Gå til sidens hovedinnhold

Leeds-tallene som gjør at vi tror på Tottenham-seier

Leeds sliter etter landslagspauser, og vi tror de får problemer mot Tottenham i søndagens kamp i London.

Før søndagens kamp kan det hende Leeds-fans ikke reflekterer over sine tidligere resultater umiddelbart etter en internasjonal pause, og det er kanskej like greit, for det er ikke lystig lesning.

På fredag kan man vinne 311 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

I Championship hadde Leeds stor suksess etter landslagsperioder med Marcelo Bielsa som manager, men i Premier League har de ikke oppnådd samme resultatene.

I seks Premier League-kamper etter landslagspauser, har Leeds vunnet kun én kamp. Seieren kom mot forrige sesongs tabelljumbo, Sheffield United.

De har spilt én kamp uavgjort og tapt fire, inkludert 1-0- og 3-0-tap mot henholdsvis Southampton og Liverpool tidligere denne sesongen. Vi tror Leeds går på en ny smell mot Tottenham.

Her kan du se alle årets Premier League-drakter

Tottenham - Leeds

Odds: Tottenham vinner og begge lag scorer - 3,25

Kampstart søndag 21. november kl 17.30

Spillestopp kl. 17.29 Live odds etter kampstart

Tottenham Hotspurs Stadium

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium 1

Vi tror Tottenham vinner og begge lag scorer. Spill på det her til 3,25 i odds

Dette er 100. gang Tottenham og Leeds United møtes. På de første 99 kampene er det ganske jevnt mellom de to klubbene. Statistikken viser at Nord-London-klubben har 37 seire, mens Leeds har 33. 29 kamper har endt uavgjort.

Fire hjemmeseire på rad

Fire av de 37 seirene har kommet i de fire siste hjemmekampene til Spurs mot Leeds. Yorkshire-laget har ikke vunnet i Nord-London siden februar 2001.

Vi tror ikke det blir noen reprise for Leeds i søndagens kamp.

Antonio Conte fikk ingen drømmedebut som manager for Tottenham i Premier League. Spurs klarte bare 0-0 borte mot Everton for to uker siden, men søndag har de en god mulighet til å ta sin første seier siden 17. oktober.

Selv om Leeds kommer til Tottenham Hotspur Stadium ubeseiret i de tre siste kampene, tror vi de får problemer i Nord-London. Sist sesong tapte de 0-3 her, og vi forventer en ny Spurs-seier søndag.

Tottenham vil ha tilbake den underholdende angrepsfotballen de var kjent for tidligere, og vi tror Antonio Conte kan klare det allerede i den første hjemmekampen sin. mot Leeds United.

Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl. 18.00

Spurs vil straffe Leeds

Marcelo Alberto Bielsas lag er kjent for å presse motstanderne høyt og med stor intensitet. Det er en taktikk som kan gi Tottenham en fordel i søndagens kamp. De kan komme seg rundt på kantene, og utfordre de store rommene som backene etterlater. Emerson Royal og Sergio Reguilon vil garantert være uromomenter på flankene, og med Heung-Min Son, Lucas Moura og Harry Kane i midten kan Spurs komme til veldig mange sjanser.

Tottenham mangler Cristian Romero som ble skadet på landslagsoppdrag med Argentina.

Oliver Skipp er suspendert på grunn av fem gule kort, mens Giovani Lo Celso er usikker på grunn av en trøkk han fikk på landslaget. Pierre-Emile Højbjerg er ventet å være spilleklar. Også Ryan Sessegnon og Bryan Gil er tilgjengelig for Conte etter å ha vært ute med skader.

Her kan du se alle årets Premier League-drakter

Leeds må nok en gang klare seg uten Patrick Bamford og Luke Ayling. De er ute med henholdsvis ankel- og kneskade.

Den gode nyheten er at Junior Firpo og Jamie Shackleton begge er friskmeldte og kan spille lørdagens kamp.

Leeds har to farlige offensive spillere i Raphinha og Rodrigo, men Contes måte å spille fotball pågjør at vi tror Tottenham vil gå seirende ut av søndagens match. Leeds har vist gjennom halvannen sesong nå at de ikke er sterke nok defensivt.

Tottenhams nye sjef, Antonio Conte, har ikke hatt så mye tid til å jobbe med spillerne siden han tok over, men de burde være i stand til å skape en rekke sjanser. Dersom Harry Kane tar med seg formen fra landslaget, vil det bli flere mål på landslagskapteinen .

Denne matchen tror vi Tottenham vinner. Leeds har scoret i fire av fem bortekamper, og vi tror de er i stand til å score mot Spurs også.

At Spurs vinner og begge lag scorer gir 3,25 i odds