Gå til sidens hovedinnhold

Lewandowski slår tilbake etter VM-fiaskoen

Robert Lewandowski ble nevnt som en kandidat til å bli toppscorer i VM for tre år siden, men han scoret ikke et eneste mål. Vi tror han slår tilbake etter VM-nedturen i EM.

Lewandowski ble den første spilleren i historien som scoret 16 mål i en europeisk VM-kvalifisering, da han skjøt Polen til en plass i VM i Russland i 2018, og han scoret seks ganger på ti kamper i den siste EM-kvalifiseringen

Selv om Bayern Munchens målmaskin har scoret mange mål for det polske landslaget, så har han ikke levert i de store mesterskapene. 32-åringen har spilt i tre mesterskap (EM-2012, EM-2016 og VM-2018), men han har kun scoret to mål i sluttspillene.

At Polen vinner mot Slovakia gir 1,67 i odds

Lewandowski scoret mot Hellas i 2012-EM, og han scoret det nest raskeste EM-målet i historien da han satte ballen i mål etter to minutter mot Portugal i 2016-EM.

I VM i Russland scoret han ikke et eneste mål. Det vil han gjøre noe med i årets EM.

Polen - Slovakia - Robert Lewandowski scorer mål - 1,90 i odds (spillestopp mandag kl. 17.59. Kampen vises på NRK1 )

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

EM, gruppe E. Spilles i St. Petersburg. Robert Lewandowski scoret mer mål enn noen annen spiller i de fem største ligaene i Europa i 2020-2021-sesongen. Polakken endte opp med 48 mål på 41 kamper.

Han passerte Gerd Müllers legendariske målrekord fra 1971-72-sesongen i Bundesliga, da han scoret sesongens 41. ligamål i det 89. minutt i siste serierunden mot Augsburg.

Den polske landslagskapteinen håper nå at han tar med seg klubbformen inn i årets EM.

Onsdag er det ca 251 millioner kroner i Vikinglotto-potten

32-åringen kommer til EM etter enda en fantastisk sesong i Bayern München, hvor han scoret til sammen 48 mål på 40 kamper i alle turneringer. Det er en vanvittig statistikk.

Nedtur i mesterskap

Men prestasjonene hans i EM- og VM-sluttspill har ikke vært på samme nivå. Han har vært utpekt som en potensiell toppscorer i de tre mesterskapene han har spilt for Polen, men har skuffet.

Lewandowski har kun scoret to ganger i de to siste europamesterskapene, og han scoret ikke et eneste mål i Russland. Nå vil han rette opp inntrykket i EM, og det vil Slovakia få svi for, tror vi.

Det er flere grunner til å satse på LewanGOALski som målscorer i mandagens kamp. Han er nemlig Polens straffeskytter, og det gir ham en ekstra mulighet til å score.

Robert Lewandowski har scoret 66 mål for det polske landslaget på 118 kamper så langt. Vi tror mål nummer 67 kommer mot Slovakia mandag kveld. Oddsen på Lewandowski-mål er 1,90. Det er ok. Lever dette tipset her!