*Nettavisen* Sportspill.

Lillestrøm overrasker i Skien

Foto: Lars Opstad (Nettavisen)

De gule fuglene viste hurtighet og stor vinnervilje mot Rosenborg, og vi spiller LSK til 3,20 i dagens første oddstips.

09.04.12 10:32

Sportspills meny 2. påskedag:
Oddstips 1: Lillestrøm overrasker
Oddstips 2: Everton og Godset
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette!

Trav Momarken: Torpa gjør noen glad
Travtips: Mer suksess for Bjerring

Langoddsen byr på den 3. runden i Tippeligaen, og ikke minst premiere i Adeccoligaen. Men det er slett ikke alt, det spilles fotball i Premier League og Championship, dansk Superliga og spansk Primera Division. Av alle årets mandager, må dette være den beste fotballmandagen. Lørenskog og Stavanger spiller NM-finale nummer 4 av inntil 7.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
18. Leeds - Derby B 3,55
Vi gjorde rett i å ta høyde for enda et Leeds-tap på Elland Road da Watford var på besøk for ti dager siden. Dette kom etter det utrolige 3-7-tapet for Nottingham Forest. Siden har Leeds tapt for Reading, men det var på bortebane. Hjemme på Elland Road har Leeds 8-3-9 totalt, bare fire lag er svakere hjemme enn dette. Noe opprykk blir det selvsagt ikke snakk om når hjemmestatistikken er så skuffende. Derby har bare vunnet 5 bortekamper hittil, men Leeds pleier de å slå. Det står 6-0-0 fordel Derby på de seks siste innbyrdes . Det kan se ut som om Leeds har et slags Derby-kompleks. Borteseier til 3,55 er et spennende langskudd.

Dagens avslag
63. Hødd - Kongsvinger H 2,35
Vi har bestemt oss for å la Adecco-klubbene gjøre unna første serierunde uten våre innsatser. Når vi velger oddsen på Hødd som dagens avslag, er det fordi det har vært en del sykdom og skader i laget i forkant av premieren mot Kongsvinger. 2,35 er ikke dårlig odds på et lag som vant 8 av 15 hjemmekamper forrige sesong, men vi setter absolutt ingen kroner på den, for Kongsvinger skal være bedre trent enn på lenge og stiller med et sterkt mannskap denne sesongen.

Dagens spill
Vi starter dagen med det vi synes er veldig god odds på Lillestrøm. De spiller borte mot et desperat Odd Grenland, og vi mener de skal ha gode sjanser til å kontre inn 3 poeng. Deretter ser vi nærmere på Everton og Strømsgodset.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

8. Odd - Lillestrøm
Odd gikk på en smell i premieren da et effektivt Sogndal stakk av med 4-0. Det var en gedigen nedtur for hjemmepublikumet, og de som var med til Stavanger runden etter fikk se laget sitt gjøre en bedre kamp, men tape der også. (0-1). Nå har Odd presset på seg, de er det eneste laget uten poeng i Tippeligaen og de kan ikke tape denne hjemmekampen mot Lillestrøm.

Lars Kristian Eriksen (f) returnerer fra suspensjon. Eriksen har forøvrig 56 kamper for Lillestrøm. Fredrik Semb (f) er ute med skade, og Eriksen er en sannsynlig erstatter. Magnus Lekven (strekk) ser ut til å miste vårsesongen.

Lillestrøm spilte 0-0 på Hønefoss, og vi forventet ikke så alt for mye av dem hjemme mot Rosenborg. Men Lillestrøm vartet opp med storspill og la stort press på trønderne. Seieren hadde de fortjent, men Dorsin utlignet på kjent Rosenborg-vis på overtid av overtiden. Uansett fikk vi se et velspillende LSK, med lynraske Knudtzon på høyre ving, nesten like raske Pálmason på venstre, stor styrke på midten med nye Toindouba og Vaagan Moen, og en god Bergmann Sigurdarson på topp. Forsvarsrekka er sterk, og perleskuddet til Johan Andersson går inn i historiebøkene på Åråsen. Flott innhopp av Luke Rodgers. Vi fikk se hvor høyt maksnivå dette laget har.

Fredrik Gulbrandsen (lår) kan være ute i åtte uker. Arild Sundgot er ute på ubestemt tid.

Lillestrøm har vunnet fem av de seks siste innbyrdes på dagens bane, kun 1-2-tapet i 2010 skiller seg ut. Og nesten hver gang er Lillestrøm underdogs på oddsen, slik som i dag.

Det er hurtigheten Lillestrøm viste sist, som gir oss tro på at de vinner dette. Odd er under stort press, de må fremover, og skulle de havne under blir det enda verre. Her kan bortelaget ligge og vake og vente på de rette anledningene. At Lillestrøm settes til odds på 3,20 synes vi er overraskende høyt, spesielt etter storspill mot Rosenborg sist og sin gode historie på Skagerak Arena. Odd har bare tapt, og her kan de fort tape igjen. Vi setter 100 kroner på borteseier til 3,20. Spillefrist klokken 15.55.

8. Odd - Lillestrøm 2,00 3,15 3,20

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.