Foto: Vegard Grøtt / Propaganda Photo / NTB scanpix

Krise for Bergs Blackburn

Poengene uteblir og vi tror det går fra ille til verre i Blackpool.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag
V75 Forus: To bankere i jakten på 42 mill
Oddstips 1: Krise for Henning Berg
Oddstips 2: Brennhett derby i sør

Tippetips: Ingen tvil i Manchester

Premier League: Skaderapport

Langoddsen er så omfattende på lørdager at vi nå finner det meste fra den vestlige fotballverden og en god porsjon håndball og vintersport i tillegg. Ishockeyseriene har pause, så på den fronten er det litt stille, men du verden så mange flotte fotballkamper vi finner.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Det ble en god dag i går, da vi traff på alt vi omtalte. Dobbelen med Aalen og Rennes til 4,02 gikk inn med god margin, langskuddet Krefeld Penguine til 2,40 vant sin match klart, og vi fikk advart mot djevelsk lave 1,34 på storseieren til Bayern München, en seier som aldri kom.

Dagens langskudd
54. Stoke - Everton U 2,95

Premier League. Stoke står med råsterke 4-3-0 hjemme på Britannia, og målforskjellen er 7-2. Formen er meget god og her skal Everton få det tungt. De blå fra Liverpool er dog ikke så enkle å slå de heller, de har 2-4-2 borte og viste styrke da de snudde til seier mot Tottenham forrige runde. Denne kampen tror vi ikke får noen taper, historien viser at det ofte blir uavgjort. Historien spiller dog ikke så stor rolle, men slik lagene står opp mot hverandre akkurat i dag, mener vi uavgjort er sannsynlig. Vi må prøve en innsats på U til 2,95.

75. Millwall - Leicester H 2,80
Championship. Millwall hadde 7-6-0 på sine siste spilte da de tapte for Ipswich forrige runde. De spilte ikke dårlig, det er Ipswich som har hevet nivået sitt kraftig. Nå skal de slå tilbake mot oppryksjagende Leicester, som ligger høyt på tabellen, men som bare har 3-2-5 på bortebane. Leicester tapte i Leeds sist og har vist at de er til å hanskes med som bortelag. Norsk Tipping gjør likevel hjemmelaget til outsider, og vi kan ikke la 2,80 på formsterke Millwall hjemme på The Den stå urørt.

Dagens avslag
52. Liverpool - Aston Villa H 1,30

Igjen serveres vi lav, uspillbar odds på det mest overvurderte laget i Premier League. Overvurdert av oddssetterne, er det vi mener da. Det er ikke Norsk Tipping vi er kritiske til, hele verden ser igjen ut til å mene at det er overveldende sjanser for hjemmeseier på Anfield. Liverpool har 3-3-2 hjemme og scorer i snitt ett mål per hjemmekamp. Aston Villa har hevet seg og er uten tap i sine fem siste spilte. Vi sier ikke at Liverpool er et dårlig lag eller at de ikke vinner, vi sier bare at 1,30 er for lav odds på hjemmeseier.

Dagens spill
Vi hadde mye på blokka denne lørdagen, men listen på 10-12 objekter barberes ned til to spill, og det blir to dobler i dag. Vi starter i Championship med Henning Bergs Blackburn, og skal innom Serie A, Ligue 1 og Primera Division før vi gir oss.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

60. Blackpool - Blackburn Rovers
Engelsk Championship. Blackpool har bare ett tap på sine ti siste, men grunnet mye uavgjort er de foreløpig ikke med i opprykkskampen. De to siste er spilt borte, og har gitt 4-1 mot Peterborough og 2-2 mot Crystal Palace. Legg også merke til at Blackpool har scoret i alle sine ti siste spilte, Thomas Ince er oppe i 13 scoringer nå, mens det var Dicko og Delfouneso som sørget for 2-2 mot Palace. 3-5-2 hjemme på Bloomfield Road, men laget har hevet seg under den nye manageren Appleton.

Sentrale Crainey (f) er suspendert og erstattes av Harris. Basham (m) returnerer fra suspensjon og Taylor-Fletcher er tilbake i troppen etter skadefravær. Evatt (f) er ute, skadet og syk, og fra før er Phillips (a) ute.

Henning Berg og Blackburn har et problem, minst ett, og det er at forsvaret deres slipper til motstander for enkelt. Tap 1-4 for Cardiff forrige runde var det tredje strake nederlaget på Ewood Park. Berg vurderer endringer i forsvarsrekka til dagens kamp. På bortebane har Blackburn på ganske uforklarlig vis klart å unngå tap en rekke ganger, de står med 2-7-1 på reise og scorer mye mer borte enn hjemme.

Formica, Dunn og Murphy er usikre. Gomes (a) og Best (a) er ute med skader. Det er også snakk om at Givet (f) kan få spilletid igjen.

Blackburn har sett stusselige ut den siste tiden, og selv om bortestatistikken deres taler for at det blir uavgjort, har vi mer tro på tap denne gangen. Det er krisemøter i Blackburn, Berg gjør alt han kan men det er noe som mangler. Det var lavmål mot Cardiff sist og det blir fryktelig tøft i Blackpool. 1,95 for hjemmeseier spilles i en dobbel.

99. Udinese - Palermo
Italiensk Serie A. Vi gikk mot Udinese borte mot Sampdoria på mandag, men der tok vi feil. Sampdoria var på sitt jevne, mens Udinese var mye bedre enn undertegnede hadde forventet. Danilo og Di Natale brukte under halvtimen på å gjøre 2-0 og det ble sluttresultatet. Men nesten viktigere enn resultatet er det at Udinese førte kampen, de spilte ut motstander, slik de gjorde i forrige hjemmekamp da Cagliari ble slått 4-1. Udinese er i form. De står med 3-3-1 på eget gress og nå møter de seriens svakeste bortelag.

Coda (f), Benatia (f) og Domizzi (f) er tilbake, og det ser bra ut med troppen. Det er ingen skader, men Pasquale (m) er usikker og vurderes fortløpende. Slik kan Udinese starte, tror Gazetta, og stort bedre enn dette blir det ikke:

Brkic - Heurteaux, Danilo, Domizzi, Basta, Pinzi, Allan, Lazzari, Armero - Pereyra - Di Natale

Palermo ligner Udinese på ett punkt, nemlig på topp. De har en like utpreget goalgetter og "fisker" på offside-linjen i Miccoli som Udinese har i Di Natale. Men der stopper mye av likheten, Palermo vinner ikke så ofte som Udinese, og stort vinner de bare hjemme på Sicilia. På reise har de 0-2-6 totalt, og fattige to scoringer på disse åtte bortekampene. De tre siste borte er tapt for Roma, Bologna og Inter. Forrige runde tapte de hjemme for Juventus.

Høyreback Morganella er suspendert. Hernandez og Mantovani er ute med skader. Slik forventes bortelaget å starte:

Ujkani - Munoz, Donati, Von Bergen - Pisano, Barreto, Kurtic, Garcia - Ilicic, Dybala - Miccoli

Her skal saken være klar. Palermo er ikke sterke nok som bortelag til å spille ut et Udinese i form. 1,70 for hjemmeseier er raust i våre øyne og gir oss en dobbel til 3,32. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 15.55.

60. Blackpool - Blackburn Rovers 1,95 2,95 3,10
99. Udinese - Palermo 1,70 3,15 3,70

Total odds 3,32

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus