*Nettavisen* Sportspill.

Kucherov-scoring gir svært godt betalt

Nikita Kucherov nar vært outstanding for Tampa Bay Lightning i desember. Fortsetter han storspillet i januar? Vi tror det. Foto: Mike Carlson (AFP)

NHL's ledende poengkonge Nikita Kucherov har scoret i 1. periode i to av de tre siste kampene. Vi tror han gjør det igjen i natt.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel Premier League: Liverpool er Guardiolas skrekk
Oddssingel Premier League:
6,60 i odds på Firmino-scoring
Oddssingel La Liga:
Real Madrid har prestert elendig på bortebane
V64 Åby:
Untersteiner har V64-bankeren på Åby
V65 Bergen:
Vi jakter ny V65-suksess i Bergen
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Torsdagens langoddsprogram har sitt soleklare høydepunkt i Premier League-kampen mellom Manchester City og Liverpool som har avspark kl 21.00. I tillegg er det en meget interessant hengekamp fra La Liga mellom Villarreal og Real Madrid. Det er ellers full runde i Eliteserien i ishockey her hjemme og i Tour de Ski er det jaktstart både for menn og kvinner. Det nærmer seg håndball-VM og det fem privatlandskamper på torsdagens program, deriblant Norge mot Island.

NB! Fredag er det 99 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning- Nikita Kucherov scorer i 1. periode - 7,00 i odds (spillestopp kl 03.00)

Tampa Bay Lightning er det beste laget i NHL så langt. De har hatt en historsik god måned i desember, og Florida-laget har nå tatt poeng i 15 kamper på rad før bortekampen i Staples Center mot LA Kings.

The Lightning har 13 seire og 27 poeng i desember. Det er ny ranchise-rekord. Etter at de slo Anaheim etter spilleforlengelse på mandag står de med 14-0-1 på de 15 siste kampene. Det er en imponerende statistikk.

En av de viktigste bidragsyterne offensivt i denne perioden har vært Nikita Kucherov.

Tampa Bay Lightning-forwarden har vært i strålende form i desember. Russeren har sanket 30 av sine 65 poeng i løpet av julemåneden. Han topper nå poengligaen i NHL, tre poeng foran finske Mikko Rantanen fra Colorado Avalanche.

Kucherov har scoret syv mål og har 16 målgivende pasninger på de siste elleve kampene, men det som er interessant er at russeren har scoret i 1. periode i to av de tre siste kampene.

Han scoret i 1. periode mot Anaheim sist, og han gjorde det også mot Philadelphia Flyers 28. desember. Han har scoret i 1. periode i tre av de seks siste kampene.

Jeg tror han kan gjøre det igjen i nattens match mot LA Kings. Oddsen er hele 7,00 på at han scorer i 1. peride, og oddsen er 2,35 på at han scorer i kampen. Jeg forsøker meg på at han scorer i 1. periode. Det er et vågalt spill, så det er ikke denne du satser hus, bil og kjerring på.

Klikk her for å levere spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.