Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne (46) vant 2,1 millioner

Trodde det var en forsinket aprilsnarr fra venner da Norsk Tipping ringte henne.

Etter hvert gikk det imidlertid opp for henne at det faktisk var spillselskapet som var i andre enden av telefonen, og beskjeden var klar; vadsøkvinnen var av alle spillerne trukket ut til «Millionsjansen» i lørdagens lottotrekning, skriver Finnmarken.

Det vil si at hun kunne vinne helt opp til fire millioner, alt ettersom hvor hardt hun tøyde flaksen.

Onsdag kan du vinne 109 millioner i Viking Lotto. Klikk herfor å delta!

Anonym
Som kjent skal man velge blant sju tall. Bak seks av tallene skjuler det seg en sum fra 400.000 til én million. Det sjuende er den såkalte Røveren. Får man den, vinner man «bare» 500.000 kroner. Kunsten er å stoppe i tide. Jo flere tall man åpner, jo større er selvsagt sjansen til å trekke Røveren.

Ettersom vadsøkvinnen ønsket å være anonym, kunne hun ikke velge tall selv. Da overlates den høydramatiske trekningen til datamaskinen Ask. Den stopper automatisk når to millioner kroner er passert.

Vi tipper at det var en svært så nervøs dame som fulgte de avgjørelser Ask tok. Og datamaskinen gjorde «kloke» valg helt opp til 2,1 millioner. Bedre påskegave er det ikke lett å få.

Få tips og lottohistorier først: Følg Sportspill.no på Facebook.

For spennende
Det var ikke bare ønsket om anonymitet som gjorde at kvinnen lot Ask velge tall.

- Det ble rett og slett for spennende å velge tall selv, fortalte hun til Norsk Tipping.

Kvinnen spilte Lotto på Norsk Tippings nettside 6. mars. Det var nest siste uke av 5-ukerskupongen slo inn på Millionsjansen.

Les flere saker fra Finnmark her.

Kommentarer til denne saken