*Nettavisen* Sportspill.

Leeds styrer mot opprykk

Foto: Andrew Matthews (Pa Photos)

Gode gamle Leeds er på vei tilbake i det gode selskap. Sjekk lørdagens oddstips.

12.03.11 10:10

Som alltid er det et svært innholdsrikt langoddsprogram denne lørdagen, selv om det ikke spilles Premier League-fotball, på grunn av FA-cup kvartfinaler. Det spilles fotball over hele Europa denne lørdagen, og neste helg er Tippeligaen i gang. Det er VM fellesstart for både kvinner og menn i skiskyting og verdenscup i både langrenn og alpint.

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Åpen kvartfinale mellom United og Arsenal
V75 Momarken: Sjekk Håkons V75-tips
V75 Momarken: Slik kan du vinne 60 millioner
Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

Vi retter blikket mot den engelsk Championship i lørdagens oddstips (kun ett oddstips denne lørdagen på et svært vrient program) og har svært god tro på to tradisjonsrike klubber denne lørdagen.

Vi starter i Leeds tar hjemmelaget tar imot Ipswich.

Leeds var i ferd med å sakke litt akterut i kampen om play off, men har slått tilbake med to strake trepoengere, senest 2-1 borte mot Preston i midtuken. Preston åpnet best, men Leeds var det dominerende laget etter at de gikk opp til 1-0 etter 29 minutter. Ligger nå på 5. plass, og det er bare tre poeng opp til Swansea på direkte opprykk.

Ipswich tapte 1-3 for Reading tirsdag, og har bare tatt 4 av 15 mulige poeng på de siste 5. Ligger på 16. plass, og en plass midt på tabellen er nok det beste man kan håpe på slik sesongen har utviklet seg. Ipswich vant 2-1 da lagene møttes tidligere i sesongen.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Leeds-manager Simon Grayson har lite skader i mannskapet sitt, og har mange alternativer å velge fra. Ipswich må igjen unnvære kaptein David Norris som påny er blitt skadet. Også Mark Kennedy er ute etter å ha blitt skadet mot Cardiff sist helg, mens Jimmy Bullard muligens rekker kampen.

1-2-2 på de siste fem innbyrdes, mens Leeds står med 6-5-0 på de siste elleve hjemmekampene. Hjemmeseier til Leeds betales med 1,75 og har god tro på at et motivert og godtgående Leeds fikser dette. Kampen kan spilles som singel, men vi velger å kombinere med fjorårets Premier League-lag Burnley.

Det er tidenes pott i V75 lørdag og en alenevinner kan vinne vanvittige 60 millioner. Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (du trenger ikke være registrert for å spille og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen)

Jager opprykk
Burnley har for alvor meldt seg på play off-kampen etter å ha tatt 16 av 18 mulige poeng på de siste seks ligakampene. Tok en noe heldig borteseier over Hull i midtuken, takket være innleide Nathan Delfouneso (Aston Villa) tidlige scoring i debuten, og ligger nå bare tre poeng bak play off-plassen, med to kamper til gode på de seks lagene over.

Millwall på sin side meldte seg av opprykkskampen med to poeng på fem kamper, men slo til med en overraskende og sterk 2-0-seier over serieleder QPR tirsdag. Ligger på 12. plass, med ni poeng opp til play off-plass. Burnley er som vanlig sterke hjemme på Turf Moor (10-3-3), mens Millwall har svake 3-7-8 borte. Det endte 1-1 mellom disse to i november, før det oppgjøret møttes de sist i 2006.

Spissene Charlie Austin, Steven Thompson og Martin Paterson er på skadelisten for hjemmelaget, og derfor var det viktig at Delfouneso slo til på direkten, og fungerte utmerket sammen med spisskollega Jay Rodriquez. Og i bakhånd lurer Chris Iwelumo. Midtbanespiller Chris McCann er på vei tilbake etter langt skadefravær. Darren Purse soner karantene for bortelaget.

4-3-0 på de sju siste tilsvarende oppgjørene, Burnley-seier i ettermiddag betales med 1,85 og vi spiller denne i en dobbel med Leeds. Vi får da en totalodds på 3,24 og vår innsats er som alltid 100 kroner.

Spilleforslag 1 lørdag:
Kamp 62 Leeds - Ipswich 1,75 3,10 3,55
Kamp 66 Burnley - Millwall 1,85 3,00 3,30
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger lørdag:
- Kvartfinalene i FA-cupen synes vidåpne og da kan det være like greit å prøve seg på uavgjort etter ordinær tid i begge kampene som singelspill (bra avkastning hvis en dem går inn)
- Hjemmesterke Portsmouth ses med bra sjanse mot fortsatt skadeplagede Middlesbrough
- St. Etienne tar imot et klart svekket Brest, men 1,75 var lavt på H
- Real Madrid stiller uten Alonso og Ronaldo og har CL-kamp mot Lyon til uken
- Juventus som favoritt borte mot Cesena? Nei takk, noen småkroner på H til 2,95 er småspennende
- Borussia Dortmund vinner trolig igjen borte mot Hoffenheim, men 1,65 for B er kjipt
- Scunthorpe har slått både Nottingham Forest og Swansea hjemme i det siste, 3,55 for ny triumf mot et formsvakt Leicester må jo nesten prøves.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag