Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips midtuke: Arsenal må rette opp flausen
Oddssingel CL: Juventus lever godt med uavgjort i Madrid
Oddssingel CL:
Aguero er i superform
Oddsdobbel 1:
Schalke 04 går på en ny Champions League-smell
V76 Bjerke:
Vi stoler på Høitomt
Vikinglotto onsdag: Hele 158 mill kr i førstepremiepotten
Ski-VM: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss onsdag. De to siste åttedelsfinalene i Champions League står for tur og i tillegg er det retur i Europa League mellom Sevilla og Lazio. Paris Saint Germain spiller hjemmekamp mot Montpellier i Ligue 1, mens Derby tar imot Milwall i Championship i England. Det spilles tre kamper i Eliteserien håndball for menn her hjemme og en kamp i kvinnenes eliteserie. På hockeyfronten spilles det tre kamper i SHL i Sverige og fire kamper i Hockeyallsvenskan. Natt til torsdag spilles det fire kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 158 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Larvik HK – Storhamar H 2,15 (spillestopp kl 20.10)

Det har vært en turbulent periode i Larvik. Den tidligere giganten i norsk kvinnehåndball har opplevd utenomsportslige problemer og sviktende resultater.

For et snaut år siden var det kronerulling som reddet Larvik fra konkurs, og vestfoldingene har hatt tre daglige ledere i løpet av et drøyt år. I starten av februar toppet det seg da Geir Oustorp sa opp trenerjobben, men han ville lede laget ut sesongen. Det fikk han ikke lov til.

Nå har tidligere Larvik-keeper Lene Rantala overtatt som hovedtrener. Etter at assistenttreneren tok over er vestfoldingene ubeseiret. De har vunnet mot Tertnes (29–25) og Rælingen (34-20), og de har spilt uavgjort (23–23) mot Kuban i europacupen.

Nå har Larvik startet jakten på sølvmedaljene i eliteserien. Vinner Larvik onsdagens kamp mot Storhamar, vil de klatre opp til annenplass på tabellen.

Da er de à poeng med Storhamar og dermed slår de gjestene på innbyrdes oppkjør. Hvis Larvik HK derimot taper, vil de bli liggende fire poeng bak og være sementert på femteplassen.

Hege Løken, som har vært ute siden kampen mot Kuban forrige helg, er tilbake på banen igjen. Det samme er Maria Hjertner som ikke var på banen mot Rælingen. Cassandra Tollbring og Tonje Berglie er derimot ute med skade. Tine Stange er heller ikke tilgjengelig. Hun ble mamma for halvannen uke siden.

Storhamar ligger på annenplassen i eliteserien. De har tapt tre kamper denne sesongen. To av tapene er ikke uventet kommet mot Vipers og det tredje kom mot Tertnes i Bergen i slutten av januar. Det er verdt å merke seg at to av tapene har kommet i de fire siste bortekampene.

Før bortekampen i Larvik sliter hedmarkingene med skader på sentrale spillere.

Heidi Løke mister storkampen mot Larvik, laget som linjespilleren til Storhamar skal spille for neste sesong, som en følge av en lyskeskade. Storhamar sliter også med flere skader før kampen mot Larvik.

Målvakt Stine Lidén sliter med et kne. Det samme gjør forsvarssjef Moa Fredriksson. Venstrekant Gabrielle Juhasz er ute med akillesskade.

Med fullt lag ville Storhamar hatt en god mulighet til å slå Larvik, men skadene svekket hedmarkingene før toppkampen.

Larvik har et solid overtak på Storhamar. De er ubeseiret i de siste 20 kampene mot hedmarkingene, og de har vunnet de ni siste kampene på rad. Jeg tror Larvik vinne denne kampen greit. Oddsen er finfine 2,10. Det er bare å levere kupongen før oddsen synker.

Klikk her for å levere dette spillet