Foto: Erlend Aas/SCANPIX

Larvik vinner ikke

... med 10 måls margin. Vi spiller håndball i dagens oddstips.

Kommersielt

I dag byr langoddsen på ishockey fra Allsvenskan, cupfotball fra England og italiensk Serie B. Det er også håndball på programmet.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
45. FFC Frankfurt - Stabæk (0-1) U 5,95

Dette er Champions League for kvinner, der Stabæk slo tyskerne 1-0 forrige uke. I dag tilbys vi 1,20 i odds for at Frankfurterne slår tilbake og vinner returen med to mål eller mer. Langt mer spennende da, å sette noen kroner på at Lise Klaveness og kompani kan gjøre dette spennende og tape kun med det ene målet. Tenk hva et eventuelt tidlig bortemål kan gjøre for kampen. Oddsen er 5,95.

Dagens avslag
League Trophy-cupen (igjen)

Vi sa nei takk til alle de engelske cupkampene i går, og ganske riktig viste det seg at å forsøke å tippe utfallet av disse kampene er ren bingo. Managere som sier de prioriterer cupen, har lang hviletid før neste kamp og skal stille gode lag og så videre, viser seg å ikke gjøre det likevel. I de seks første kampene var hjemmelagene favoritter. Ingen av dem vant, bare 1 av 14 hjemmelag vant, og man kan falle for fristelsen å tro at her er det god butikk å spille på outsidere. Men i dag kan alt være annerledes og alle favorittene vinne, outsiderne stiller jo også rekruttlag og bryr seg like lite om resultatet. Dette er og blir bingo, og vi står over igjen.

Dagens spill
Vi lykkes ikke spesielt godt med ishockeytipsene mandag og tirsdag, og det frister lite å kaste seg ut i Allsvenskan til lave odds nå. Og italienerne skal få spille 0-0 og 1-1 i fred. I dag frister håndballobjektene mest.

Vipers Kristiansand - Larvik HK
Postenligaen, kvinner. Det er spilt fire runder på kvinnenes øverste nivå. Vipers har 19-18-seier over Flint og 24-24 mot Storhamar på dagens bane. De hadde bortekamp forrige runde, som ble vunnet 24-19 over Sola, og Vipers har kun tapt borte mot Byåsen. Ikke det aller sterkeste laget, Vipers, men de skal kunne klare å vinne en god del hjemmekamper og ta en plass midt på tabellen.

Vipers forteller ingenting om skader i sitt preview av kveldens kamp.

Larvik er regjerende seriemestere, cupmestere og Champions League-mestere, og selvsagt topper de Postenligaen allerede, slik de vil gjøre hele sesongen. 4-0-0 og meget sterk målforskjell etter fire runder. På lørdag var det gruppespill i Champions League mot danske Viborg, og her gikk det ikke veien for jentene til Ole Gustav Gjekstad. Etter en krise-start og 10-22 til pause, endte man med å tape kampen 28-34. I denne kampen var laget noe svekket.

Klassespillerne Gro Hammerseng og Olga Medvedeva er begge gravide og spiller ikke håndballkamper på en stund. Sentrale Heidi Løke savnes også, etter at hun gikk over til proffspill i Ungarn for en stund siden. Målvakten Cecilie Leganger har på grunn av studier besluttet å bare spille CL-kamper. Hun kom innpå i Viborg men kunne ikke gjøre all verdens. Riegelhuth ble toppscorer mot Viborg.

Det står 9-0-0 fordel Larvik på innbyrdes oppgjør. I dag er ikke spørsmålet om Larvik vinner, men om de vinner med 10 mål eller mer. De fire siste innbyrdes oppgjør på dagens bane har endt 20-31, 18-31, 21-29 og 17-35.

Larvik gjør sjelden to svake kamper på rad, men de har unektelig mistet litt av brodden med flere profiler ute. Vi tror de er godt fornøyd bare det blir seier i Kristiansand, etter den ganske flaue innsatsen i Viborg. Vi mener det er gode sjanser for at hjemmelaget kan henge med en stund og begrense tapet til 7-8 mål denne gangen. Vi spiller H i objekt 49 til odds 1,80, som går inn dersom Vipers taper med maksimalt 9 mål.

Følg Postenligaen LIVE

Flint - Levanger
Postenligaen, kvinner. Flint Tønsberg var sjanseløse i sin forrige hjemmekamp, der de lå under 9-21 til pause for Stabæk. De tapte til sluttt 21-31. Sin andre hjemmekamp har de vunnet, 30-28 over Fredrikstad. Tap borte mot Tertnes og Vipers. Flint ble nummer 8 forrige sesong, og ser ikke ut til å ha styrket laget nok til å ende særlig mye høyere denne sesongen. Men i cupen fikk man en fin opptur da Rygge fra nivået under ble slått hele 51-23, og trener Oldrup Jensen var meget fornøyd, spesielt med ungjentene som fikk sjansen og banket innpå massevis av mål.

Levanger skal holde omtrent samme nivå som dagens motstander. Etter noen tøffe kamper innledningsvis og tap mot Tertnes, Larvik og Stabæk, fikk man den etterlengtede, første seieren med 29-19 hjemme mot Gjøvik og Vardal forrige runde. I helgen slo man tyrkiske Izmir i Cupvinnercupen over to kamper. Tyrkerne valgte å spille begge oppgjørene i Trøndehallen og røk 18-35 lørdag og 17-34 søndag. Trener Johannsson stilte et ungt lag, bortimot rent rekruttlag, og hvilte mange av de mest brukte spillerene i kamp nummer to.

Forrige sesong tok lagene hver sin hjemmeseier. Flint vant sin hjemmekamp 31-29. I dag ser begge lag ut til å være en ganske lik situasjon. Begge har fått sin første seier i serien og står med 2 poeng, begge gjorde det bra i sine respektive cupkamper og det skal være lite skader i begge leire. Kun én ting skiller, og vi spiller H i Slagenhallen til 1,70 på hjemmebanefordelen, som vi tror betyr mye når disse møtes. Dobbelen gir 3,06, innsats 100 kroner, spillefrist klokken 17.55.

46.Flint - Levanger 1,70 7,50 1,90
49.Vipers - Larvik (10-0) 1,80 7,20 1,80

Total odds 3,06

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus