Stoke - West Bromwich

Odds: 3.00 - 3.10 - 2.35

Kampstart fredag 01.oktober kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

bet365 Stadium

Kampen sees på Viasport 2 og Viaplay

Vi tror det blir uavgjort på Britannia. Spill på det her til 3.10 i odds

Stoke og West Bromwich innleder 11. serierunde i knalltøffe Sky Bet Championship fredag kveld. Hjemmelaget har startet sesongen bra og ligger foreløpig på fjerdeplass, fire poeng bak motstander og serieleder West Bromwich.

Siste kamp borte mot Preston endte 1-1 og manager Michael O´Neill var veldig fornøyd med prestasjonen. De tok ledelsen på et glimrende hodestøt ved toppscorer Nick Powell og hadde flere muligheter til å øke.

Utfordringen som manageren pekte på etter kampen er effektiviteten. I den tette ligaen som Championship er må man sette de få men gode mulighetene som kommer.

Preston utlignet på et fantastisk direkte frispark av Ben Whiteman, og kampen ebbet ut med 1-1 som resultat.

Nå skal de hjem til bet365 stadium, og der har Stoke vært solide denne sesongen. De står med fire seiere og en uavgjort på de fem kampene laget har spilt, og hjemmebanefordelen trenger de når serieleder West Bromwich kommer på besøk.

Det er ca. 100 millioner kroner i Eurojackpot-potten

West Bromwich er ubeseiret

West Bromwich er det eneste laget sammen med Bournemouth som ennå ikke har tapt i årets sesong. De står med seks seiere og fire uavgjorte kamper, og er ordentlig i flytsonen.

Etter en periode med tre uavgjorte kamper på rad har de nå vunnet de to siste. Hjemme mot Queens Park Rangers kom de tidlig under, og måtte grave dypt ned i kjelleren for å hente seieren. Mål av Karlan Grant i det 75. og 88. minutt sørget for at alle poengene ble igjen på The Hawthorns.

Borte mot Cardiff i forrige runde var historien en helt annen. Laget fra Birmingham ga manager Valerien Ismael en perfekt bursdagspresang når de knuste Cardiff i Wales.

Det var en bunnsolid forestilling og en sjelden storseier i den vanligvis tette og jevne serien. Nå står Stoke for tur, og det tror vi blir en tøffere kamp om poengene.

Serien der alle kan slå alle

Dette er kanskje den tøffeste ligaen i verden når det gjelder kamp om poeng, og på de 120 kampene som har vært spilt til nå har 44 kamper endt med ettmålsseier, og hele 37 kamper har endt uavgjort.

Fredag kveld i Stoke pleier å være tøffe tak og vi tror hjemmelaget klarer å holde serieleder West Bromwich til uavgjort på bet365 Stadium.

Spill på det her til 3.10 i odds

Stoke har scoret 8 av sine 14 mål i andre omgang, og West Bromwich har 12 av sine 20 i andre omgang så langt i sesongen. Lagene blir naturlig nok mer slitne og det gjøres mer feil jo lengre kampene er spilt, og vi tror begge lagene scorer i andre omgang i toppoppgjøret.

Spill på det her til 3.35 i odds