Selv om Polen ikke er blant favorittene i sommeren EM, betyr ikke det at Bayern Munchens målmaskin Robert Lewandowski ikke kan bli toppscorer i turneringen.

Lewandowski scoret mer mål enn noen annen spiller i de fem største ligaene i Europa i 2020-2021-sesongen. Polakken endte opp med 48 mål på 41 kamper.

Han passerte Gerd Müllers legendariske målrekord fra 1971-72-sesongen i Bundesliga, da han scoret sesongens 41. ligamål i det 89. minutt mot Augsburg.

Onsdag er det ca 314 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Lewandowski scoret et ligamål hvert 60 minutt han var på banen denne sesongen. Ingen av utfordre til å bli EM-toppscorer kan vise til lignende tall.

At Polen vinner mot Russland gir 2,50 i odds

Til sammenligning scoret Cristiano Ronaldo (Juventus/Portugal) hvert 96,6 minutt, Andre Silva (Eintracht Frankfurt/Portugal) scoret hvert 99 minutt, Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain/Frankrike) scoret også et mål i snitt hvert 99 minutt, mens Romelu Lukaku (Inter Milan/Belgia) og Harry Kane (Tottenham Hotspur/England) scoret henholdsvis hvert 120 minutt og hvert 134 minutt.

Lewandowski spilte ikke VM-kvalifiseringskampen mot England på grunn av en kneskade. Nå er han tilbake.

Med Bayern München-stjernen tilbake på banen tirsdag, tror vi Polen kan vinne privatlandskampen mot Russland.

Polen - Russland 2,50 - 3,20 - 2,70 H (spillestopp tirsdag kl. 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Privatlandskamp. Polen og Russland forbereder seg til EM, og de møtes tirsdag til treningskamp i Wroclaw.

Begge nasjonene har ambisjoner om å ta seg videre fra gruppespillet i mesterskapet, men begge har tapt tre av de fem siste kampene.

Onsdag er det ca 314 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Russerne sliter defensivt

Selv om Jerzy Brzeczek ledet polakkene til en plass i EM, ble han erstattet som landslagssjef av Paulo Sousa tidligere i 2021. Det var et overraskende valg siden portugiseren ikke har hatt særlig bra resultater verken med Bordeaux eller kinesiske Tianjin Tianhai de siste årene.

Sousa har startet jobben for Polen med 3-3 mot Ungarn, og deretter 1-2-tap på Wembley mot England.

Her kan du skrape Flax på nett

Russland og landslagssjef Stanislav Cherchesov har tatt seks poeng på de tre første kampene i VM-kvaliken, men i den siste kampen tapte de 1-2 mot Slovakia. Den kampen viste nok en gang svakheten i i det russiske laget.

De har kun klart å holde nullen to ganger på de siste elleve kampene - mot Unagrn hjemme og borte mot Moldova.

Artem Dzyuba har scoret fire mål på de tre siste kampene. Dermed har han nå 29 mål på 50 landskamper. Det er en imponerende statistikk.

Lewandowski får spilletid

Det er vanskelig å forutse hvilke lag de stiller med til denne kampen, men Robert Lewandowski vil få minst en omgang for Polen. Han vil sannsynligvis bli matchet forsiktig, og spiller neppe hele kampen.

Mateusz Klich spiller antakeligvis fra start for Polen etter at han ble hvilt i den siste kampen til Leeds United. Han starter istedenfor Piotr Zielinski som har spilt 47 kamper for Napoli denne sesongen og trenger hvile.

Her kan du skrape Flax på nett

Cherchesov vil etter alt å dømme gi samme startellever som gikk på en smell mot Slovakia sjansen til å revansjere seg.

Polen er avhengig av Bayern München-stjernen Robert Lewandowski. 32-åringen scoret 48 mål i alle turneringer for Bayern denne sesongen, og han vil utvilsomt være Polens viktigste spiller i EM.

Russland på sin side håper at Zenit Saint Petersburg-angriperen Artem Dzyuba fortsetter den gode formen han har vist på klubblaget. AS Monaco-midtbanespiller Aleksandr Golovin har også glimtvis vist sitt talent denne sesongen, og 24-åringen kan bli vsentral for russerne.

Resultatet i denne privatlandskampen er ikke nødvendigvis så viktig, men ingen av managerne vil tape. Vi forventer en jevnspilt kamp i Wroclaw, men at Polen tar en knapp seier. 2,45 i odds på hjemmeseier er greit.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset