Mustafa Abdellaoue, Kristoffer Zachariassen og Jonathan Lindseth jubler etter at Zachariassen har gitt Sarpsborg ledelsen 1-0 hjemme mot Bodø/Glimt 19. august. Kampen endte 1-1.
Mustafa Abdellaoue, Kristoffer Zachariassen og Jonathan Lindseth jubler etter at Zachariassen har gitt Sarpsborg ledelsen 1-0 hjemme mot Bodø/Glimt 19. august. Kampen endte 1-1. Foto: Christoffer Andersen (NTB scanpix)

Kun tre poeng som gjelder for Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 havnet helt sist i Eliteserien etter søndagens kamper. I kveld er det kun tre poeng som gjelder hjemme mot Vålerenga.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Spillsenter mandag: Vi har vurdert mandagens viktigste kamper
Oddssingel Eliteserien:
Kun tre poeng som gjelder for Sarpsborg
V65 Momarken:
Ny seiersmaskin fra Mjølnerød
V64 Eskilstuna:
Stor V64-jackpot med over 900 000 ekstra
V4 Halmstad:
Herlig mandagslunsj med Untersteiner i hovedrollen

Det er et ganske bra utvalg på langoddsprogrammet denne mandagen. I Eliteserien er det kamp mellom Sarpsborg 08 og Vålerenga og i Premier League tar Aston Villa mot West Ham hjemme på Villa Park. I Allsvenskan må Djurgården vinne sin hjemmekamp mot Helsingborg for å ta tilbake serieledelsen og ellers er det kamper i Serie A, dansk superliga tysk 2. bundesliga og Superettan.

NB! Onsdag er det ca 83 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Sarpsborg 08 - Vålerenga H 2,05 (spillestopp kl 18.55)

Etter at Strømsgodset vant sin hjemmekamp mot Ranheim i går med 1-0, er Sarpsborg 08 tabelljumbo Eliteserien før kveldens kamp. Ledet 2-0 hjemme mot Viking sist, fikk innleide Kyle Lafferty utvist og "ga" vekk to mål til Viking. Det var lagets fjerde strake poengdeling hjemme. Innleide Kyle Lafferty soner følgelig karantene i kveld, det samme gjør kaptein Joachim Thomassen for gule kort. Viktige Jonathan Lindseth er tilbake etter karantene.

Vålerenga maktet kun 1-1 hjemme mot Rosenborg sist til tross for at de fikk spille over en omgang med en mann mer. Er havnet i ingenmannsland og står med svake 1-1-3 på de fem siste bortekampene. Totalt har Vålerenga svake 2-3-5 på bortebane. Herolind Shala er ute på ubestemt tid, mens Jonathan Tollås Nation er usikker.

Sarpsborg har vunnet tilsvarende kamp de to foregående sesongene og det står 3-3-0 på de seks siste tilsvarende. 2,05 i odds på at lag som kun har vunnet to av tjue seriekamper er ikke veldig gavmildt, men likefullt det opplagte valget.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør