Saint-Etienne - Lens

Odds: Vi tror Lens vinner og holder nullen

Kampstart lørdag 15. januar kl 17.00

Spillestopp kl 16.59 Live odds etter kampstart

Stade Geoffroy-Guichard

Kampen kan sees på direktesport.no

Vi tror Lens vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 3.30 i odds

I første seriekamp i 2022 for Saint-Etienne venter Patrick Berg og Lens på motsatt banehalvdel hjemme på Stade Geoffroy-Guichard. Hjemmelaget har spilt en kamp i år og det var i den franske cupen mot Jura Sud Foot fra nivå fire.

Denne kampen endte med overkjøring og en enkel seier 4-1. Lens fikk en god start på det nye året da de kriget seg til 1-0 over Rennes i Ligue 1. En sen scoring av Wesley Said sørget for tre sårt tiltrengte poeng.

Saint-Etiennes manager Claude Puel hang i en tynn tråd hele høsten, og i juleferien bestemte klubben seg for et bytte. Inn kom Pascal Dupraz som får litt av en jobb med å berge plassen til det gamle storlaget.

De ligger godt forankret på sisteplass og har for øyeblikket fire poeng opp til Metz på plassen foran, og fem poeng opp til Bordeaux på sikker plass.

Saint-Etienne har bare vunnet en hjemmekamp i serien i årets sesong og det var mot nyopprykkede Clermont for drøye to måneder siden. På de fem siste kampene i serien har de bare scoret et mål, og det var i hjemmekampen mot PSG 28.november.

Det er altså snart to måneder siden siste scoring i Ligue 1, og det lukter det nedrykk av lang vei.

Spillefrist for lotto er lørdag kl 18

Lens er på riktig vei

Etter en forrykende start på sesongen der Lens var seriøse utfordrere til en Champions League-plass, har de droppet som en stein etter en brutal måned inn mot juleferien.

I den perioden spilte de seks kamper og fikk kun med seg tre poeng etter tre uavgjorte og tre tap. Nå ligger de på sjetteplass på tabellen og har fem poeng opp til Nice på andre.

Det virker som de er på vei til å snu den dårlige trenden, og de startet 2022 med en viktig seier mot Lille i den franske cupen. Etter et dramatisk oppgjør avgjorde de det hele til slutt med å vinne på straffespark.

De tok nok en seier i forrige serierunde da de slet seg til 1-0 mot Rennes etter at innbytter Wesley Said satte seiersmålet etter 89 minutter.

Dette har garantert løftet troen på egne ferdigheter igjen, og vi tror de vinner mot Saint-Etienne som har mange spillere ute.

Saint-Etienne mangler Wabhi Khazri, Saidou Sow, Harold Moukoudi, Yvan Neyou og Denis Bouanga som er opptatt med Afrikamesterskapet. I tillegg er keeper Etienne Green ute med en skade i albuen.

Lens mangler Ignatius Ganago og Massadio Haidara som også er i Afrikamesterskapet.

Lens tar tre nye poeng

Lens har fått blod på tann igjen etter en svak avslutning på 2021. Seieren mot Rennes var sterk, og kan være katalysatoren som snur sesongen.

Hjemmelaget er blottet for selvtillit, og mangler viktige spillere. De har også spilt fire kamper på rad i serien uten å score, og vi tror Lens vinner denne uten å slippe inn mål.

Lens vinner og holder nullen spiller du på her til 3.30 i odds