Gå til sidens hovedinnhold

Kun fem spillere har scoret mer enn Harry Kane for England

Harry Kane er en målgarantist. Vi tror han scorer mot Østerrike.

England-kaptein Harry Kane scoret fra straffemerket mot Polen i Englands siste landskamp. Det var hans 34. landslagsmål, og han klatrer oppover toppscorerlisten på det engelske landslaget.

Onsdag er det ca 314 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Tottenham-stjernen har passert Frank Lampard, Tom Finney, Nat Lofthouse og Alan Shearer. Nå er det kun fem spillere som er foran 27-åringen på listen, ifølge talkSPORT.

Det er imponerende tall siden Kane debuterte for England mot Litauen så sent som i mars 2015. I den kampen scoret på første ballberøringen. Siden han fortsatt bare er 27 år har han tid til å klatre opp på toppscorerlisten, forutsatt at han holder seg skadefri og i form.

Her kan du skrape Flax på nett

Kane scoret tolv mål for England på ti kamper i 2019, og vil få flere sjanser til å øke antallet mål i årene som kommer. I sommer er det klart for EM, og Kane vil utvilsomt starte på topp hos Gareth Southgate i turneringen.

Skulle England ta seg til VM, som arrangeres i Qatar vinteren 2022, vil han få enda flere muligheter til å nærme seg Wayne Rooney. Kane har scoret fem mål på ti privatlandskamper. Vi tror det sjette målet kommer onsdag.

England - Østerrike - Harry Kane scorer mål - 1,88 (spillestopp onsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet

Harry Kane er en mann du kan stole på, og vi tror han scorer sitt 35. mål for England i onsdagens kamp mot Østerrike.

Spissen har scoret 34 ganger for The Three Lions på kun 53 kamper, og han vil ta scoringsrekorden til Wayne Rooney på 53 mål i løpet av de nærmeste årene om han fortsetter scoringstempoet.

Tottenham-angriperen kommer til denne kampen etter en suksessfull sesong i Premier League, hvor han ble toppscorer med 23 mål.

Vi tror at Harry Kane gjør det han kan best i onsdagens kamp. Han scorer mot Østerrike.

At Harry Kane scorer mot Østerrike gir 1,88 i odds. Det er et greit spill på denne kampen.

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet