Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Skyhøy bonuspott på midtukekupongen
Oddssingel PL: Manchester City skal tilbake på toppen
Oddsdobbel håndball: Topplagene innfrir
VM Super-G menn
: Aamodt Kilde har form til å vinne
V76 Bjerke: Vi jakter V75-opptur på Bjerke
V4 Bergsåker: Frekke V4-objekter til lunsj
Vikinglotto onsdag: Hele 117 millioner kr i potten
Alpint-VM: Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss onsdag. Det er Super-G for menn under VM i alpint i Åre. I tillegg er det duket for Barcelona mot Real Madrid i første semifinaleoppgjør av Copa del Rey. I Premier League kan Manchester City overta serieledelsen dersom de vinner sin bortekamp mot Everton. Ellers er det cupfotball fra Tyskland og det er full serierunde i skotsk Premiership. Her hjemme spilles det en rekke kamper i Eliteserien i håndball både for kvinner og menn.

NB! Onsdag er det ca 117 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Aberdeen - Rangers H 3,40 (spillestopp kl 20.40)

Aberdeen stod med fire strake seire, før det ble 3-4 tap hjemme for Celtic i den siste seriekampen i 2018. Har innledet strålende etter nyttår og tatt ti poeng på sine fire første seriekamper i 2019. Har avansert til 3. plass på tabellen med totalt 46 poeng og har kun to poeng opp til Rangers på 2. plass. Solide 7-2-3 hjemme på Pittodrie stadium i Aberdeen. Aberdeen-manager Derek McInnes kan glede seg over at førstekeeper Joe Lewis og toppscorer Sam Cosgrove som begge måtte ut med skader i lørdagens seriekamp mot Hibernian, er klare til kveldens toppkamp. Det samme gjelder for forsvarsspilleren Michael Devlin. Forsvarskollega Scott McKenna er derimot fortsatt ute.

Rangers innledet 2019 med bortetap mot Kilmarnock (1-2), men har tatt to komfortable seire i sine to siste seriekamper. Holder 2. plassen og er seks poeng bak serieleder Celtic. Har dog ikke bedre enn 7-2-3 på bortebane. Nysigneringene Glen Kamara og Matt Polster er ikke helt friskmeldte enda, mens Graham Dorrans, Eros Grezda og Jamie Murphy fortsatt er ute med skader.

Disse lagene møttes i seriepremieren i Aberdeen tilbake i august 2018, da endte det 1-1. Vi har feeling for formsterke Aberdeen her. Slik oddsene er satt i denne kampen, synes 3,40 på hjemmeseier svært høyt. Vi tror på Aberdeen og setter et spill på hjemmelaget til flott odds.

Klikk her for å levere dette spillet