Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4-lunsj: Spennende V4-lunsj med et superobjekt på menyen
Oddstips 1: Hvem skal stoppe Shiffrin?
V65 Momarken: Nå blir det hjemmeseire på Momarken
V64 Solvalla: Jepson har V64-bankeren på Solvalla
Oddstips 2: Lara Gut-Behrami med gryende VM-form
Oddstips 3: QPR tar seg til femte runde
Oddstips 4: Kan Mario Balotelli løse problemene i Marseille?
Alpint-VM: Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Tirsdag starter årets alpin-VM i og det er super G for kvinner som er første øvelse på programmet i Åre. Norsk Tipping har et bra tilbud til åpningsrennet og gledelig nok er det også lagt til rette for medaljespill. I tillegg til vinnerspill og flere dueller. Utover alpin-VM er det naturligvis masse fotball på tirsdagens langoddsprogram. Det er omkamper i FA-cupen i England og det er også cup i både Tyskland og Frankrike. I tillegg er det som vanlig bra med ishockey, blant annet finale i Champions League og natt til onsdag spilles det ni kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 117 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Super-G kvinner - Lara Gut tar medalje - 4,50 (spillestopp kl 12.25)

Det føles som om Lara Gut-Behrami har vært i alpinsirkuset i en evighet og den sveitsiske jenta deltar i sjette VM i år (det er alpin-VM annethvert år). Men Lara Gut-Behrami er fortsatt bare 27 år. Hun har faktisk 23 verdenscupseire, de fleste i Super-G. Men tok kun en verdenscupseier forrige sesong og har ikke vunnet verdenscuprenn denne sesongen. Men har gjort det bra i VM. Tok sølv i Super-G i Schladming i 2013 og tok bronse i Super-G i forrige VM i 2017 i St. Moritz, og har faktisk vært dårligst nummer sju i de fem verdensmesterskapene i Super-G hun har deltatt i.

Viste gryende VM-form i Super-G da hun endte på 3. plass i det siste verdenscuprennet i Garmisch-Partenkirchen forrige helg og var toer i St. Moritz like før jul. Har vist at hun presterer i mesterskap og et medaljespill på Lara Gut Behrami tirsdag ser ut som et bra spill. 4,50 i odds er ihvertfall bra odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet