Gå til sidens hovedinnhold

Korona-trøbbel for Kroatia før Spania-kampen

Ivan Perisic ble matchvinner mot Spania i EM for fem år siden, men han spiller ikke mandagens kamp. Det vil svekke Kroatia. Vi tror Spania går videre.

Den positive koronatesten til Ivan Perisic kom som et sjokk på den kroatiske EM-troppen. Han er nå i isolasjon i ti dager.

Alle de andre kroatiske spillerne og resten av støtteapparatet har testet negativt.

Perisic har milde symptomer. Han har litt vondt i ryggen og føler seg sliten. I Kroatia snakker man, ifølge den spanske avisen Marca, om at Perisic kan være tilbake til finalen, hvis laget til Zlatko Dalic klarer å komme så langt.

250 millioner i førstepremiepotten. Vikinglotto har spillefrist onsdag kl. 18.00

Perisic er ingen hvem som helst. Han har startet de tre første kampene til kroatene i gruppespillet - mot England, Tsjekkia og Skottland. Inter-spilleren er en av de mest erfarne spillerne i den kroatiske troppen. Han har spilt 104 landskamper. Det gjør ham til den kroatiske spilleren med sjette flest landskamper i historien.

At Spania vinner mot Kroatia gir 1.55 i odds

32-åringen scoret utligningsmålet i 1-1-kampen mot Tsjekkia, og han satte også inn 3-1-målet mot Skottland som sikret laget en plass i åttendedelsfinalen.

Det er ingen tvil om at Perisic vil bli savnet. Spania er nok glad for at mannen som senket dem i 2016 ikke er med i mandagens kamp.

Kroatia - Spania (Halvtid/Fulltid) Uavgjort-Spania 4.20 (spillestopp mandag kl. 17.59. Kampen vises på TV2)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Etter to skuffende kamper mot Sverige og Polen, som begge endte uavgjort, slo Spania tilbake i den siste gruppespill-kampen mot Slovakia. Den vant spanjolene 5-0. Det er den største seieren i mesterskapet så langt.

Kroatia gikk på et knepent 0-1-tap mot England i åpningskampen, før de spilte 1-1 mot Tsjekkia. I den siste kampen i gruppespillet tok de en komfortabel 3-1-seier mot Skottland.

Perisic ble matchvinner

Kroatene vil sannsynligvis ha en defensiv tilnærming til denne kampen, iallfall i starten, i håp om å frustrere spanjolene. Det var en taktikk både Sverige og Polen lyktes med.

Her kan du skrape Flax på nett

Det har stått uavgjort til pause i to av de tre første kampene til Kroatia, og vi har tro på at kroatene kan klare å stå imot presset fra Spania i de første 45 minuttene i København. Kroatene har faktisk vunnet to av de tre siste kampene mot Spania. En av seirene kom kom i EM i Frankrike for fem år siden. Da vant kroatene 2-1 i gruppespillet, og hvem andre enn Ivan Perisic scoret vinnermålet. Han er nå ute.

Spania, som har blitt europamester tre ganger tidligere, skal ha tilstrekkelig med offensive kvaliteter i mannskapet til å få jobben gjort i Parken, men vi tror de må være tålmodige. At det står uavgjort til pause og at Spania vinner etter 90 minutter gir flotte 4.20 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset