Denne ukens søndagskupong består av fem kamper fra italiensk Serie A, tre fra spansk La Liga, to fra tysk Bundesliga og to fra den engelske FA-cupen. Bonuspotten har steget til ca. 1,5 millioner kroner. Innleveringsfristen er kl. 14.55.

Onsdag er det ca. 42 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

1. Nottingham Forest - Leicester
Nottingham Forest har inntatt en 8.plass i Championship etter at de hadde en fin runde med seks seire på åtte kamper før de igjen tapte 1-2 borte mot Cardiff sist. De har kun to poeng opp til West Bromwich på 6.plassen, men hjemmeformen er ikke den aller beste med 21 poeng på 15 kamper. De tok dog en fin skalp her på hjemmebane i forrige runde når de slo ut selveste Arsenal med 1-0, og nå får de enda en fin hjemmekamp mot Leicester.

Leicester på sin side slo ut Watford med lekne 4-1, og dermed har de fortsatt FA-cupen som sin mulighet til å klare noe pokal og E-cup neste år. For i serien har de strevd en del, og en 10.plass med 26 poeng er langt under pari og hele ti poeng bak Arsenal på 6.plassen som gir E-cupspill. De slo Liverpool imponerende 1-0 like etter seieren over Watford, men de siste kampene har gitt tap 2-3 hjemme mot Tottenham og uavgjort hjemme mot Brighton (1-1).

Leicester har ikke funnet flyten så langt denne sesongen, og Nottingham Forest slo altså ut Arsenal i forrige runde. Vi er ikke så sikre på borteseier her og må iallfall doble opp med UB.

2. Bournemouth - Boreham Wood
Bournemouth er i toppen i Championship, og etter to strake tap kom de seg endelig tilbake igjen på vinnersporet med 1-0 borte mot bunnlaget Barnsley. Med det jakter de fortsatt Blackburn som akkurat nå ligger på den viktige 2.plassen poenget foran Bournemouth. I forrige runde av FA-cupen hadde de få problemer med å slå ut Yeovil med 3-1 på bortebane, og nå kommer en ny kamp de bør ha store muligheter i.

For Boreham Wood er et av de lavest rangerte lagene denne runden, og de ligger helt nede i National League. Der har de vist ganske bra form nylig med ubeseirede 7-4-0 på de elleve siste. De ligger likevel ikke bedre til enn en 5.plass med 49 poeng, men de har kun fem poeng opp til ledende Stockport. De kom seg til denne runden etter at de har slått ut Eastleigh, St. Albans og AFC Wimbledon i de foregående rundene.

Boreham Wood viser bra form for tiden, men her bør det uansett være grei divisjonsforskjell til fordel Bournemouth. H.

3. Juventus - Verona
Juventus er fortsatt ikke bedre enn nummer fem på tabellen med 42 poeng, men de har nå kun ett poeng opp til Atalanta som har den siste CL-plassen med 43. Sist holdt de Milan til 0-0 borte på San Siro, og nå har de 6-3-0 på de ni siste i serien. Hjemme har de ikke mer enn moderate 20 poeng på elleve kamper, og mye av grunnen er en litt laber scoringsprosent som viser 14 mål. Men nå har de kanskje fått arvtageren til Ronaldo etter at de hentet Vlahovic fra Fiorentina, og det skal bli spennende å se hva spissen som allerede har scoret 17 mål i årets serie kan klare i Juventus.

Verona har vunnet sine to siste mot Sassuolo (4-2) og Bologna (2-1), og 3-1-2 siste seks er helt kurant til de å være. En 9.plass med 33 poeng er flotte tall, selv om hele 38 baklengs er klart negativt. De er jevne på bortebane med 13 poeng på elleve kamper, og faktisk vant de 2-1 her i det omvendte oppgjøret i slutten av oktober. Det ble 1-1 her forrige sesong, etter at Juventus hadde vunnet hele 14 kamper på rad.

Juventus har knallform for tiden, og når de nå også har fått på plass en spiss blir det en grei H her.

4. Bologna - Empoli
Det har blitt en trasig oppoverbakke for Bologna i det siste etter at de nå har tapt seks av sine sju siste kamper i Serie A. Sist ble det 1-2 borte mot Verona, og også her på hjemmebane har det trøblet en del i det siste etter 0-2 for Napoli sist, 0-2 for Juventus nest sist og 2-3 for Juventus tredje sist. De har likevel en noe lettere oppgave i dag, selv om det var Empoli som vant det motsatte oppgjøret 4-2. En 13.plass med 27 poeng er helt greit levert, hvor de har over ti poeng både opp og ned til noe særlig å spille for.

Empoli har faktisk gjort det markant bedre på bortebane enn hjemme, for med 19 poeng på elleve kamper her på fremmed gress er de det 6. beste laget i serien. Men så lenge hjemmeformen er dårlig (ti poeng) og formen viser usle 0-2-3 siste fem ligger de likevel ikke bedre til enn en 12.plass med 29 poeng. De vant 4-2 over Bologna på hjemmebane i september, og de har kun tapt en gang mot Bologna på de sju gangene lagene har møttes siden 2015.

Bologna har hatt et tøft kampprogram i det siste og kan få en lettere kam her. Men Empoli har vært gode borte så langt denne sesongen og har et bra tak på Bologna de siste årene. HU på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

5. Sampdoria - Sassuolo
Sampdoria har en mørk form for tiden, noe 0-2-4 siste seks viser klart og tydelig. 0-1 borte mot Spezia sist var det fjerde tapet på rad, og nå nærmer de seg nedrykksstriden mer og mer for hver kamp som går. Kun ni poeng og hele 25 baklengsmål på tolv hjemmekamper er verst i ligaen, og fortsetter det sånn blir det en tung vår for Sampdoria sin del. De klarte å holde Sassuolo til 0-0 i det motsatte oppgjøret, men nå virker formen å være verre enn på lenge.

Sassuolo varierer for sin del veldig i prestasjonene. 2-5-2 siste ni viser et lag som ofte henger med, men som er vanskeligheter med å avgjøre kampene til sin fordel. det klarte de heller ikke sist når det endte 1-1 borte mot Torino. Men borteformen er faktisk ganske så bra med 2-3-0 siste fem, og Sassuolo elsker å ligge å ta kjappe kontringer. Noe E-cup ser det dog ikke å bli denne sesongen, for med 29 poeng ligger de ikke høyere enn en 11.plass hele ti poeng bak Roma å 6.plassen. 16 av disse 29 poengene er tatt på bortebane, og en slik kamp bør kunne passe Sassuolo ganske godt.

Sassuolo er bedre borte enn hjemme, og akkurat nå er Sampdoria inne i en vond trend. Vi gambler litt på at UB holder her.

6. Venezia - Napoli
Venezia tapte det motsatte oppgjøret mot Napoli med 2-0 tilbake i august selv om de spilte med en mann mer i hele 67 minutter. Og nå kan det virke som nykomlingene fra vannbyen virkelig har fått kjenne på livet i Serie A, for med 0-3-6 på de ni siste har de havnet riktig så ille til. De ligger fortsatt så vidt over vannet med en 17.plass og 18 poeng, men nå ligger Cagliari kun poenget bak med sine 17. De kjempet lenge tappert borte mot Inter sist, men Inter vant tilslutt 2-1 etter en scoring av Dzeko på overtid.

Etter at Milan slo Inter lørdag har Napoli plutselig muligheten til å ta seg helt opp i nakken til begge Milano-lagene som nå ligger tre og fire poeng foran. Napoli har nemlig 49 poeng, mens Milan og Inter har 52 og 53. Formen til napolitanerne er fin med 4-1-1, hvor det ble en ganske så lett hjemmeseier 4-1 over Salernitana sist. Nå er det bortekamp som gjelder, men også der har de gjort det klart godkjent hittil med 24 poeng på elleve kamper.

Napoli bør ha fått litt blod på tann nå etter de fine resultatene i det siste, mens Venezia trøbler mer og mer for hver kamp som går. Klar B.

7. Udinese - Torino
Udinese har ikke vunnet på de tre siste kampene sine, og 3-8-8 på de 19 seneste viser et lag som har vanskelig for å ta hjem trepoengere selv om de ofte henger bra med i kampene. Det ble poengdeling også sist borte mot Genoa, der Udinese ikke klarte å score selv om de var en mann mer på banen det siste kvarteret. Heldigvis for deres del har de kapret nok poeng til å ikke være med helt der nede i bunnen, men 24 poeng og en 15.plass er nok et stykke under pari. Hjemme er det også helt på det jevne med 14 poeng på elleve kamper.

Torino ligger noe bedre plassert på en 10.plass med 32 poeng, men de har fortsatt sju poeng opp til E-cup. De har dog 1-2 kamper til gode på lagene foran, og med en fin form som viser 4-1-1 siste seks knepper de stadig innpå. De kommer senest fra ok 1-1 hjemme mot Sassuolo, mens de slo Sampdoria 2-1 i sin siste bortekamp. Men de har slitt veldig med å score mål på fremmed gress, og mens de er seriens tredje beste hjemmelag har de bare hentet seks poeng på ti kamper med sine skarve seks scorede mål.

Udinese siller mye uavgjort, og selv om Torino viser bra form har de vært langt unna noe særlig her på fremmed gress. Tøff kamp, og en poengdeling er ikke usannsynlig. Vi ender opp med HU på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

8. Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen
Erling Braut Haaland og resten av Dortmund har nok fortsatt ikke gitt opp håpet om seriegull selv om de etter 20 spilte kamper er ni poeng bak ledende Bayern München. For formen er fin med 4-0-1 på de fem siste, og sist vant de 3-2 borte mot Hoffenheim. Noe bekymringsfullt er det at de har sluppet inn hele åtte mål på de fine siste kampene, men så lenge de scorer nok til å ta poengene får det gå enn så lenge. En del av grunnen til det er Haaland som må har scoret hele 16 mål på 14 spilte kamper i Bundesliga denne sesongen. Foran denne kampen er han ut med skade, og det gjør oss litt mer skeptisk selv om Dortmund har meget solide 9-0-1 her på hjemmebane i år.

For Bayer Leverkusen er ingen kasteball og de står nå med 5-2-2 på de ni siste etter at de igjen har vunnet de to siste over Mönchengladbach (2-1) og Augsburg (5-1). De ligger på bronseplassen bak Dortmund, men med 35 poeng skiller det såpass mye som åtte poeng fordel Dortmund foran denne. Leverkusen har ligaens nest beste borteform etter Bayern München med 18 poeng på ti kamper, og de snitter fine 2,3 mål pr bortekamp med sine 23 mål på ti kamper.

Dortmund har en meget solid tak på Leverkusen her på hjemmebane med seks strake seire, men her må de klare seg uten Haaland som er meget viktig. Likevel er de klare favoritter, men bortesterke Leverkusen må uansett tas på alvor. Vi prøver H på 96-rekkeren og HU på 432-rekkeren.

9. Wolfsburg - Greuther Fürth
Nå har Wolfsburg havnet skikkelig ille ute etter marerittaktige 0-1-6 på de sju siste kampene i serien. De har helt sluttet å score mål, og 17 scoringer på 20 kamper er delt sisteplass med dagens motstander Greuther Fürth. Den engang så solide hjemmeklubben har ikke fått det til å fungere i det hele tatt i år, og elleve poeng på ti hjemmekamper er langt under pari der åtte scoringer ikke har gitt fansen særlig mye å rope hurra for. Nå har de havnet helt nede på kvalikplassen med 21 poeng, men det ligger en håndfull lag kun ett eller to poeng foran på tabellen.

Mulig kan det endre seg når bunnlaget Greuther Fürth kommer på besøk. For med ti poeng ligger de fortsatt helt nederst på tabellen. Likevel har de vist bedring i de siste kampene, og etter at de vant 2-1 hjemme mot Mainz sist har de faktisk kurante 1-3-0 på de fire siste. det skal nok uansett en del til for at de skal klare seg, for de har fortsatt hele elleve poeng opp til dagens motstander Wolfsburg på kvalik. Og da har vi ikke engang begynt å snakke om den elendige borteformen som viser 0-1-9 og 8-36 på ti kamper på reisefot.

Det her er to lag i elendig form, der faktisk Greuther Fürth har vist den beste formen i det siste. Men de er rett og slett elendige på bortebane, og når man snitte nesten fire baklengs pr kamp vinner man sjelden. Dermed blir det en småskeptisk H.

10. Barcelona - Atletico Madrid
Barcelona har tilsynelatende kommet seg etter sjokkstarten på sesongen, og etter at de har hentet både Torres, Traore og Aubameyang begynner de å få et ganske bra offensivt lag igjen og. Etter kurante 3-3-0 på de seks siste har de også klatret oppover på tabellen , og nå ligger de plutselig rett bak Atletico Madrid på en 5.plass med 35 poeng. De har kun poenget opp til Atletico Madrid på 36, og dermed tar de seg forbi og opp på en CL-plass med seier her i dag. Hjemme kan de skilte med 20 poeng på ti kamper, men det er først nå de begynner å få en stall som kan kjempe helt i toppen igjen.

Atletico Madrid er kanskje den store skuffelsen i år, for selv om de ligger på en 4.plass med 35 poeng er de hele 15 poeng bak byrivalen Real Madrid. De har fire poeng opp til Betis på bronseplass, men også Atletico Madrid har gått på noen skikkelig miner i år. For 2-1-4 siste sju er langt unna godkjent, selv om 3-2 over Valencia sist viste god moral når de snudde 0-2 til 3-2 etter to overtidsmål. Den en gang så defensivt trygge klubben har sluppet inn 26 mål på 21 kamper i år, og før de får orden på forsvaret blir det nok ingen medaljer denne gangen.

Barcelona begynner å få skikk på laget sitt nå, men det kan ta tid før kjemien sitter. Atletico Madrid har heller ikke noe solid form for tiden, og denne kamper er generelt vrien selv om feelingen sier hjemmeseier. HUB.

11. Betis - Villarreal
Den største positive overraskelsen i år er Betis. For Sevilla-klubben ligger fortsatt helt oppe på bronseplass når over halve sesongen er unnagjort. Med 40 poeng har de et stykke opp til Sevilla og Real Madrid i topp, men de har på den andre siden fire poeng ned til Atletico Madrid. De har gjort det meget solid offensivt i år med 41 scoringer, og det er bredden som er det viktigste punktet hvor Juanmi er mestscorende med sine 12 mål. 2-1-2 siste fem er ikke helt optimalt, men de to siste er vunnet i overbevisende form etter 4-0 over Alaves og hele 4-1 borte mot Espanyol. De kommer også nylig fra en knusende 4-0 seier borte over Real Sociedad i cupen tidligere denne uken og dermed har Betis nå scoret hele tolv mål på de tre siste kampene.

Villarreal fighter på også de, og med 32 poeng har de fortsatt heng på en E-cupplass fra sin 7.plass. De har kun to poeng opp til Real Sociedad som akkurat nå har den siste europacupplassen, og med fire poeng opp til Atletico Madrid er heller ikke CL helt uten muligheter. Og med 5-1-1 siste sju plukker de fint med poeng, selv om 0-1 borte mot Elche nest sist i sin siste bortekamp var skuffende.

Betis har en flott sesong, og får et svakt tips her med tanke på hjemmebane og den fine formen, Men helt sikre er man ikke, og vi dobler opp med HU.

12. Real Madrid - Granada
Real Madrid er serieledere med sine 50 poeng, og de ligger tre poeng foran Sevilla med en kamp mindre spilt. Men formen er litt på hell der de kun klarte 2-2 hjemme mot Elche nest sist før de noe skuffende røk ut av Copa Del Rey etter 0-1 mot Athletic Bilbao tidligere denne uka. Dermed er det noe skepsis foran denne kampen hvor de også må klare seg uten stjernespissen Benzema. Men 25 av 33 mulige poeng her på hjemmebane er uansett bra, og de har vunnet alle åtte hjemmekampene mot Granada siden 2012.

Granada er på 16.plass med 24 poeng, og med 0-2-2 på de siste fire kampene har de ikke klart å rykke fra bunnstriden noe skikkelig. De har seks poeng å gå på ned til Cadiz på 18, og med en bortestatistikk på ni poeng på elleve kamper har de nok ikke mye å hente her.

Real Madrid bør ha alle muligheter til å slå tilbake med en seier her, selv uten Benzema. Klar H.

Sportspills 96-rekker:
1. Nottingham Forest - Leicester UB

2. Bournemouth - Boreham Wood H

3. Juventus - Verona H

4. Bologna - Empoli HU

5. Sampdoria - Sassuolo UB

6. Venezia - Napoli B

7. Udinese - Torino HU

8. Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen H

9. Wolfsburg - Greuther Fürth H

10. Barcelona - Atletico Madrid HUB

11. Betis - Villarreal HU

12. Real Madrid - Granada H

Sportspills 432-rekker:
1. Nottingham Forest - Leicester UB

2. Bournemouth - Boreham Wood H

3. Juventus - Verona H

4. Bologna - Empoli HUB

5. Sampdoria - Sassuolo UB

6. Venezia - Napoli B

7. Udinese - Torino HUB

8. Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen HU

9. Wolfsburg - Greuther Fürth H

10. Barcelona - Atletico Madrid HUB

11. Betis - Villarreal HU

12. Real Madrid - Granada H