Kelechi Iheanacho har scoret ni mål på de åtte siste Premier League-kampene. Leicester-angriperen har nå scoret 14 mål så langt i 2021. Blant spillerne i den engelske toppdivisjonen har kun Harry Kane scoret flere, med sine 15 mål, ifølge goal.com

Vi tror nigerianeren, som ble hentet til Leicester fra Manchester City i 2017, tangerer Harry Kane i fredagens kamp.

Leicester - Newcastle - Kelechi Iheanacho scorer mål - 1,95 (spillestopp fredag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Da Kelechi Iheanacho satte inn 2-1-målet mot Crystal Palace for snart to uker siden var det 24-åringens tiende Premier League-scoring denne sesongen.

Det er imponerende med tanke på at han kun har startet 13 ganger, og med tolv mål på de ti siste kampene for the Foxes er han formspissen i klubben.

Fredag er det ca. 467 millioner i Eurojackpot-potten.

Scoringen mot Palace var også en milepæl for nigerianeren som for første gang etter at han kom til England er oppe i et tosifret antall scoringer i Premier League.

Iheanacho scoret ikke i 1-1-kampen mot Southampton sist, men han var nest sist på ballen som Jonny Evans satte i mål i andre omgang.

Trives best på hjemmebane

Den nigerianske landslagsspissen har vært den soleklart beste spilleren hos Leicester de siste månedene med elleve scoringer på de ti siste kampene i alle turneringer.

Her kan du skrape Flax på nett

Det er interessant å merke seg at Iheanacho liker seg hjemme på King Power Stadium. Han har nemlig scoret syv ganger på de fire siste hjemmekampene, og det er slett ikke usannsynlig at han går forbi Jamie Vardy som klubbens toppscorer i Premier League før sesongen er over. Han har 13 mål i Premier League så langt.

Iheanacho er i kjempeform, og vi satser på at han tegner seg på scoringslisten igjen i fredagens kamp mot et Newcastle-lag som Leicester har vunnet mot i åtte av de siste ti kampene. Oddsen på at han scorer er 1,95. Det er greit nok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset