Foto: Trond Reidar Teigen (Scanpix)

Kvik Halden i storform

Les våre omtaler og tips til Fair Play-Ligaen for 12 rette på lørdagskupongen.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette
Oddstips 1: Klare hjemmeseire
Oddstips 2: Vi spiller Hammarby

Sjekk også: Lesernes oddstips
Travtips: V75 Drammen

Lørdagskupongen inneholder oppgjør fra Fair Play-ligaen, også kjent som 2. divisjon. En spennende og ved første øyekast overkommelig oppgave, som tar oss innom alle fire avdelinger.

Bonuspotten er oppe i 3.600.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong. Spillefristen er klokken 15.55.

Norsk Tipping viser Kjelsås – Ørn Horten på nett-tv, direkte og gratis for alle som vil. Klikk her for å se kampen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Kvik Halden FK - Byåsen
Ønsket om å etablere toppfotball i Halden er nærmere å bli innfridd enn på lenge. Kvik Halden har vist gode tendenser etter opprykket fra 3. divisjon, og har med tre seire i de tre siste meldt seg på i topppen. Daværende avdelingsleder Lørenskog ble ydmyket med 1-5 på eget gress, før Kvik Halden ekspederte Tiller og Nardo med 3 baklengs til hver. Dette gir en foreløpig 4. plass og 5-1-3 totalt.

Klubben skriver på egen nettside at de tvinges til å gjøre endringer i laget denne gangen. For første gang denne sesongen vil ikke Kvik-buret bli voktet av Frode Larsen, han deltar i et bryllup. Samtidig er reservekeeper Stian Brudalen skadet, slik at Thomas Sandem gjør comeback fra start på Halden stadion. Venstreback Christian Halvorsen er ute med en strekk, og en sannsynlig erstatter er omskolerte Jørgen La Coure Strand, men avgjørelsen er ikke tatt. Situasjonen er langt fra krisepreget, og trener Ørjan Christiansen legger til: "Ellers har vi et par spillere som virkelig viser formstigning og trykker godt på bakfra. Det er selvsagt en god situasjon for oss."

Byåsen hører til blant de sterkeste lagene i avdelingen. De ligger poenget bak Kvik Halden, og 3-2-0 på hjemmebane og 1-1-2 på bortebane gir en indikasjon om at Byåsen er best på eget gress. 27-18 i målforskjell er blant de mest underholdende, og mens avdelingens toppscorer Torgeir Dahle bøtter inn mål på topp, slipper man inn 8 mål i de to siste spilte. Det er for mye, for forrige bortekamp endte med tap 3-5 i Moss.

Det skal ikke være mange skader hos Byåsen, men vi har ikke sett noen tropp. Alt tyder på at toppscorer Dahle er med.

Haldenserne frykter motstanderens goalgetter Dahle, trønderne frykter Raymond Kvisviks silkepasninger og gjennomspill. Når det kommer til stykket tror vi det blir hjemmelagets meget gode defensiv som avgjør denne kampen, for her skal Byåsen jobbe veldig hardt for å komme til målsjanser. Kvik-forsvaret kan ganske enkelt ikke tillate seg å slippe til Dahle en eneste gang mot en heller rusten og pensjonert målvakt, og de er gode nok til å mure eget mål inne. H i kamp 1.

Nesodden - Steinkjer
Nesodden startet sterkt og hadde marginene med seg i kamp etter kamp, men de tre siste er tapt knepent. Byåsen, Ullensaker/Kisa og Levanger har alle blitt et hakk for sterke. Men som klubben selv sier, man har spilt bedre i flere av disse tapene enn man har gjort ved tidligere anledninger der man likevel har vunnet. Denne avdelingen er jevn og nesten alle kan slå alle. Det er ikke noe i veien med det spillemessige hos Nesodden. Vi har ikke sett noen skadeinfo eller tropp fra Odden.

"Holder godt første 60 min men taper til slutt 1-6". Overskriften er hentet fra Steinkjers egen nettside og illustrerer hva laget sliter med. De holder stand en stund, uten å skape spesielt mye selv, blir slitne mot slutten og da rakner det fullstendig. De seks siste er tapt, og man slipper inn mellom 3 og 6 baklengs hver gang. Her er nok ikke problemet at enkletspillere er skadet, det er laget som helhet som ikke holder nivået, og en bortestatistikk på 0-0-4 og 7-21 i målforskjell lukter det nedrykk av, dessverre. I Steinkjer fortviler mange over at klubben hele tiden tappes for talenter og kjemper mot nedrykk år etter år. Steinkjer har en av de yngste og minst rutinerte spillerstallene i 2. divisjon, og klubben har utfordringer på mange områder. Denne sesongen ser ut til å bli blytung.

Nesodden er ikke i kanonform lenger, men spiller sitter fortsatt og de blir store favoritter på hjemmebane i dag. En kamp der det står 0-0 eller kanskje også 0-1 til pause, men med et sluttresultat rundt 5-1 er ikke utenkelig. H i kamp 2.

Tiller - Nardo
Dette blir et trønderoppgjør med nerve i, da begge lag ligger et stykke ned på tabellen og trenger alle poeng. Begge er typiske hjemmelag.

Tiller har 3-0-1 på hjemmebane og 0-0-5 på bortebane. Formen er svak med 1-0-4 på de fem siste, men etter to tapte bortekamper klarer man nok å vekke entusiasmen når man får spille hjemmekamp igjen. Det må også sies at de var meget nær sesongens første bortepoeng på Lørenskog, men de tapte 1-2.

Rune Langørgen (a) er tilbake i trening mye raskere enn ventet etter en leggskade. Men om han spiller i dag, spørs vel. Det gjør derimot toppscorer Morten Torset. Tillers hjemmeside og forhåndsomtaler av kampene er en glede for alle som interesserer seg for odds og tipping, og når troppen legges ut tar den selvsagt med her. Dette skal være en god tropp:

Ørjan Bøe Thygesen, Marius Larsen, Jannik Weum, Jørn André Hugdal, Marius Garstad, Eivind Sangesland, Bertil Kjørsvik, Ivar Unhjem Jakobsen, Krister Malmo, Arnstein Buøy, Morten Torset, Steffen Thoresen, Arton Ademi, Albert Berbatovci, Rune Langørgen, Vegard Skorstad.

Nardo er a poeng med Tiller, men under streken på svakere målforskjell. De ligner dagens motstander tabellmessig, med 3-0-2 på hjemmebane og 0-0-4 på bortebane. De to siste spilte er tapt, 0-3 hjemme mot Kvik Halden og 1-2 borte mot RBK 2.

Det rapporteres om en god treningsuke og tilnærmet lik tropp som mot Kvik Halden.

Kampen går på Tonstad kunstgress, den skal ikke være blant fylkets beste kunstgressbaner, og det forventes krig og lite finspill. Nardo har trukket det lengste strået i de siste innbyrdes, blant annet en 2-1 treningskamp før sesongen og i opprykkskvalifiseringen til 2. divisjon i 2008, der Nardo vant 5-3 over to kamper. Denne gangen ser lagene helt jevne ut, og hjemmebanefordelen kan bli avgjørende. Vi tror begge lag går hardt for alle poengene og markerer HB i kamp 3.

Bærum - Lillehammer
Bærum viste styrke med 2-1 seier i Brumunddal forrige runde. På hjemmebane er de alltid gode, og de har 3-0-0 og målforskjell 11-3 så langt på Sandvika stadion.

Kaptein Terje Sanne (m) fikk en hard takling i Brumunddal som brakte ham ut av kampen og direkte til sykehus med et smertefullt kragebensbrudd, så han er ikke med i dag. Erik Røsvik kom inn for Sanne og ble matchvinner, kanskje får han sjansen fra start denne gangen. Målfarlige Rozhat Shaswari (a) har vært på prøvespill hos Tromsø men er klar til kamp mot Lillehammer.

Lillehammer tok sesongens første seier med 3-2 hjemme mot Aalesund 2 på tirsdag. Svakt av Lillehammer å gå så mange runder før seieren endelig kom, men laget var bare fire poeng unna nedrykk forrige sesong, så det er vel denne trenden vi ser en forlengelse av. Lillehammer har bare spilt tre bortekamper og har 0-1-2 og målforskjell 2-9 på disse.

Lillehammer har slitt med en del skader innledningsvis, spesielt i forsvarsrekka. Vi kjenner ikke detaljene per i dag, men leser at Touray var tilbake fra skade og scoret mot Raufoss for to uker siden. Men nå må Touray muligens forlate Lillehammer på grunn av mangel på jobbmuligheter der. Cato Mikalsen er tilbake fra suspensjon i dag. Vi sakser også inn en ingress fra gd.no: "Sjeldent har LFK slitt så mye med skader som denne sesongen. De mener det er friksjonsskader forårsaket av at kunstgraset på Stampesletta ikke vannes."

En klar hjemmeseier dette, så klar som en hjemmeseier i 2. divisjon kan bli, mener vi. H i kamp 4.

Frigg - Brumunddal
Friggs tre siste kamper har gitt en for oss overraskende og sterk borteseier mot Follo, 3-2 vant Frigg der, før man leverte solid årsverste med 1-4 hjemme mot Molde 2, og så ble det 1-1 mot Herd på Rollon-banen forrige runde, et resultat ingen var fornøyd med. Det er med andre ord nesten umulig å vite hva man kan forvente av Frigg. De har slitt med skader i lang tid og gjør det fortsatt.

Spillende assistenttrener Oltedal, Grøndalen, Solheim, Gaare, Tjønneland, Badivuku, Grimstad og fjorårets nøkkelspiller nummer én, Sandstad, er alle på skadelisten. Tønne (a) er hyppig fraværende på grunn av jobbreiser. En positiv nyhet også: Kevin Nicol (m) er tilbake fra skade.

Brumunddal er oppe på 4. plass i denne jevne avdelingen. 3-0-1 på bortebane er pent. Etter fire strake seire ble det tap 1-2 hjemme mot Bærum forrige runde. Man hadde da slått Herd og Molde 2 borte, Aalesund 2 og Raufoss hjemme. "Årets svakeste kamp" var trener Erik Wettermark kommentar etter tapet for Bærum. Dala hadde flest sjanser, men satt bare én.

Den nye målvakten Bartosz Deregowski, med aldersbestemte landskamper for Polen, fikk godkjent i sin debut. Han hadde én kjemperedning og fikk ellers elendige arbeidsforhold ved de to baklengsmålene. Det skal stå greit til med laget forøvrig.

Det er guffent å tippe Friggs kamper denne sesongen, og vi har brent oss ved minst én anledning allerede. Men vi klarer ikke å gi Frigg tillit med alle de skadene de har. Når Dala er i form og samtidig outsidere på folkerekka, frister det langt mer å markere UB i kamp 5.

Raufoss - Kristiansund BK
Raufoss har kjempet i toppen de siste sesongene, og kommer nok til å gjøre det igjen. Hjemme i egen hall er de alltid sterke, og de har 3-0-0 og målforskjell 9-1 her. På bortebane har man slitt mer, 1-1-3 er fasit på reise. Borteseieren kom i forrige runde, en sterk 4-3 seier over gode Jevnaker der man lå under 1-3 da et kvarter gjensto. Så formen er god, men denne og 4-1 hjemme mot Lillehammer i de to siste.

Raufoss stilte et godt lag mot Jevnaker forrige runde og vi kan ikke se ut fra referatene at det kom skader eller utvisninger, så vi regner med noenlunde samme lag igjen.

KBK er også et lag som har luktet på opprykk ved flere anledninger, og før sesongen var de blant favorittene til å rykke opp. Men prestasjonene har variert for mye. De er gode ute i eget havgap, men 1-0-2 på reise holder ei. Forrige bortekamp var en liten katastrofe, man tapte 0-2 i Oslo for Frigg og skapte nesten ingeting i en kamp preget av dårlig vær. Siden har to hjemmekamper gitt 1-1 mot Elverum og 1-0 over Valdres, lag nummer 1 og 2 på tabellen.

"På skadefronten er både Kristian Strandhagen og Mahmoud El Haj tilbake, mens Tommy Edvardsen har pådratt seg en vridning i kneet og er på krykker. Sannsynligvis flyttes Joakim Bjerkås ut på backplassen, mens Andreas Hopmark flyttes ned på midtstopperplass", leser vi på KBK sine nettsider.

Bussen gikk fra Kristiansund fredag klokken 17.00, og det blir en lang og kronglete busstur for KBK gjennom flomområdet på Østlandet. Det er ofte jevnt mellom dagens motstandere, og denne kampen er ikke enkel å tippe nå som begge lag har vist litt mystisk form. Vi velger å gi tillit til Raufoss, det er ikke lett å vinne i den hallen deres. H i kamp 6.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Valdres FK - Follo
Etter fem strake seire og tabelltopp, ble det til slutt tap for gode Valdres. 0-1 i Kristiansund etter utvisning og straffe i mot på slutten av kampen. Dette kom etter at gode lag som Bærum, Jevnaker og Raufoss ble slått ned i støvlene. Valdres har 3-0-1 og målforskjell 13-8 på hjemmebane.

Fra klubbens hjemmeside: "Valdres mangler noen sentrale spillere til denne kampen, og spesielt i forsvaret har vi en del karantener med Prince, Bergersen og Radovic ute, likevel har vi veldig god dekning på disse plassene, så Valdres skal bite fra seg også i dette oppgjøret."

Etter en dramatisk sesong med cup-eventyr, nedrykk fra Adeccoligaen og økonomi og administrasjon på linje med Hellas, ble Follo gjenfødt som et ungt og urutinert lag på Fair Play-nivå. Økonomien er reddet og unggutta har virkelig levert, men også variert. Etter tre klare seire, har det blitt tap 2-3 mot Frigg og 0-0 mot Elverum. Fire bortekamper har gitt 1-2-1 totalt. Follo hadde spillefri sist helg.

Fra klubbens nettside:" Det er enda tidlig å si noe sikkert, men det kan se ut som at Andresen, Karoliussen og Husa ute med skader til helgen."

Vi tror Valdres viser seg som det sterkeste laget og slår tilbake med seier på Blåbærmyra.

Flekkerøy - Mandalskameratene
Fløy har spilt tre vanskelige kamper på rad, og de maktet ikke score i noen av dem. 0-0 mot Vidar, 0-1 mot Vard i Haugesund og 0-1 mot Odd 2 i Skien er under pari av Fløy. Det spesielle er kanskje ikke at de taper, men at de ikke scorer. På hjemmebane har de 3-1-0 totalt og gjerrige 5-2 i målforskjell, og de gleder seg nok til å spille på eget gress igjen.

Fra klubbens nettside: "Lars Martin er fortsatt ute etter overtråkk, og Dag Tore må gjøre et inngrep i en vond albue. Nils Petter reiser snart til Bergen for å operere vonde lysker."

MK har variert, men absolutt gjort noen veldig gode kamper. Med 5-2-2 totalt er de oppe på en fin 2. plass, ti poeng bak Notodden. Etter en svak hjemmekamp med feilpasninger og tap 1-2 for Åsane, ble det 2-1 hjemme mot gode Vard.

Håkon Lindland har vært ute noen runder på grunn av nesebrudd, mens Tore Kristensen og Fredrik Stray Tjaum slet med noen småskader for en ukes tid siden. Det har ikke lykkes oss å få tak i ferskere lagnyheter enn dette, men vi tror MK mønstrer et bra mannskap i dag.

Dette regnes som et lokaloppgjør, og slike har generelt en tendens til å bli meget tette og jevne. Men nå er det Mandalskameratene som er i aksjon, og de har varierte fra årsbeste til ille med få dagers mellomrom hittil denne sesongen, så vi tror det blir enten-eller i dag også. HB i kamp 8.

Førde - Åsane
Førde har hatt en tung start på sesongen, og det skulle gå syv runder før den første seieren kom. Det gjorde den med 3-2 hjemme mot bunnlaget Austevoll, og denne ble fulgt opp av en mer oppsiktsvekkende 3-0 seier borte mot Ålgård. Førde har 1-2-1 på hjemmebane og det kan se ut som det endelig har løsnet.

Førde hadde ingen av de faste angrepsspillerne tilgjengelige i forrige runde. Likevel tok de sesongens klareste seier, på bortebane mot en tøff motstander. "Vi byrjer å sjå betre ut kollektivt, og mange av spelarane byrjer å kome skikkelig i form", sa Førdetrener Knut Erik Folland etter kampen mot Ålgård, som Førde avsluttet 11 mot 9. Det er uklart hva som er skadesituasjonen i dag, men så lenge Førde scorer mest uten spisser er det kanskje ikke så nøye.

Åsane viser også god form og vunnet sine to siste. 2-1 borte mot godtgående Mandalskameratene var sterkt, selv om MK etter eget utsagn leverte en av årets labreste innsatser. 3-1 hjemme mot Nest-Sotra var mer som forventet, og Åsane ligger på 4. plass. 1-2-1 lyder bortestatistikken. Vi har ingen lagnyheter fra Åsane.

Innbyrdes oppgjør forrige sesong:

28.08.2010 Åsane - Førde 1 - 1
15.05.2010 Førde - Åsane 1 - 5

Dette er to lag som varierer. Begge viser gode takter for tiden, og kampen ser åpen ut. Kampen spilles på Eikefjorden, ikke Førde Stadion, så her er ikke Førde noe mer hjemmelag enn Åsane. HUB i kamp 9.

Vidar - Notodden
Vidar er sterke på hjemmebane, der de har 3-0-1 på de fire første. Men de tapte 0-2 for Mandalskameratene i den siste spilte på Lassa, i en kamp de ikke skapte noe som helst. Det er snart to ukers siden, så Vidar stiller uthvilte i dag. Vidar ligger ellers an til å få omkamp mot Pors på grunn av dommertabben som ga Pors straffe og 3-2-scoringen, så kanskje kan de forbedre tabellsituasjonen hvis de klarer poeng der.

Trener Gaute Johannesen skal ha lite problemer med mannskapet, men noen tropp har vi ikke sett.

Notodden er noe av det beste Fair Play-ligaen har å by på, men de mistet det som lenge så ut til å bli et klart opprykk forrige sesong, da de tapte den avgjørende kampen mot Asker. Notodden sleit litt på bortebane forrige sesong, men nå vinner de alt som er. 9-0-0 og målforskjell 33-6 gjør dem til en suveren avdelingsleder. Opprykket ser enda klarere ut i dag enn det gjorde på samme tidspunkt i fjor.

Lagnyheter fra Notoddens utmerkede hjemmeside: "Kaptein Lars Lien sto over Pors-kampen og det er håp om at han blir spilleklar. Kristian Jahr var syk mot Pors, men er klar igjen. Erik Sergio Skogen er også tvilsom etter en skade. Paal Christian Alsaker fikk sitt tredje gule mot Pors og må stå over helgens kamp. Kristian Ystaas er fortsatt skadet." NFK-troppen er som følger:

Nuno Marques, Kristoffer Nielsen - Jan Tore Amundsen, Steffen Jenssen, Lars Lien, Klas Tømmer Ufs, Magne Sturød, Kristian Jahr - Borgar Velta, Herolind Shala, Jeton Pestisha, Andreas Granerud, Espen Bukta - Håvard Kleven, Tarjei Dale, Tor-Mattis Kåven.

Å tippe mot Notodden er galskap, og mye rart skal vel skje for at de ikke tar sesongens tiende strake seier. Men da er det vel også nettopp her vi skal gardere for en skrell. Vi tar med en uavgjort på at Vidar legger seg bakpå og kriger inn et 0-0-resultat på eget gress, så usannsynlig det enn måtte lyde. UB i kamp 10.

Vindbjart - Ålgård
Vindbjart dro i land en 4-3-seier i Austevoll forrige runde, og godt var det, for poengfangsten har vært skral i det siste. Vindbjart har tapt sine tre siste hjemmekamper, med 3-4 for Start i cupen, 1-2 for Mandalskameratene og 0-6 for Notodden. Det er uvant kost for et tradisjonelt sterkt hjemmelag, som bare tapte tre hjemmekamper hele forrige sesong. Nå står de med 2-0-2 på de sesongens fire første. Gitt den sterke motstanden i det siste, og borteseieren sist, blir det feil å si at Vindbjart er ute av form.

Vindbjart-trener Steinar Skeie har gjort lite endringer i laget de to siste rundene. Vi har ikke fått tak i skadeinfo, men tror det står bra til med gjengen fra Vennesla.

Ålgård har gått fra to seire til to uavgjorte og tap 0-3 hjemme for Førde i forrige runde. Så pilen peker nedover når fire bortekamper er unnagjort, med 1-2-1 som resultat. Mye gikk galt i kampen mot Førde, man var heller ikke heldig med dommerens avgjørelser, og man drar med seg to suspensjoner til denne runden.

Rogvi Baldvinsson (f) og Kenneth Monsen (m) er suspendert i dag etter henholdvsis direkte rødt kort og to gule kort forrige runde.

Innbyrdes oppgjør forrige sesong:

18.09.2010 Vindbjart - Ålgård 2 - 0
05.06.2010 Ålgård - Vindbjart 0 - 1

Vindbjart er sterke på eget gress, og de fikk blod på tann med seier sist etter en dårlig periode i mai. Det ligger i kortene at Vinbjart tar en klar hjemmeseier i dag, selv om Ålgård ikke er noe dårlig lag. De svekkes imidlertid av et par fravær og de viste ikke stort i forrige runde. H i kamp 11.

Kjelsås - Ørn Horten
Kjelsås er vonde å slå, men spiller mye uavgjort. Etter 1-1 borte mot avdelingsleder Skeid i Oslo-derbyet for tre runder siden, har Kjelsås vunnet 3-2 mot Hasle/Løren og 4-1 oppe i Harstad. Hjemmestatistikken lyder 1-3-0.

På sine nettsider forteller Kjelsås at det kommer et preview med skadeinfo i løpet av fredag kveld, men i skrivende stund er det ikke kommet. Laget som vant i Harstad sist var hvertfall sterkt.

Ørn-Horten er meget sterke denne sesongen, hvertfall på eget gress. På bortebane har de noe mer beskjedne 1-1-2 totalt. De røk 0-4 for Tromsdalen og spilte 0-0 mot Mjølner i de to siste bortekampene. Lagnyheter og tropp fra Ørns hjemmeside, som aldri skuffer:

"Jarle Belaska er tilbake men er noe usikker på grunn av sykdom. Dessuten er det også usikkert om Alen Patros blir klar etter det kraftige overtråkket han pådro seg mot Tromsø. Vi tror Evan Patros er tilbake fra start etter den flotte andreomgangen mot Tromsø. Om Brandsrud bruker Wiike Dahlen eller gir Eskil Karlsen Egge en mulighet fra start, dersom Alen Patros ikke starter, er noe usikkert. Hvis Jarle Belaska ikke blir helt frisk, tror vi Mergim Hereqi får en ny sjanse på topp." Troppen:

Pål Stensholt, Sondre Midtgarden, Alexander Vordahl, Kjell Andre Thu, Patrick Søderstrøm, Thomas Knutsen, Fredrik Martinsen, Kristoffer Silberg, Jørgen Jalland, Stein Erik Spro Johansen, Evan Patros, Adrian Wike Dahlen, Rune Larsen, Eskil Karlsen Egge, Alen Patros, Mergim Hereqi, Jarle Belaska og Torgeir Fredriksen.

Kjelsås nekter å tape på Grefsen Stadion, men har bare vunnet en av fire. Forrige sesong stoppet de på 10-3-0 på hjemmebane. Så selv om Ørn er et godt lag, blir det trolig vanskelig å vinne her. Men ett poeng til hvert lag er slett ikke utenkelig. Vi markerer HU i kamp 12. Denne kampen vises gratis og direkte på Norsk Tippings nett-TV klokken 16.00.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 324-rekker

96-rekker

Tipping Lørdag, frist: 18.06.2011 15:55
1. Kvik Halden FK - Byåsen H
2. Nesodden - Steinkjer H
3. Tiller - Nardo H B
4. Bærum - Lillehammer H
5. Frigg - Brumunddal U B
6. Raufoss - Kristiansund BK H
7. Valdres FK - Follo H
8. Flekkerøy - Mandalskamerate H B
9. Førde - Åsane H U B
10. Vidar - Notodden U B
11. Vindbjart - Ålgård H
12. Kjelsås - Ørn Horten H U

-

324-rekker

Tipping Lørdag, frist: 18.06.2011 15:55
1. Kvik Halden FK - Byåsen H
2. Nesodden - Steinkjer H
3. Tiller - Nardo H U B
4. Bærum - Lillehammer H
5. Frigg - Brumunddal H U B
6. Raufoss - Kristiansund BK H U B
7. Valdres FK - Follo H
8. Flekkerøy - Mandalskamerate H B
9. Førde - Åsane H U B
10. Vidar - Notodden B
11. Vindbjart - Ålgård H
12. Kjelsås - Ørn Horten H U

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus