Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Sverige må reise tomhendt hjem
Oddssingel fotball-VM:
England soleklar favoritt i bronsefinalen
Oddssingel Allsvenskan:
Herlig skrellobjekt i Allsvenskan
Oddssingel PostNord:
Blink herjer hjemme i Trøndelag
V75 Jarlsberg lørdag:
V75-fest med ubeseirede Hillary B.R.
V4/V5 Klampenborg: Flott lørdagsgalopp på Klampenborg
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Lørdagens langoddsprogram bærer tydelig preg av at ferien er i gang, men det er en del interessante kamper fra norsk 2.- og 3.-divisjon. Den klart største kampen er bronsefinalen i fotball-VM mellom England og Sverige. Ellers spilles det to åttendelsfinaler i Afrikamesterskapet og det er bronsefinale både i Copa America og i fotball-VM for kvinner. I Sverige spilles det tre kamper i Allsvenskan og Wimbledon-turneringen byr på en rekke dueller i tennis.

NB! Lørdag er det Lotto med ca 14 millioner kroner i førstepremiepotten. Lever kupongen her!

Stjørdals-Blink - Kvik Halden U 3,60 (spillestopp kl 15.55)

Post Nord-ligaen, avdeling 1. Toppkamp. Stjørdals-Blink er serietoer med 25 poeng, mens nyopprykkede Kvik Halden ligger to poeng bak dem på tredjeplassen

Stjørdals-Blink har imponert så langt denne sesongen, akkurat som Kvik Halden.Trønderne var nær ved å rykke ned sist sesong. De endte til slutt opp med 28 poeng etter 26 kamper, samme poengsum som Fløy på plassen under streken. Men grunnet bedre målforskjell beholdt til plassen på tredje nivå.

De brukte vinteren til å forsterke laget, og har fått en herlig start på sesongen. De var serieleder frem til for to uker siden, men to poengdelinger på de tre siste kampene har gjort at de har måtte gi fra seg tabelltoppen til opprykksfavoritt Fredrikstad. Blink var tilbake på vinnersporet sist helg med en sterk 3-1-seier mot et annet Østfold-lag, Moss. Står fortsatt med kun ett tap, det kom borte mot serieleder Fredrikstad.

Det er ikke lett å få med seg poeng fra Stjørdal. Blink står med 4-2-0 og sterke 16-3 i målforskjell på de seks første hjemmekampene.

Mats Lillebo, som er på lån fra Ranheim, har vært en svært viktig spiller for trønderne. Han er toppscorer i 2. divisjon med sine elleve mål på de tolv første kampene. Han har scoret åtte av de elleve målene hjemme. Han danner et farlig spisspar sammen med Sondre Stokke. Sistnevnte har seks scoringer, hvorav fire har kommet hjemme. De to spissene har scoret tolv av Blinks 16 hjemmemål. Kvik Halden-forsvaret skal få kjørt seg lørdag.

Kvik Halden har i likhet med Størdals-Blink fått en god start på sesongen. De skuffet da de tapte 1-2 hjemme mot Vidar for en måned siden, men har slått tilbake med tre seire på rad. I de to siste bortekampene har de vunnet stort. De slo Moss 4-1 16. mai og for to uker siden knuste de Byåsen 6-1. Trener Kent Bergersen er likevel klar på at mållsettingen til den nyopprykkede klubben fortsatt er å berge plassen i divisjonen.

Laget fra byen ved svenskegrensen har forberedt seg godt før kampen i Trøndelag. Kvik vil antakeligvis legge seg lavt, og forsøke å kontre når de får sjansen. Det er et scenario de behersker godt.

Til kampen på lørdag er Björn Berglund usikker. Den svenske spissen har gjort comeback etter sin langvarige ankelskade, og har bøttet inn mål for Kviks rekruttlag i 4. divisjon. Men opptreningen har gitt kjenning i lysken. Det gjør at han kan bli hvilt.

Kvik har 2-2-1 på fem spilte bortekamper. Det eneste bortetapet så langt kom i Trøndelag. Østfoldingene tapte 0-2 mot Nardo. Jeg tror de går på et nytt bortetap i lørdagens kamp mot et Blink-lag som later til å kunne utfordre Fredrikstad i opprykkskampen. 2,05 i odds på Blink-seier er spillbart.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!