I underkant av to timer senere var hun blitt millionær.

– Å herre ... Kjære meg, svarte den overraskede kvinnen fra Trondheim da Norsk Tipping kontaktet henne i forkant av TV-trekningen for kort tid siden, for å informere om at hun hadde blitt trukket ut som Extra-kandidat.

Med det hadde hun sikret seg en inngangssum på 239 775 kroner. Om hun endte med å ha minst tre av de tilfeldig trukne tallene på spillebrettet sitt, ville hun sitte igjen med 2 millioner kroner etter endt trekning.

Det skulle vise seg at kun to av de trukne tallene var å finne på spillebrettet. Dermed endte hun opp rett under toppremien, men likevel med en god sluttsum på nøyaktig 1 078 985 kroner.

Planlegger samboerskap

Trondheimskvinnen hadde ved første oppringning latt være å ta telefonen fordi hun tenkte det kunne være en telefonselger. Men da det for andre gang ringte fra 625 50 000, som er Norsk Tippings vinnernummer, klarte hun ikke å dy seg med å svare. Den først litt strenge stemmen skiftet fort da hun forstod hvem det var som ringte.

Extra-kandidaten befant seg for øyeblikket i langt varmere omgivelser enn hva Trondheim har å by på i oktober.

– Jeg er for tiden på en velfortjent ferie i Spania for litt kjærestetid, forteller hun. Der skulle hun spent følge Extra-trekningen på NRK2.

En eventuell millionpremie ønsket hun å bruke på et nytt hus, for hun og kjæresten planla nemlig å ta steget over i samboerskap. I tillegg ønsket hun å gi en liten sum til barna.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Tirsdagens Extra heldige spillere

Det er ikke bare Extra-kandidaten som kan smile fornøyd etter trekningen tirsdag 5. oktober. Her er en oversikt over resten av den heldige vinnergjengen:

Første bilde

En kvinne fra Brønnøy i Nordland var alene om å fylle første bildet, og vant dermed 73 365 kroner. Kupongen hadde hun kjøpt hos Coop Prix Berg.

Første ramme

Tre spillere fylte første ramme og vant dermed 40 760 kroner hver:

Kvinne fra Sarpsborg i Viken. Kupongen hadde hun kjøpt hos Narvesen Borg Storsenter,

Mann fra Oslo. Kupongen hadde han kjøpt hos Mix Manglerud Senter.

Kvinne fra Åfjord i Trøndelag. Kupongen hadde hun kjøpt hos Extra Åfjord.

Første brett

En Extra-heldig kvinne fra Lørenskog i Viken var alene om å fylle første brett, og vant dermed 342 380 kroner. Kupongen hadde hun kjøpt hos Meny Rasta.

Extra-sjansen

Extra-sjanse-potten, på 100 000 kroner, ble denne gang fordelt på 11 vinnere som fikk 9 090 kroner hver.

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

2 millioner hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter og sjansen til å bli trukket ut som Extra-kandidat, med mulighet til å vinne inntil 2 millioner kroner. Neste Extra-trekning er tirsdag 19. oktober.

Vinnersjanse Extra:

I Extra er det rundt 550 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:550 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:275 000

Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 2 041 358

Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52

Antall millionærer i 2020: 19

Høyeste premieutbetaling i 2020: 2 000 000 kr

Les mer om vinnersjanse i Extra her.