Ferencvaros' midtbanespiller Igor Kharatin fikk sitt tredje gule kort da de tapte 2-3 mot Young Boys, og han må derfor stå over returkampen mot sveitserne tirsdag. Det betyr at Kristoffer Zachariassen antakeligvis spiller fra start i tirsdagens kamp på Groupama Arena.

Så sent som i 2016 spilte han på Ågotnes i 2. divisjon. Nå er Sotra-strilen 90 minutter unna å spille i Champions League for Ungarns beste lag.

Ca. 31 millioner i Vikinglotto-potten. Spill her før onsdag kl. 18.00

27-åringen har hatt en rakettkarriere.

Da målet om opprykk glapp for Nest-Sotra i 2016 ble han hentet gratis til Sarpsborg 08, hvor Foldnes-karen ble en umiddelbar suksess. Etter tre sesonger i Østfold gikk veien videre til Trondheim og Rosenborg.

Etter bare halvannen år på Lerkendal ble Zachariassen i juli solgt til den ungarske toppklubben Ferencvaros.

I Ungarn er Zachariassen klubbkamerat med norske Tokmac Nguen fra Drammen, og den tidligere Eliteserie-spilleren Franck Boli. Sistnevnte scoret begge målene til Ferencváros i den første kampen mot Young Boys i Sveits. Nå får ungarerne også en målfarlig midtbanemann på banen. Zachariassen scoret åtte mål på tolv kamper for Rosenborg denne sesongen. Det gjør at han fortsatt er toppscorer hos trønderne.

Vi tror på en norsk opptur i Ungarn.

Ferencvaros - Young Boys 3.00 - 3.75 - 2.00 H (spillestopp tirsdag kl. 20.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Ferencvaros tapte 2-3 i den første kampen mot Young Boys, til tross for sveitserne spilte med ti mann i 65 minutter. Siden bortemålsregelen ikke lenger gjelder i europacupene, vil Ferencvaros måtte vinne med to mål for å gå videre. Dersom de vinner med ett mål vil det bli ekstraomganger i Budapest.

Ca. 31 millioner i Vikinglotto-potten. Spill her før onsdag kl. 18.00

Ferencvaros har vært solide på hjemmebanen. De har faktisk vunnet seks av de siste syv kampene på hjemmebane, og de har scoret i 14 kamper på rad på Groupama Arena.

Tre hjemmeseire i kvaliken

At de slo Prishtina (3-0) og Zalgiris (2-0) i Champions League-kvaliken i Budapest var forventet, men at de vant 2-0 hjemme mot Slavia Praha viser at Young Boys får en vanskelig oppgave i Budapest tirsdag.

Young Boys trenes av tidligere Huddersfield-manager og Jürgen Klopp-forlover, David Wagner. Laget hans har ikke fått noen god start på sesongen i Sveits. De står med én seier, én uavgjort og ett tap på de tre første kampene.

Her er hele tirsdagens oddsprogram!

Begge Young Boys sine bortekamper i Europa har endt uavgjort. Det holder til å gå videre til Champions League tirsdag, men det vil være risikabelt å legge seg bakpå og spille på resultatet.

Ferencvaros forsterkes av at venstrebacken Eldar Civic er tilbake, i tillegg vil trolig Samy Mmaee starte i forsvarsrekken tirsdagens kamp. Gjestene på sin side må klare seg uten Fabian Lustenberger, David von Ballmoos, Jordan Lefort og Sandro Lauper. Den positive nyheten er at midtbanemannen Michel Aebischer er tilbake.

Boli er i superform

Den første kampen i Sveits ble en målfest. Young Boys er kjent for å angripe, og det tror vi de vil gjøre i Ungarn. Det vil kunne gi overgangsmuligheter til hjemmelaget.

Spill MillionFlax her!

Den tidligere Aalesund- og Stabæk-spilleren Franck Boli er i kjempeform. Spissen fra Elfenbenskysten har scoret fire av de seks siste målene til ungarerne. Den tidligere Eliteserie-profilen gjorde Wankdorf Stadium til sin lekegrind i den første kampen mot sveitserne, og vi tror han kan lage problemer for dem igjen. 3,00 i odds på Ferencvaros som har fordelen av å spille på hjemmebane er absolutt spillbart.

Tror du Ferencvaros vinner til 3,00 i odds? Her kan du spille på kampen!

Det laget som ikke klarer å kvalifisere seg for gruppespillet i Champions League, vil gå direkte inn i Europa League-gruppespillet.