Manchester Uniteds Bruno Fernandes har seks assists så langt i Champions League, mens Sané har fått registrert fire målgivende pasninger. Det er to flere enn assist-kongen i Premier League, Trent Alexander-Arnold. Sané har like mange målgivende pasninger som Ajaxs Antony og Kylian Mbappe fra PSG.

Du får 2,75 i odds på at Leroy Sané bidrar med en målgivende pasning mot Salzburg. Klikk her for å spille!

Oddsen på at Sané er nest sist på ballen på en scoring i tirsdagens kamp mot Salzburg er 2,75. Det er såpass bra at vi mener det er et interessant spill, men vi pimper det ytterligere opp med at han både har en assist og scorer mot RB Salzburg.

Bayern Munchen - RB Salzburg

Odds: Leroy Sané scorer og gjør en assist - 6,00 i odds

Kampstart tirsdag 8. mars kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Allianz Arena

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Sport Premium 1

Klikk her om du tror Leroy Sané scorer og gjør en assist mot RB Salzburg. Det spiller du på her til 6,00 i odds

Robert Lewandowski viser imponerende scoringsform, og oddsen på at han scorer mot RB Salzburg er deretter.

Du får nemlig kun 1,23 i odds på at superpolakken scorer i tirsdagens kamp, men Lewandowski er ikke den eneste Bayern-spilleren som kan skape problemer for Salzburg.

Leroy Sane er en annen trussel. Han har scoret ni mål på syv Champions League-kamper, og han har scoret i alle tre hjemmekampene.

Vi forventer at Sane scorer i tirsdagens kamp, men oddsen på 2,05 er ikke veldig fristende. Da øker vi heller risikoen, og forsøker oss på et spill på at Sane scorer og har en assist. Det gir oss hele 6,00 i odds.

Med tanke på at Sane er en av spillerne med flest målgivende pasninger i Champions League er det gode argumenter for å gå for et slikt spill.

Etter en vanskelig comeback-sesong i Bundesliga, virker det nå endelig som den tidligere Manchester City-spilleren har funnet formen. Han har scoret elleve mål og har elleve assists i Bundesliga og Champions League til sammen denne sesongen. Det er bare Thomas Müller som har flere målgivende pasninger enn Sane i Bayern denne sesongen.

Klikk her om du tror Leroy Sané scorer og gjør en assist mot RB Salzburg. Det spiller du på her til 6,00 i odds