Gå til sidens hovedinnhold

- Lillestrøm banker Odd

Kanarifuglene er stødige og bør slå Odd Grenland i dag

Tirsdagens langoddsprogram byr på Tippeliga-fotball fra Åråsen, islandsk eliteserie, privatlandskamper i fotball, svensk cup og norsk 2. divisjon. Vi ser også at det kommer spill på Melodi Grand Prix-semifinalene. Kun 12 av totalt 31 spillobjekter er satt odds på i skrivende stund, resten settes tirsdag morgen. Blant de 12 alternativene finner vi ett som grenser til spillbart.

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Lillestrøm - Odd
Lillestrøm virker solide om dagen. De tapte sesongens første seriekamp borte mot Aalesund, men siden har det blitt 5-6-0 og fjerdeplass på tabellen. På hjemmebane står de med 4-2-0 og Tippeligaens beste målforskjell på 16-2. Det ble spilt en del 0-0 kamper for en stund siden, men det var for det meste på bortebane. De to siste hjemmekampene i serien har endt 3-1 mot Godset og 4-0 mot Sandefjord. Dagens motstander er et bedre bortelag enn disse to, men Lillestrøm er både målfarlige og solide defensivt på hjemmebane. Intet slurv i cupen slik vi har sett fra flere andre tippeligalag, man har vært solide her også og slått Hauerseter 5-0 og Brumunddal 6-1.

Odd har kommet seg etter det stygge 1-6 tapet for Vålerenga. Nå har de 2-2-1 på de fem siste, og det inkluderer to fine borteseiere over Strømsgodset og Aalesund. Odd er sammen med Tromsø det laget som har tatt flest poeng på bortebane denne sesongen. Noen små svakhetstegn så vi likevel i cupen, der man stiller nesten toppet, men likevel sliter i begge rundene. Men det ble 3-2 over Herkules og 2-1 over Flekkerøy til slutt, etter at man lå under i begge kampene.

Lillestrøm har skadefritt lag.

Travtips Momarken tirsdag: Vi byr på et Ess
Travtips Forus tirsdag: Treneren tror på seier

Skaderapport Odd: Strekkskadde Magnus Myklebust håper å rekke tirsdagens kamp mot gamleklubben LSK, men han er ikke garantert en plass i startelleveren selv om han skulle bli klar. Trener Dag-Eiliv Fagermo varsler i lokalpressen at Torgeir Børven, som har storspilt i det siste, trolig starter på benken på Åråsen. Arni Gautur Arason er ønsket på landslagssamling, men islendingen spiller trolig LSK-kampen. John Anders Bjørkøy mister resten av sesongen.

OBS! Nå må du laste ned ny Norsk Tipping-klient
Alltid oppdatert:Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!

Det ble 1-1 her i fjor, mens Lillestrøm vant 3-2 i Telemark. Lillestrøm har ingen god statistikk på hjemmebane mot Odd. 0-3-2 på de fem siste tilsvarende. Samtidig har Lillestrøm meget god statistikk borte mot Odd. Vi tror denne trenden brytes i dag.

Til tross for at Odd har en god historikk på Åråsen, og til tross for at de er et av ligaens beste bortelag, tror vi Lillestrøm vil dominere og vinne dagens kamp. De er i meget god form og har vunnet de to siste hjemmekampene. Vi tror det ligger an til tre strake hjemmeseiere på Åråsen, og spiller H til 1,70 i odds. Vi satser 200 kroner, spillefristen er klokken 18.55, og du ser kampen på TV 2 Zebra fem minutter etter det.

96. Lillestrøm - Odd 1,70 3,25 3,95

Klikk her for å levere dette spillet.

Vi har også stor tro på Frigg i objekt 89. De møter Stabæk 2, som ligger bra til på tabellen men har tapt to av to bortekamper. Stabæk stiller trolig med få eller ingen A-lagsspillere siden A-laget spilte i går. Frigg er nyopprykket etter fem sesonger i 3. divisjon, men har vist at de takler nivået meget bra. Mens vi venter på oddsen på H er dette interessant lesning. Noen skader hos hjemmelaget ser det ut til, men likevel.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken