Leicester er det eneste laget som står uten seier i Premier League denne sesongen. Statistikken viser én uavgjort og seks tap.

Dette spillet gir 2,55 i odds på Leicester tar sesongens første seier

Sist gang Leicester sto uten seier etter de fire første hjemmekampene i ligaen var tilbake i 2001-2002-sesongen. Den gangen endte de på sisteplass i den engelske toppdivisjonen og rykket ned.

Skal motgangen snu Nottingham Forest? Vi tror det.

Leicester - Nottingham Forest

Odds: Leicester vinner og det scores over 2,5 mål i kampen - 2,55 i odds

Kampstart mandag 3. oktober klokken 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

King Power Stadum

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport Premier League Skaff deg tilgang her

Se Leicester mot Nottingham Forest på Vsport Premier League. Skaff deg tilgang her!

Vi tror at Leicester vinner og at det scores over 2,5 mål. Det spiller du på her til 2,55 i odds

Mandag møtes de to bunnlagene i Premier League på King Power Stadium. Leicester jakter sesongens første seier i East Midlands-derbyet. Brendan Rodgers lag befinner seg helt nederst på tabellen etter en marerittstart.

Men Leicester hatt en tøft kampprogram. De har tapt fire av fire bortekamper så langt, men alle de fire tapene har kommet mot lag som er blant topp fem-lagene på tabellen.

Kun én av Leicester første syv kamper har vært mot lag om ligger på nedre halvdel av tabellen, mens Nottingham Forest på sin side har tapt poeng mot Fulham, Everton og Bournemouth.

23 nye spillere i laget

Selv om Forest har gjort hentet spillere for over 1,7 milliarder kroner i sommer (bare fire klubber brukte mer penger enn dem), er det ikke overraskende at de ligger i bunnsjiktet på tabellen etter de syv første kampene. 23 nye spillere har kommet inn, mens 24 har forlatt City Ground. Steve Cooper har gjort så store endringer at han vil trenge tid på å få laget samspilt. Det er tid han ikke har.

Forest har tapt de fire siste ligakampene, og de har sluppet inn utrolig 14 mål på disse kampene.

Presset øker på Steve Cooper, som nå er en av favorittene til å få sparken, etter en elendig start på sesongen. Han trenger å ta poeng i de tre neste kampene mot Leicester, Aston Villa og Wolverhampton om han skal unngå å bli arbeidsledig. Evangelos Marinakis er nemlig kjent for å være en utålmodig eier. Han er neppe fornøyd med tingenes tilstand.

For etter disse tre kampene venter Brighton, Liverpool, Arsenal, Manchester United og Chelsea i de fem siste kampene i år.

Nottingham har statistikken på sin side før mandagens kamp. Leicester har nemlig kun vunnet én av de siste syv ligakampene mot Forest (1-4-2), men dette er første gang lagene møtes siden februar 2014.

Vi tror at Leicester vinner og at det scores over 2,5 mål. Det spiller du på her til 2,55 i odds