Leicester - Arsenal

Odds: 2.40 - 3.35 - 2.75

Kampstart lørdag 30.oktober kl 13.30

Spillestopp kl 13.29 Live odds etter kampstart

King Power Stadium

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium og TV2 Play

Vi tror Leicester vinner. Det spiller du på her til 2.40 i odds

Etter en brokete start på sesongen for Leicester der de blant annet gikk på en kjempesmell med tap 4-1 borte mot West Ham i andre serierunde, virker det nå som Brendan Rodgers mannskap har funnet formen.

De er ubeseiret på de fire siste kampene og spesielt de to siste har vært sterke resultater. Først feide de et vaklende Manchester United av banen med 4-2, der Jamie Vardy scoret etter 83 minutter og nyinnkjøpte Patson Daka fullførte ydmykelsen av storlaget med sin scoring i det 90.minutt.

Brentford har overrasket mange så langt i årets sesong, men når Leicester kom på besøk fikk de kjenne på effektiviteten til et topplag i Premier League.

Leicester hadde omtrent ikke vært i nærheten av målet til Brentford når Youri Tielemans hamret inn et langskudd etter 14 minutters spill. Brentford utlignet fortjent når Danske Mathias Zanka Jørgensen satte hodet til på et hjørnespark.

Leicester tok til slutt alle tre poengene når Patson Daka stormet gjennom forsvaret til Brentford og serverte ballen til James Maddison som fikk en enkel jobb med å sette vinnermålet.

Spillefrist for lotto er lørdag kl 18

Leicester-stjerner i form

Dette er symptomatisk for Leicester i øyeblikket. De har blitt mer effektive og har kommet inn i en fin rytme der de stoler på at kvaliteten i laget er god nok til å avgjøre tette oppgjør til sin fordel.

De har i tillegg fått fart på bena til en del stjernespillere, og spesielt den Belgiske midtbanemotoren Youri Tielemans har funnet storformen. Han har blant annet vist frem en voldsom skuddfot med sine to kremmerhus mot både Manchester United og Brentford.

Nå er også toppscorer Jamie Vardy klar for spill til helgen. Han kjente noe under oppvarmingen mot Brentford men spilte likevel hele første omgang. Han så ikke helt ut som seg selv gjennom omgangen og ble tatt av i pausen. Etter at han sto over ligacup-kampen midt i uken er kneet nå bra nok til at han sannsynligvis starter mot Arsenal.

Arsenal flyr om dagen

For Arsenal ser det også lyst ut for tiden. Etter den katastrofale starten med tre strake tap i Premier League er de nå ubeseiret på de seks siste. Fire seiere og to uavgjorte er respektabelt selv om de bare har møtt Tottenham av de antatte topplagene. Den kampen vant de overbevisende 3-1 hjemme på Emirates.

I siste serierunde var det Aston Villa som sto på motsatt banehalvdel. Et Villa-lag som for øyeblikket ikke er i nærheten av fjorårets standard. Arsenal hadde god kontroll gjennom hele kampen, og cruiset inn til seier 3-1.

I midtukens ligacup-kamp hjemme mot Leeds var det meningen at Martin Ødegaard skulle starte. Men verken Ødegaard eller Kieran Tierney kom på banen. I følge manager Mikel Arteta sliter de med småskader og vil bruke dagene inn mot helgens kamp så godt som mulig for å bli klare.

Ellers måtte Ben White gå av banen underveis mot Leeds med sykdom, mens Granit Xhaka fortsatt er ute. Han er ventet tilbake igjen sent i desember.

Vi tror Leicester vinner

Det er spesielt to ting som gjør at vi tror Leicester tar seieren. Arsenal har ikke tapt på seks kamper, men har møtt en del lag som ikke er i sin beste form, samt lag som de skal slå uansett.

I tillegg er de fortsatt frynsete på bortebane. De har sin ene seier mot Burnley da Martin Ødegaard scoret på et fantastisk frispark, men dette er faktisk det eneste målet Arsenal har scoret på fremmed gress i årets sesong.

Et sultent Leicester-lag med hjemmepublikum i ryggen tror vi blir for tøft for Arsenal.

Seier til Leicester spiller du på her til 2.40 i odds

Leicester har scoret 10 mål på de fire siste kampene og Arsenal er det laget Jamie Vardy har scoret flest mål på i sin Premier League karriere(11). Vi tror de fortsetter trenden mot Arsenal og scorer mer enn 1,5 mål.

Det spiller du på her til 2.10 i odds