Gå til sidens hovedinnhold

Leipzig-stjernen mener dette er Liverpools svake punkt

RB Leipzig-backen Angelino mener at Bundesliga-klubben må utfordre Trent Alexander-Arnold, om de skal gå videre i Champions League.

Angelino har identifisert det han mener er et område hvor Liverpool er svake. Han mener det tyske laget må angripe rommet som Liverpools høyreback Trent Alexander-Arnold etterlater seg.

RB Leipzigs venstreback mener at 21 år gamle Alexander-Arnold er en av de beste vingbackene offensivt, men det faktum at han ligger så høyt oppe i banen og ikke er like sterk defensivt vil gi Bundesliga-laget en mulighet.

Onsdag er det ca 73 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

- Jeg mener vi gjorde det ganske bra i den første kampen, sa Angelino ifølge Liverpool Echo.

- Vi var noen ganger bak vingbackene, men de hr fantastisk teknikk med ballen.

- Alexander-Arnold, med ballen, er fantastisk god, men han er ofte for offensiv. Vi må utnytte den svakheten, og forhåpentligvis kan det gjøre at vi skaper flere sjanser enn i den første kampen, sier den tidligere Manchester City-spilleren.

Liverpool - RB Leipzig 2,35 - 3,45 - 2,75 B (spillestopp onsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Liverpool vil få 1,3 millioner pund, drøyt 15 millioner norske kroner, i kompensasjon fra RB Leipzig etter at Jürgen Klopps menn ble tvunget til å reise til Ungarn for å spille hjemmekampen i åttendedelsfinalen i Champions League.

Men det er bare lommerusk i forhold til hva de kan tjene på å gå videre.

Merseyside-laget leder 2-0 fra den første kampen som også ble spilt på Puskas Arena i Budapest.. En plass i kvartfinalen er verdt 9,5 millioner pund, eller 112 millioner norske kroner. For Liverpool er det ikke bare pengene, men også det at Champions League kan være klubbens siste halmstrå i kampen om en plass i Champions League neste sesong.

Her finner du hele oddsprogrammet!

«Hjemmekamp» på bortebane

For første gang i historien kan Liverpool være fornøyd med å spille en «hjemmekamp» i Europa borte fra Anfield. Onsdag møter Liverpool RB Leipzig til returkampen i åttendedelsfinalen i Champions League i Budapest.

Jürgen Klopps menn leder 2-0 etter den første kampen, men de har seks strake tap hjemme på Anfield, for første gang i historien ifølge den britiske avisen The Telegraph.

Onsdag er det ca 73 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Liverpools Champions League-eventyr tok slutt i åttendedelsfinalen sist sesong, da de tapte hjemme og borte mot Atletico Madrid. Det spanske hovedstadslaget på sin side røk ut mot RB Leipzig i kvartfinalen, men i semifinalen måtte de gi tapt for Paris Saint-Germain.

Leipzig hadde sjanser i den første kampen, og 0-2-resultatet ga ikke et riktig bilde av kampen. Før den første åttendedelsfinalen hadde det tyske laget vunnet fire kamper på rad med 10-1 i målforskjell, og etter tapet mot Liverpool har Julian Nagelsmanns menn vunnet fire nye kamper, hvor de har scoret elleve mål og sluppet inn kun to.

Skadekrise i Liverpool

Liverpool har på de åtte siste kampene kun vunnet mot Leipzig og Sheffield United. De har tapt de øvrige seks kampene med 2-12 i målforskjell. Den vanskelige skadesituasjonen må ta mye av skylden for Liverpools kollaps. Jurgen Klopp mangler forsvarsspillerne Joe Gomez, Virgil van Dijk og Joel Matip. Jordan Henderson er også ute.

Ozan Kabak og Roberto Firmino spilte ikke mot Fulham i helgen på grunn av skader, og begge må testes før onsdagens kamp.

Her finner du hele oddsprogrammet!

Willi Orban og Angelino spilte ikke da RB Leipzig vant 3-0 mot Freiburg i helgen. Begge er usikre til onsdagens kamp, men Nagelsmann håper å ha duoen tilbake. Konrad Laimer og Dominik Szoboszlai er begge skadet. De spiller ikke mot Liverpool.

Det er vanskelig å finne argumenter for at Liverpool skal vinne onsdag. Formen er horribel, de har skader på flere sentrale spillere og det virker som Klopp famler litt i blinde etter løsninger.

Liverpool er fortsatt favoritter til å gå videre i Champions League, særlig siden ikke Leipzig scoret i den første kampen. Men Leipzig har vunnet mot Manchester United i Europa allerede denne sesongen, og vi tror de vinner onsdagens kamp i Budapest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset