Lillestrøm - Tromsø
Lillestrøm vinner & begge lag scorer @ 3.60
Spillestopp: Søndag 7. august kl. 17.59

Trykk her for å levere dette spillet

Kampen vises på Eurosport Pluss 2, Discovery+ og Tv2Play

Lillestrøm er sterke hjemme
Med 3-0-1 på de fire siste holder Lillestrøm fortsatt sølvplassen med 36 poeng. Forsvarsmessig er det meget bra med kun 14 baklengs, noe som faktisk er best i Eliteserien. De var noe heldige sist mot Sarpsborg 08 når de vant 2-0, for Sarpsborg 08 fikk to mann utvist og dermed ble det spill mot et mål i hele andre omgang. Hjemme på Åråsen har de vært enormt sterke med 6-0-1 og 18 poeng på sju kamper, hvor det kun har blitt to baklengsmål. Også Lillestrøm har nylig vært å spilt E-cup, hvor de dessverre tapte 1-3 her hjemme for belgiske Antwerp. Holst og Adams er skadet.

Tirsdag kan DU vinne 359 millioner i Eurojackpot. Legg din kupong her!

Tromsø scorer som regel på bortebane
Tromsø tok endelig sin første seier på åtte kamper nest sist med 3-0 hjemme på Alfheim over Sandefjord, men med 1-1 borte mot Kristiansund sist ble det en kjapp nedtur igjen etter at seieren glapp på en straffe på overtid. Med 1-6-2 siste ni har Tromsø blitt noen skikkelig uavgjortspesialister, og slikt blir det ikke mange poeng av. Med 17 poeng holder de hodet så vidt over vannet på en 13.plass, hvor de akkurat nå har poenget ned til Haugesund. Borte har Tromsø vært rimelig svake denne sesongen med fem poeng på åtte kamper. Robertsen og Opsahl er fortsatt ute med skader, mens Nilsen også er ute med karantene. Ser man på bortekampene til Tromsø så blir det ikke så mange poeng, men de klarer som regel å score et mål. I seks av de sju siste har de nemlig klart å putte en scoring, og det kan de fort klare også her.

Lillestrøm blir nok klare favoritter her på hjemmebane, men Tromsø scorer ofte noen mål borte og Lillestrøm også har en viktig E-cupkamp til uken å tenke på.

Lillestrøm - Tromsø
Lillestrøm vinner & begge lag scorer @ 3.60
Spillestopp: Søndag 7. august kl. 17.59

Trykk her for å levere dette spillet