*Nettavisen* Sportspill.

Lars Bohinen er sårt savnet

Lars Bohinen ledet laget da de kjempet om opprykk i fjor. Denne sesongen har det imidlertid vært tøft. Foto: Erlend Aas (NTB scanpix)

I 2013 var Asker med i toppen av Oddsen-ligaen. Men uten Lars Bohinen står de nå med null mål og null poeng etter tre kamper.

10.05.14 08:48

Sportspills øvrige lørdagstips:
Tippekupongen: Ny slitekamp for Brann
Oddstips 2: Vinner for å hedre Zanetti
Oddstips 3: Siste sjanse for Luca Toni
V75 Jarlsberg: Sjokkobjekter mot 42 millioner

Det er full rulle fra alt fra norsk 2. divisjon til Bundesliga i dag, og det er nok siste lørdag på lenge at oddsprogrammet er så fullstappet som det er i dag.

Dagens singel 1
Birkebeineren - Asker, H 1,90

Hjemmelaget fra Krokstadelva har kun sanket tre poeng denne sesongen, men de har spilt mot svært god motstand. De tapte hjemme for Notodden og borte mot Ørn Horten, sistnevnte kamp helt på tampen. Den sterke 3-1-seiren over Pors Grenland i Skien viste at de har gode kvaliteter.

På Årbogen har Birkebeineren tradisjoner for å være gode, til tross for hjemmetapet mot Notodden. I dag har de gode muligheter til å reise den kjerringa.

Asker har åpnet sesongen mye verre og har enda til gode å score mål i årets sesong. Tre kamper har ført til tre tap, og de har fremstått ufattelig tannløse. To av tapene kom mot lag som fortsatt ligger på nedre halvdel av tabellen.

Vi kan se mot Sandefjord for å finne grunnen til Askers plutselige kollaps. Lars Bohinen var en meget viktig faktor i fjorårets suksess, som endte fire poeng unna opprykk. Så forsvant Bohinen til Vestfold, og sesongåpningen indikerer at han er sårt savnet.

Dagens gjester røk ut av cupen med 3-0 mot Strømmen i deres forrige kamp.

Birkebeineren har spilte mot gode lag og bitt godt fra seg, og har i dag en veldig takknemlig oppgave mot et svakt Asker. 1,90 i odds på hjemmeseier ser, forholdene tatt i betraktning, meget bra ut.

Lørdagens singel 1 (spillestopp klokken 15.55).
Kamp 62 - Birkebeineren - Asker, 1,90 - 3,90 - 2,55.

HTML EMBED


Dagens langskudd
Levante - Valencia, H 3,10

Forrige serierunde var Levante med på å iscenesette det som har utviklet seg til å bli en av tidenes mest spennende avslutninger i La Liga. Med 2-0-seier over Atletico med alt å spille for, rystet de hele fotballverden.

Før seieren mot Atletico spilte de uavgjort mot både Getafe og Elche, men er ikke i sitt livs form. Valencia-laget er ferdigspilt for sesongen, men har i sesongens siste hjemmekamp en gylden mulighet til å gå forbi dagens gjester på tabellen en runde før slutt. Utrolig ustabilt hjemmelag, med 6-6-6 som statistikk.

Valencia var nære ved å ødelegge Real Madrids tittelhåp forrige runde, men spilte til slutt uavgjort. Også dagens gjester er ferdigspilte, ettersom det er for langt opp til Europa League.

Var også nære ved å sjokkere Sevilla i semifinalen av nettopp Europa League, men etter å ha tatt ledelsen med 3-0, scoret Sevilla målet som sendte dem videre - tre minutter på overtid.

Valencia har levert to veldig gode prestasjoner men fått utrolig lite betalt. Moralen er nok ikke på topp i den leiren for tiden. Bortestatistikken på 3-7-8 er heller ikke spesielt imponerende.

Det er alltid morsomt med lokale kamper, og Levante er i skyene etter sjokkseieren mot Atletico Madrid. Oddsen på 3,10 til hjemmeseier er for god til at den ikke bør prøves!

Lørdagens langskudd (spillestopp klokken 21.55).
Kamp 111: Levante - Valencia, 3,10 - 3,05 - 2,05.

HTML EMBED
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag