Fredag 11. juni var det klart for hovedtrekning i Nabolaget. Det var en heldig kvinne fra Hamar som ble Nabolaget-millionær denne uken.

- Hva? Nei, nå tuller du! Er dette sant?, utbrøt kvinnen da hun fikk de gode nyhetene fra Norsk Tipping.

Her kan du spille Nabolaget.

Fin premie med ferien rett rundt hjørnet

- Ja, er det greit at jeg gråter litt her nå, spurte kvinnen. Sommerferien er like rundt hjørnet for den ferske millionæren, og dette var en herlig inngang på feriedagene.

- Jeg satt ute og koste meg med frokosten i dag tidlig, og tenkte at dette skulle bli en fantastisk dag. Det ble det virkelig, sa vinneren. Hva hun skal bruke premien på hadde hun allerede klart.

- Jeg har tenkt en stund på å pusse opp kjøkkenet mitt. Så nå skal drømmekjøkkenet på plass, jublet kvinnen.

Vi gratulerer!

Fredagens vinnernabolag

Det var ikke bare vinnernabolaget i Hamar som kunne glede seg over premier denne fredagen. Fem andre nabolag rundt om i landet kan glede seg over premier mellom 100 000 og en femtilapp.

Fitjar i Vestland

Haugesund i Rogaland

Jømna i Innlandet

Moss i Viken

Skjeberg i Østfold

Vinnersjanse hver dag

I Nabolaget deles det ut premie hver dag. Fra lørdag til torsdag trekkes det hver kveld en tilfeldig Nabolaget-adresse som vinner 10 000 kroner.

I hovedtrekningen på fredager trekkes det totalt seks Nabolag-adresser. Fem av disse vinner 100 000 kroner hver, mens en vinner-adresse stikker av med toppremien på hele 1 million kroner. For å være med i hovedtrekningen på fredager må man levere Nabolaget innen klokken 19:00. Leveres en kupong på mandag innen klokken 19:00, er man med fra mandag og alle andre trekninger samme uke.

Her kan du spille Nabolaget.

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205

Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)

Antall millionærer i 2020: 52

Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr