heller. En skrell kan forekomme og vi krysser HB.

2, Chelsea — Hull City
Chelseas parademarsj mot ligatittelen møtte en dump i veien forrige helg, og det bør helst tilbake på vinnersporet før konkurrentene kommer for nær. Spillemessig var de nok bedre enn Newcastle forrige helg, men slet med uttellingen og skaper forhåpentligvis gode nok sjanser i dag.

For Hull endte det i et frustrerende 0-0-resultat mot West Bromwich forrige helg og de har slitt stort den siste tiden. Finner virkelig ikke mål og kommer neppe til å gjøre det i dag heller. H.

3, Leicester City — Manchester City
Etter at Leicester tok en meget imponerende hjemmeseier mot Manchester United har det gått dårlig, og Nigel Pearson må lure på hvor vinnerviljen har blitt av. Nå er de på sisteplass med to poeng de siste ti, og har i tillegg tapt poeng mot viktige bunnkonkurrenter.

Manchester City har på sin side virkelig fått opp dampen, og tatt imponerende seire den siste drøye måneden. Agüeros skade blir selvfølgelig viktig å kompensere for, men kampen mot i Roma viste de få svakhetstegn. Selv om det er lov å håpe på et sjokk, kommer det neppe på King Power Stadium. B.

4, Burnley — Southampton
Burnley er tilbake på jorden etter et par seire på rad, og ønsket å unngå 2-0-tapet mot QPR forrige helg. Men de sliter igjen med effektiviteten og det spørs nok ikke om Danny Ings' scoringsfrekvens vil gå litt ned de kommende kampene.

Southampton har ett poeng de siste fire kampene, og bør reise seg før de mister kontakten med topp fire. De har vært veldig tafatte den siste tiden, spesielt foran mål, og mot Burnley må de ta vare på de sjansene de får - det er ikke sikkert det blir mange. UB.

5, Sunderland — West Ham United
Sunderland traff innertieren med kampplanen borte mot Liverpool forrige helg, og fikk forrige sesongs mestscorende lag til å fremstå tannløse. De har imidlertid ikke mye tenner selv og har spilt uavgjort i ni av femten kamper denne sesongen.

West Ham blir favoritt i denne kampen, en posisjon de har slitt litt med. Best er de når motstanderen styrer spillet, men de var virkelig solide forrige helg, da de kom fra å ligge under til å vinne mot Swansea. «The Hammers» har lykkes med mye denne sesongen og bør unngå tap i denne. UB.

6, Crystal Palace — Stoke City
Crystal Palace rundspilte Tottenham på White Hart Lane forrige helg, men de klarte ikke omsette sine mange sjanser i mål. De har et vanvittig spekter av offensiv finesse, og rent individuelt holder mange av spillerne et veldig høyt nivå.

På besøk kommer Stoke, som har spilt meget god fotball den siste tiden. Tre tap på rad ble fulgt opp av en sterk hjemmeseier mot Arsenal forrige helg. Mark Hughes har fått mye av det han ønsker fra sitt Stoke, men i dag venter en tøff oppgave. HUB.

7, West Bromwich Albion — Aston Villa
Vertskapet har slitt foran mål etter at Berahinos scoringsform uungåelig tørket inn. De spilte greit mot Hull forrige helg, men har ikke imponert spillemessig på ganske lang tid.

Det har for så vidt heller ikke Aston Villa, men nå er de inne i en god periode rent resultatmessig. Forrige helg kom de under mot Leicester, men snudde kampen mesterlig. Nå har de plutselig fem kamper uten tap og det gir Paul Lambert grunn til å puste litt lettet ut.

I dag møter de imidlertid en tøff nøtt, men det er vanskelig å se hvordan hjemmelaget skal tre poeng i dag. UB.

8, Watford — Wigan Athletic
Selv om Watford har fire tap de siste syv, kan de skylde på at motstanden har vært veldig god den siste tiden. 0-5 mot Fulham var en meget solid borteseier forrige runde og noe de naturligvis ønsker å bygge videre på.

Hjemmelaget er fortsatt med i toppen og har 5-3-2 på hjemmebane.

Wigan har på sin side ikke fått en opptur etter sparkingen av Uwe Rösler. Seks uten seier og to poeng på disse er fasit den siste tiden og på bortebane har de kun seks poeng på ti kamper. Det er nok til at vi krysser H.

9, Leeds United — Fulham
Leeds er midt på tabellen og har møtte veldig gode lag den siste tiden. Derby slo de 2-0. Har samme hjemmestatistikk som Watford - 5-3-2.

Fulham tapte som sagt 5-0 hjemme mot Watford sist, etter å ha fått en mann utvist før halvtimen spilt. Oppturen de fikk etter å ha sparket Magath har bremset. 2-2-6 på bortebane er tilstrekkelig til at vi spikrer en ny H.

10, Bolton Wanderers — Ipswich Town
Ut av ingenting har Bolton funnet en fantastisk formkurve og de har nå fem kamper uten tap. Endelig er de over streken og kan puste lettet ut en kort stund. 5-3-2 på hjemmebane.

Ipswich går fra triumf til triumf og har tatt sytten poeng de siste syv kampene. Andreplassen har de et fast grep rundt, og de har kun tapt to bortekamper denne sesongen med 3-5-2. HB.

11, Bournemouth — Cardiff City
Bournemouth slo tilbake etter tre uavgjortkamper med en meget 1-2-seier mot Wolves sist. De lå under og snudde kampen i løpet av de siste tyve minutter. 5-3-2 på hjemmebane.

Cardiff har fire kamper uten tap, men skulle nok ønsker at de klarte å slå Roterham på hjemmebane forrige helg. Slik gikk det ikke, og det er ingen tvil om at det er på hjemmebane de gjør det - 1-5-4 er bortetallene. H.

12, Sheffield Wednesday — Wolverhampton Wanderers
Vertene fra Sheffield tok en formidabel 1-2-seier borte mot Blackburn forrige helg. De slipper inn veldig lite med mål og har nå fire kamper uten tap. 2-5-3 er tallene på hjemmebane.

Wolverhampton har virkelig landet etter å ha flydd høyt i sesonginnledningen. Med fem tap på rad har de rast på tabellen. Forsvaret fortjener mye av skylden for det, de er nemlig ligaens tredje mest gavmilde. 2-4-4 på bortebane gjør at vi setter nok et hjemmekryss. H.

432-rekker:

1, Arsenal — Newcastle United HB

2, Chelsea — Hull City H

3, Leicester City — Manchester City B

4, Burnley — Southampton UB

5, Sunderland — West Ham United UB

6, Crystal Palace — Stoke City HUB

7, West Bromwich Albion — Aston Villa HUB

8, Watford — Wigan Athletic H

9, Leeds United — Fulham H

10, Bolton Wanderers — Ipswich Town HUB

11, Bournemouth — Cardiff City H

12, Sheffield Wednesday — Wolverhampton Wanderers HU

Klikk her for å levere denne kupongen.

96-rekker:

1, Arsenal — Newcastle United HB

2, Chelsea — Hull City H

3, Leicester City — Manchester City B

4, Burnley — Southampton UB

5, Sunderland — West Ham United UB

6, Crystal Palace — Stoke City HUB

7, West Bromwich Albion — Aston Villa UB

8, Watford — Wigan Athletic H

9, Leeds United — Fulham H

10, Bolton Wanderers — Ipswich Town HB

11, Bournemouth — Cardiff City H

12, Sheffield Wednesday — Wolverhampton Wanderers H

Klikk her for å levere denne kupongen.