*Nettavisen* Sportspill.

Leverte samme rekke to ganger, vant over 15 millioner

Bilde fra Lotto-trekningen 13.06.2020.

Bilde fra Lotto-trekningen 13.06.2020.

En luring hadde virkelig troa på sin Lotto-rekke for denne kvelden.

13.06.20 21:08

Lotto-trekningen 13.juni 2020 var ikke som hvilken som helst trekning, for i kveld var det Gulltrekning. Dette skjer når ingen tar førstepremiepotten den ene uka, og den blir overført til neste. Dermed ble potten dobbelt så stor, og ordet dobbelt lå nok i tankene til en av kveldens heldigste.

Det var fire kuponger som traff på tallene under:

Lotto-tallene: 1 - 3 - 10 - 13 - 16 - 25 - 31

Tilleggstallet: 7

Men... Det var ikke fire vinnere. To av de fire kupongene som gikk inn var fra samme spiller. Derfor endte det med at to heldige Lotto-entusiaster vant over 7,5 millioner kroner, og en som kanskje må kunne sies å være enda heldigere vant 15.170.390 kroner. Sistnevnte hadde altså valgt å kjøpe dobbelt opp av sin lykkekupong, til kveldens doble førstepremiepott (Gulltrekning). Ved å ha halvparten av vinnerkupongene, blir altså denne vinnerens premie på halvparten av kveldens pott. For å oppsummere, vi har fått tre nye Lotto-millionærer i kveld.

Leverte kupongene på ulike plasser

Dobbeltvinneren er en kvinne fra Lillestrøm, og de to kupongene hennes ble levert hos to ulike kommisjonærer:

  • Obs Lillestrøm
  • Narvesen Lillestrøm torg

Begge kupongene var 5-ukers, hvor den første var inne på siste uka. Den andre (Narvesen-kupongen) på sin side var helt fersk, og ble levert denne uken. Hun har med det fått en overlapp, som endte med dobbel overlapp med Lotto-tallene. Det resulterte i en premie som gjorde henne 15.170.390 kroner rikere.

Da Norsk Tipping fikk kontakt med vinneren hadde hun ikke sett resultatet. Med kvitteringa i hånden leser Norsk Tipping opp vinnertallene for henne.

- Ja, det er den siste rekka her det, sier vinneren.

- Jeg har spilt på de samme tallene i en årrekke, sier vinneren.

Hun var bevisst på at hun hadde to kuponger på gang, men blir helt satt ut av premien på 15 millioner.

- Nå får jeg hjertebank. Gud av meg. Jeg får gåsehud. Det blir ikke noe søvn i natt, sier vinneren.

- Hvorfor har du to kuponger i spill?

- Jeg visste at det var igjen en uke av den første. Men da jeg var innom Narvesen var det så greit å levere på nytt, forteller vinneren.

Planen for pengene er ikke skrevet i stein ennå, men hun vet hvem som skal få glede av de.

- Jeg aner ikke helt. Men jeg skal dele med familien og barna mine.

Kvinnen fra Lillestrøm er i 70-åra og ønsker å være anonym.

Trønder med tilfeldighetene på sin side

Da Norsk Tipping ringte vinneren fra Trondheim hadde han nettopp sjekket Lotto-tallene.

- Ringer du for å si at jeg har vunnet over 7 millioner? Det stod det på telefonen nemlig, ler mannen.

Ved en tilfeldighet skrudde han på tv-en i det Lotto-sendinga avsluttet.

- Jeg sjekker vanligvis ikke tallene. Det var egentlig tilfeldig at jeg slang inn en 5-ukers også, sier mannen.

Vinnertallene var i tillegg tilfeldig valgt ut for den heldige vinneren.

Nå er over 7,5 millioner adressert hans lommebok. Sluttdestinasjonen til alle pengene har han ikke snøring over hvor skal hen ennå.

- Denne så jeg virkelig ikke komme. For en telefon. Hva premien skal gå til, får vi se. Akkurat nå aner jeg ikke, sier mannen.

Vinneren er en mann i 50-årene fra Trondheim som ønsker å være anonym. Han leverte kupongen på mobilen.

Fast rekke i 20 år

Ei kvinne fra Askim var det vi kan kalle kveldens "nest-heldigste" Lotto-vinner. Med en premie på nøyaktig 7.614.770 kroner fikk aftenen en brå vending. Kvinnen var sammen med venner og familie på grillkveld da anropet fra Norsk Tipping kom.

- Er det tull? er vinnerens første reaksjon. Etter å ha forsikret kvinnen om at samtalen var fra Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000 forstår hun mer.

Den heldige kvinnen har spilt den samme rekka i 20 år. Hun har ikke turt å bytte, og det er kvelden i kveld et godt bevis på at var et godt valg.

- Vi bygger hus, så dette passer midt i blinken. Nå skal vi åpne champangeflaska, avslutter hun. Vinneren ønsker å være anonym. Hun kjøpte sin kupong på mobilen.

Supertrekning neste uke

Fire lørdager i året trekkes det ut ekstra mange Lotto-millionærer. Disse trekningene kalles Supertrekning i Lotto. Lørdag 20. juni (førstkommende helg) er det klart for årets andre Supertrekning i Lotto. Da trekkes rundt 28 ekstra Lotto-millionærer, i tillegg til at det spilles om den vanlige Lotto-potten.

Ønsker du en sjanse til å bli med i Lotto-millionærklubben via Supertrekning, må du sørge for at du har spilt Lotto minst én gang siden forrige Supertrekning. Sist Supertrekning var på påskeaften. Skaffer du deg flere kuponger gir det deg ekstra "lodd i hatten" til å bli trukket ut som Lotto-millionær i Supertrekningen, ettersom at denne trekningen skjer ved tilfeldig uttrekning og ikke med en vinnerrekke som i tradisjonell Lotto. Delta eller øk vinnersjansene dine for neste ukes Supertrekning og førstepremiepott i Lotto allerede nå.

Spill Lotto her, lykke til!

(Vinnersannsynlighet for førstepremie i Lotto er 1:5,4 mill. pr. rekke. )

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag