Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Manchester City jakter mer cupsuksess
Oddssingel FA-cup:
Ingenting stemmer for Everton
Oddssingel FA-cup:
Newcastle til knallodds på hjemmebane
Oddsdobbel FA-cup:
Hjemmedobbel til drøye tre i odds
V75 Leangen:
Nettavisen jakter ny V75-suksess
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lørdagens langoddsprogram byr blant annet på en rekke kamper fra fjerde runde i FA-cupen i England. Men i både Italia, Spania, Tyskland og Frankrike spilles det seriefotball og det er et rikholdig og innholdsrikt program. På hockeyfronten spilles det full serierunde i SHL i Sverige. Det er masse vintesport på menyen. I Kitzbühel er det slalåm for gutta, og det skiskyting i Anterselva og verdenscup langrenn i Ulricehamn i Sverige.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Wolfsburg - Bayer Leverkusen B 2,50 (spillestopp kl 15.25)

Etter seks kamper på rad uten tap, tapte Wolfsburg 1-2 borte mot Schalke 04 sist helg. De er likevel blant de seks beste lagene i Bundesliga.

Wolfsburg vil kunne klatre på tabellen med seier mot et Leverkusen-lag som har ustabile denne sesongen. Kaptein Joshua Guilavogui spilte ikke forrige helgs kamp mot Schalke 04 på grunn av en skade, og han vil sannsynligvis gå glipp av denne kampen også. Han har vært en veldig viktig spiller for laget fra Volkswagen-byen. Resultatene viser det. Wolfsburg er ubeseiret så lange han har vært i lagoppstillingen.

Men: Han hadde en god erstatter i Elvis Rexhbecaj sist som scoret trøstemålet til ulvene.

På hjemmebane har Wolfsburg vært litt opp og ned. De står med tre seire, tre uavgjorte og tre tap på sine ni første hjemmekamper. De er ubeseiret i de tre siste hjemmekampene før møtet med Leverkusen. De slo Leipzig 1-0 i slutten av november, deretter måtte de nøye seg med 2-2 mot Hoffenheim og i forrige hjemmekamp slo de Stuttgart 2-0.

Den tidligere Borussia Dortmund-treneren Peter Bosz har kommet inn hos Leverkusen i løpet av interpausen, men han fikk ingen god start i klubben.

Leverkusen tapte nemlig 1-0 mot M'gladbach. Tapet gjorde at Leverkusen falt ned til tiendeplass på Bundesliga-tabellen

Laget har vært veldig ustabilt denne sesongen. Derfor har det som tipper vært vanskelig å bli klok på dem. Det gjelder særlig på bortebane. På bortebane står de med 2-2-2 så langt. Leverkusen må stole på at Leon Bailey og Kevin Volland offensivt, men førstnevnte har ikke helt vært seg selv denne sesongen. Han har nå spilt 15 kamper på rad uten å score. Det ligner ikke ham.

Selv om Leverkusen har vært ustabile denne sesongen, så har de et godt tak på Wolfsburg. i Bundesliga. De er ubeseiret i fem av de seks siste kampene mellom lagene.

Wolfsburg er i bedre form enn Leverkusen i øyeblikket, men Leverkusen er uberegnelige. Samtidig mangler Wolfsburg en av sine viktigste spillere i Guilavogui. Jeg tror Leverkusen kan ta alle tre poengene i denne matchen. Oddsen er flotte 2,50.

Klikk her for å levere spillet