Ukens midtukekupong består av to kamper fra Premier League, en omkamp i FA-cupen, fire kamper fra skotsk Premiership, to kamper fra Copa del Rey, finalen i den italienske supercupen og to kamper fra Coppa Italia. Ni av kampene spilles onsdag, mens tre av kampene spilles torsdag kveld. Bonuspotten er på ca 710 000 kr. Innleveringsfristen er onsdag kl 19.55.

1. Crystal Palace - Manchester United
Crystal Palace innledet sesongen ganske bra, men er inne i en tung periode nå med dem tap på de seks siste seriekampene. Den eneste seieren i denne perioden kom borte mot Bournemouth (2-0). Med totalt 22 poeng, er det uansett fortsatt sju poeng ned til West Ham under streken. Variable 4-1-4 på ni spilte hjemmekamper på Selhurst Park. Joachim Andersen er usikker for Palace.

Den positive trenden fortsetter for Manchester United. En svært kontroversiell dommeravgjørelse sørget for at United utlignet til 1-1 hjemme mot Manchester City søndag og kun få minutter senere scoret hete Marcus Rashford seiersmålet for Manchester United. 8-2-1 på de elleve siste seriekampene nå og United er kun poenget bak Manchester City på andreplass. Borte står United med 5-1-3. Diogo Dalot og Jadon Sancho er fortsatt ute for United, mens innleide Wout Weeghorst er tilgjengelig.

0-0 og 1-0 i tilsvarende kamp på Selhurst Park, men årets utgave av Manchester United ser langt sterkere ut. UB.

2. Manchester City - Tottenham
Premier League-kamp som spilles torsdag kveld. Oppsiktsvekkende nok står Manchester City med kun to seire på de fem siste seriekampene og de har kun tatt sju poeng i denne perioden. Dermed er avstanden til serieleder Arsenal økt til åtte poeng, når vi mer eller mindre har halvspilt sesong. Ruben Dias og John Stones er fortsatt ute for Manchester City, det skal ikke være nye skader eller karantener.

Tottenham skinner heller ikke for tiden. Hevet seg riktignok betydelig i andre omgang i hjemmekampen mot Arsenal søndag kveld, men tapte 0-2 etter en svak førsteomgang. Nede på 5. plass med 33 poeng og har ikke bedre enn 4-3-2 på sine ni første bortekamper. Lucas Moura er eneste bekreftede fravær for Tottenham, men Rodrigo Bentancur er usikker.

Tottenham vant faktisk 3-2 på Etihad Stadium forrige sesong, men vi har ingen tro på at de gjentar den bedriften nå. H.

3. Leeds -Cardiff
Omkamp i FA-cupens tredje runde.

Leeds var ille ute i den første kampen i Wales og lå lenge under 0-2 da, men scoret utligningsmålet på overtid og sørget for omkamp. Gjorde en bra bortekamp mot Aston Villa i Premier League fredag kveld, men satte ikke sjansene sine og tapte 1-2. Ligger på 14. plass i Premier League med sine 17 poeng, det er kun to poeng ned til West Ham under streken. Helt greie 3-3-3 på ni spilte hjemmekamper på Elland Road. Luis Sinisterra, Stuart Dallas, Crysencio Summerville, Adam Forshaw og Archie Grayer uaktueller, friskmeldte Patrick Bamford er aktuell for startoppstillingen.

Cardiff endte på en skuffende 18. plass i Championship forrige sesong. Denne sesongen har ikke gitt noe løft, snarere tvertom. Ligger fjerde sist med sine 29 poeng og har ikke mer enn tre poeng ned til Huddersfield under streken. Svært beskjedne 3-3-7 på 13 spilte bortekamper i serien. Dean Whitehead fortsetter som interim-manager for Cardiff.

Leeds kommer nok til å rotere litt på sitt lag, men skal ta seg videre med seier i kveld. H.

4. Celtic - St. Mirren
Det spilles fire kamper i skotsk Premiership onsdag kveld og samtlige er på midtukekupongen. Det er totalt 12 lag på øverste nivå i Skottland og Celtic troner ensom på toppen med 58 poeng på 21 spilte kamper. Rangers på andreplass med likt antall kamper spilt er ni poeng bak. Nederst ligger Motherwell, Dundee United og Kilmarnock med 20 poeng og aller sist Ross County med 17 poeng.

Celtic med smått fenomenale 10-0-0 på hjemmebane og kruttsterke 9-1-1 på bortebane. Alt tyder på at Celtic tar seriegull også denne sesongen.

St. Mirren på en fin 6. plass med 27 poeng har kun to poeng opp til Aberdeen på plassen foran. Etter tre strake poengdelinger, ble det 0-1 tap borte mot tredjeplasserte Hearts fredag kveld. Vært klart best på hjemmebane hittil (6-4-1), borte er det kun blitt en seier (1-2-6).

Celtic er midtukekupongens største favoritt og tar sin ellevte strake hjemmeseier i kveld. H.

5. Hearts - Aberdeen
Det er totalt 12 lag på øverste nivå i Skottland og Celtic troner ensom på toppen med 58 poeng på 21 spilte kamper. Rangers på andreplass med likt antall kamper spilt er ni poeng bak. Nederst ligger Motherwell, Dundee United og Kilmarnock med 20 poeng og aller sist Ross County med 17 poeng.

Det er som kjent Celtic og Rangers som totaldominerer i skotsk fotball, mens Hearts og Aberdeen er blant lagene som kommer nærmest. Hearts på tredjeplass med 35 poeng, men er likevel 14 poeng bak Rangers på andreplass. Ubeseiret på sine sju siste seriekamper (4-3-0) og de tre siste hjemmekampene er alle vunnet.

Aberdeen på femteplass med 29 poeng og har altså seks poeng opp til Hearts på tredjeplass. Hele 22 av de poengene er tatt hjemme i Aberdeen, borte er det kun blitt to seire og hele sju tap på ti kamper (2-1-10). De fire siste bortekampene er alle tapt, mens det har blitt fire poeng i de to siste seriekampene. 0-0 hjemme mot tabelljumbo Ross County nest sist og 2-0 hjemme mot St. Johnstone sist.

Formsterke Hearts får full tillit på midtukekupongen. H.

6. Livingston - Dundee United
Det er totalt 12 lag på øverste nivå i Skottland og Celtic troner ensom på toppen med 58 poeng på 21 spilte kamper. Rangers på andreplass med likt antall kamper spilt er ni poeng bak. Nederst ligger Motherwell, Dundee United og Kilmarnock med 20 poeng og aller sist Ross County med 17 poeng.

To strake borteseire for Livingston med 2-0 mot Ross County og 4-2 mot St. Johnstone, som stod med to strake poengdelinger før det. Oppe på en flott fjerdeplass med 31 poeng og levert godkjente 5-2-3 på ti spilte hjemmekamper.

Dundee United ligger tredje sist med kun 20 poeng og kun en borteseier på de ti første bortekampene (1-4-5). Vist klar formstigning i det siste med 2-2-1 på de fem siste seriekampene og tatt fire poeng på de to siste bortekampene.

Livingston er ganske klar favoritt, men bortelaget har vist klar fremgang i det siste. Vi spiller HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

7. Kilmarnock - Rangers
Det er totalt 12 lag på øverste nivå i Skottland og Celtic troner ensom på toppen med 58 poeng på 21 spilte kamper. Rangers på andreplass med likt antall kamper spilt er ni poeng bak. Nederst ligger Motherwell, Dundee United og Kilmarnock med 20 poeng og aller sist Ross County med 17 poeng.

Nestjumbo Kilmarnock har tatt 18 av sine totalt 20 poeng på hjemmebane (5-3-2) og er det klart svakeste bortelaget i serien med 0-2-9 på elleve kamper. Var ubeseiret på tre kamper (1-2-0), før det som ventet ble tap borte mot suverene Celtic i siste runde (0-2).

Til tross for at Rangers står med solide 15-4-2 på sine 21 første seriekamper, er de hele ni poeng bak serieleder Celtic. Formen er uansett solid med 5-1-0 på de seks siste seriekampene. Totalt 6-2-2 på bortebane.

Rangers har rotet bort noen poeng på bortebane, og Kilmarnock kan kanskje få med seg ett poeng. UB.

8. Athletic Bilbao - Espanyol
Det spilles åttedelsfinaler i Copa del Rey denne midtuken og to av kampene er med på midtukekupongen.

Athletic Bilbao er en klubb som har gjort det veldig bra i Copa del Rey de siste sesongene. Vært tapende finalist to av de tre foregående sesongene og røk ut i semifinalen forrige sesong mot Valencia. Gjort det ganske bra i La Liga til nå og ligger på 8. plass med 26 poeng, det er faktisk ikke mer enn to poeng opp til Atletico Madrid på den viktige fjerdeplassen. Fine 5-2-2 på ni spilte hjemmekamper.

Espanyol tok seg tilbake til La Liga foran fjoårssesongen. Endte på 14. plass da og forsvant ut i åttedelsfinalen i Copa del Rey etter 1-2 tap borte mot Mallorca. Ligger faktisk på 14. plass i La Liga også nå, når sesongen er nesten halvspilt. Beskjedne 2-5-2 på bortebane.

Den ene borteseieren til Espanyol denne sesongen kom i fjerde serierunde med 1-0 mot nettopp Athletic Bilbao. Vi spiller HU på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

9. Levante - Atletico Madrid
Åttedelsfinale i Copa del Rey.

Etter seks strake sesonger i La Liga, endte Levante nest sist forrige sesong og rykket ned til Segunda. Der gjør de det bra og ligger på tredjeplass med 40 poeng, det er kun to poeng opp til Las Palmas på andreplass og direkte opprykk. Men har faktisk ikke bedre enn 6-4-2 på sine tolv første hjemmekamper. Forsvant ut alleree i 2. runde forrige sesong, mens de eliminerte La Liga-laget Getafe med 3-2 seier hjemme i 16-delsfinalen denne sesongen.

Atletico Madrid var manges favoritt til seriegullet i La Liga forrige sesong, men endte på 3. plass med 71 poeng og hadde hele 15 poeng opp til seirende Real Madrid. Har skuffet stort også denne sesongen og ligger på fjerdeplass med 28 poeng, det er hele 13 poeng opp til serieleder Barcelona. Forsvant ut av Copa del Rey allerede i 16-delsfinalen forrige sesong, mens de røk ut allerede i andre runde sesongen før der igjen.

Levante kommer til å gi Atletico Madrid kamp i denne og en viss U-fare er det nok. UB.

10. AC Milan - Inter
Finale i den italienske supercupen og kampen spilles i Riyadh, Saudi-Arabia.

Regjerende seriemester var i trøbbel borte mot Lecce lørdag og lå under 0-2 til pause da, men scoret to ganger i andre omgang og fikk med seg ett poeng. Runden før skuslet de vekk en 2-0 ledelse hjemme mot Roma og måtte nøye seg med ett poeng. Ligger på andreplass i Serie A med 38 poeng og har ni poeng opp til serieleder Napoli.

Inter på fjerdeplass med 37 poeng og er kun ett poeng bak Milan. Innledet etter VM-pausen med to 1-0 seire hjemme i Milano og 2-2 borte mot Monza.

Lagene deler som kjent bane i Milano og det står 3-1-1 på fem siste innbyrdes i Serie A. Vi spiller U på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

11. Lazio - Bologna
Også i Italia er det cup som gjelder denne midtuken og i likhet med Copa del Rey, er det også åttedelsfinaler i Coppa Italia.

Denne spilles torsdag kveld. Lazio har røket ut i kvartfinalen begge de to foregående sesongene. 0-4 tap borte mot Milan forrige sesong, mens det ble 2-3 tap borte mot Atalanta i sesongen 2020/21. Innledet ligaspillet etter VM-pausen med 1-2 tap borte mot Lecce, mens det ble skuffende 2-2 hjemme mot Empoli fire dager senere. Søndag ble det 2-0 seier borte mot Sassuolo. Ligger på femte plass i Serie A med 34 poeng, det er kun tre poeng opp til Inter på fjerdeplass. Fine 5-2-2 hjemme på Stadio Olimpico.

Bologna har ikke lyktes med å ta seg til 16-delsfinale de to foregående sesongene og ligger på ellevte plass i Serie A med 22 poeng. Tok sesongens andre borteseier i helgen da de vant 2-1 borte mot formsvake Udinese. Men seks av ni bortekamper er tapt.

Lazio må være en solid favoritt og får full tillit på midtukekupongen. H.

12. Juventus - Monza
Denne spilles torsdag kveld. Juventus har vært i finalen av Coppa Italia de tre foregående sesongene. Slo Atalanta 2-1 i finalen i 2020/21-sesongen, men tapte 2-4 mot Inter forrige sesong. Innledet litt forsiktig i Serie A denne sesongen, og stod med åtte strake seire før fredagens bortekamp mot serieleder Napoli. Det endte med 1-5 tap. Ligger på tredjeplass med 37 poeng.

Nyopprykkede Monza innledet sesongen med kun ett poeng på de seks første seriekampene, men står med 6-2-4 på sine tolv siste seriekamper. Tatt seg opp på 13. plass med totalt 21 poeng og har hele tolv poeng ned til Verona under streken. Tok faktisk sin første seier for sesongen hjemme mot Juventus med 1-0 seier, men har slitt vesentlig mer på bortebane (2-2-5).

Juventus er storfavoritt på midtukekupongen og det er mange av dem. Vi tar med en halvgardering. HU.

96-rekker:
1. Crystal Palace - Manchester United UB

2. Manchester City - Tottenham H

3. Leeds - Cardiff H

4. Celtic - St. Mirren H

5. Hearts - Aberdeen H

6. Livingston - Dundee United HUB

7. Kilmarnock - Rangers UB

8. Athletic Bilbao - Espanyol HU

9. Levante - Atletico Madrid UB

10. Milan - Inter U

11. Lazio - Bologna H

12. Juventus - Monza HU

432-rekker:
1. Crystal Palace - Manchester United UB

2. Manchester City - Tottenham H

3. Leeds - Cardiff H

4. Celtic - St. Mirren H

5. Hearts - Aberdeen H

6. Livingston - Dundee United HUB

7. Kilmarnock - Rangers UB

8. Athletic Bilbao - Espanyol HUB

9. Levante - Atletico Madrid UB

10. Milan - Inter HUB

11. Lazio - Bologna H

12. Juventus - Monza HU