*Nettavisen* Sportspill.

Kun tre poeng er godt nok

Foto: Scanpix

Bunnstriden er ubehagelig nær for Deportivo La Coruna. Sjekk dagens oddstips.

07.03.11 14:18

Langoddsen byr stort sett på fotball, og en del spennende objekter er det. Mandagens store kamp er Premier League-oppgjøret mellom Blackpool og Chelsea, der hjemmelaget mangler sine to profiler Campbell og Adam, men så er også oddsen på Chelsea deretter. Vi prøver en dansk og en spansk i stedet.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

AC Horsens - OB
Dansk Superliga startet opp etter vinterpausen denne helgen. Rundens siste kamp går på CASA Arena i Horsens. Hjemmelaget var en tur nedom divisjonen under, men kom opp igjen til denne sesongen. Horsens var ventet å kjempe i bunnen, og er heller ikke langt unna å gjøre det etter to tredjedeler av sesongen. 7. plass og ganske svak statistikk på hjemmebane, 2-3-4, totalt og en målforskjell på 5-11 her som røper at man ikke er spesielt farlige foran mål, men heller ikke slipper inn mye.

Over vinteren har man solgt den rutinerte forsvarsspilleren Andreas Augustsson til Elfsborg. Det har også vært litt skader på forsvarsspillere inntil like for nylig, og det stilles et lite spørsmålstegn ved hjemmelagets defensiv i dag. Niels Lodberg har fått rollen som forsvarsdirigent, og har vist at han takler den. Kebe er ute med skade.

Forventet startoppstilling, hentet fra Betxpert.com: Jochumsen, Rasmussen, Aslam, Lodberg, Nøhr, Drachmann, Spelmann, Retov, Kortegaard, Nakajima-Farran, Macena.

Odense Boldklub er blant de beste bak suverene FCK. Ni bortekamper før vinterpausen ga riktignok ikke mer enn 4-1-4 og en målforskjell på 14-17. I september og oktober var man ute å kjøre, men vant fem strake i november og klatret opp til en 3. plass. Treningskamper i vinterpausen har gitt variable resultater, man slipper inn litt for mange og litt for enkle mål, og dette kan gi et hint om at OB ikke kommer til å cruise gjennom siste del av sesongen, snarere tvert i mot. Det gjenstår å se, men sikkert er det at viktige Djemba Djemba er suspendert i dag og Emil Ousager er skadet. Demba-Nyrén er solgt til Notts County.

Antatt startoppstilling, hentet fra Betxpert.com: Wessels, Ruud, Christensen, Håland, Sørensen, Gislason, HHA, Traoré, Kadrii/Feldballe, Toft, Utaka.

Innbyrdes oppgjør:

02.08.2010 Horsens - OB 1 - 0
20.02.2010 OB - Horsens 1 - 3
31.05.2009 OB - Horsens 2 - 1
08.03.2009 Horsens - OB 2 - 1
20.09.2008 Horsens - OB 1 - 2
11.05.2008 Horsens - OB 2 - 2

OB er alltid favoritter når de møter Horsens, men som resultatene viser har de tapt de to siste på dagens bane og har ikke noen spesielt god statistikk mot outsideren de siste årene. Nå er det første kamp etter tre måneders hvile, lagene er rustne og det hele er enda mer åpent. Skal det legges noen vekt på treningskamper taler det svakt i hjemmelagets favør. Norsk Tipping tilbyr 3,55 for hjemmeseieren og den kan spilles som single. Det er et spennende spill, men vi velger HU-garderingen, til brukbare 1,75. Denne må kombineres.

Deportivo La Coruna - Real Sociedad
Deportivo kommer fra 0-0 mot Osasuna og 0-0 mot Real Madrid. De er ubeseiret på de fire siste, men har bare scoret to ganger på disse, og da blir det vanskelig å komme opp av sumpen de har ett bein i. Før dagens kamp er nedrykkstreken bare to poeng unna. Hjemmestatistikken lyder 4-6-2.

Manager Miguel Angel Lotina kan stille et brukbart lag, dog må det rokkeres noe. Claudio Morel Rodriguez og Ruben Perez skal være tilbake, mens Alberto Lopo nå er skadet og Juan Rodriguez er suspendert.

Sociedad får til mye på hjemmebane og de ligger på en komfortabel, men ikke veldig spennede 9. plass. Som nyopprykket lag er ambisjonene kanskje ikke høyere enn å unngå nedrykk, og da er man på god vei til å lykkes. På bortebane har Sociedad ikke bedre enn 3-1-9 totalt, og man har tapt fem av de seks siste bortekampene sine. Forrige bortekamp røk man 1-4 mot Espanyol, og i hjemmekampen onsdag klarte man bare 1-1 mot Levante. Dette skremmer ingen.

I dag svekkes man offensivt av at spissen Raul Tamudo er ute med skade. Det samme er midtbanespiller Mikel Aranburu, han er noe av det fastskrudde inventaret man finner hele La Liga, med sine 448 kamper og 37 mål for Sociedad siden 1996. Sannsynlige erstattere er Agirretxe og Bergara.

Hjemmelaget sliter med å score, men slipper heller ikke inn mål for tiden, og har om ikke annet et stort press på seg for å ta tre poeng. Sjansen for hjemmeseier kan neppe bli større enn mot et bortesvakt Sociedad som mangler to nøkkelspillere og som heller ikke trenger poengene like desperat. Vi kjøper 2,00 for hjemmeseieren. Denne kan spilles som single. Vi får en dobbel til 3,50 og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er 18.55.

90. AC Horsens - OB (1-0) 1,75 3,45 3,20
109. Deportivo La Coruna - Real Sociedad 2,00 2,90 3,00

Total odds 3,50

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag