Mandagens oddsprogram byr blant annet på et par kamper fra Allsvenskan og La Liga. Her hjemme spilles det to treningskamper før oppstarten i 1. divisjon. Direktesport har rettighetene til å vise kampene mellom Lillestrøm - Jerv (kl. 15.00) og Sandnes Ulf-Egersund (kl. 18.00). Alle de direktesendte kampene vil du finne her!

Onsdag er det ca 74 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Klikk her for å levere din kupong!

Lillestrøm - Jerv 1,55 - 4,00 - 4,05 H (spillestopp kl. 14.55)

Lillestrøm spilte 1-1 i treningskampen mot Kristiansund hjemme på Åråsen i forrige uke. I første omgang styrte LSK, men slet med uttellingen. Etter en halvtime satte Thomas Lehne Olsen ballen i mål, men det ble annullert på grunn av offside. Like etterpå sendte Flamur Kastrati Kristiansund i ledelsen. LSK utlignet et kvarter ut i andre omgang. Kristiansund-keeperen klarte ikke å holde ballen og Kristoffer Ødemarksbakken sklidde inn 1-1. Mye bytter gjorde at det skjedde lite den siste halvtimen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Da det sto igjen 30 minutter på klokken satt Geir Bakke inn Shahram Jabari (03), Mikkel Rakneberg (02), Sondre Sagen (01) og Josef Baccay (01). Snittalderen på LSKs lag ble da regnet ut til å være 20 år.

Se kampen her!

Slik så LSKs lag i første omgang: Igonen. Melgavis, Sinyan, Salquist, Kind Mikalsen. Kallevåg, Mathew, Krogstad. Gustafsson, Lehne Olsen, Moses.

Slo reservepreget VIF-lag

LSK gjør noe av det samme som sist. Bytter en del i pausen (6-7 bytter). Men denne gangen blir det nok to litt jevnere 11-ere enn de hadde mot KBK hvor de stilte vesentlig bedre i 1. omgang enn i 2. omgang.

LSK-trener Geir Bakke mangler fortsatt Erik Tobias Sandberg, Lars Ranger, Apipon Tongnoy, Arnór Smárason.

Trykk her for å se treningskampen mellom Lillestrøm og Jerv fra klokken 15.00!

Jerv slo et reservepreget Vålerenga 2-1 i den første treningskampen etter koronapausen, men det kunne blitt så mye mer. Grimstad-laget hadde de største sjansene gjennom hele kampen på Intility Arena. Samtidig er det viktig å påpekte at VIF til denne kampen hadde byttet ut hele startelleveren kampen mot Mjøndalen da de vant 2-0. Denne kampen brukte VIF til å gi talentene og de som banker på døren til startelleveren muligheten til å vise seg frem.

Hentet forsterkning fra MLS

Trener Arne Sandstø virker å ha stablet et bra lag på beina denne sesongen. Grimstad-klubben forsterket tidligere denne uken stallen med den argentiske spissen Juan Pablo Pereira Sastre. Argentineren kommer fra klubben Lincoln Red Imps på Gibraltar.

Sandstø har også hentet midtstopperen Daniel Arrocha, omtalt som en av de beste spillerne i fjorårets OBOS-liga, er hentet fra Øygarden (tidligere Nest Sotra). Midtbanespilleren Diego Campos fra Costa Rica er hentet fra USA, der han har spilt 33 kamper for Chicago Fire. Også sørlendingene Iman Mafi og John Olav Norheim skal spille for Grimstad-klubben denne sesongen.

Trykk her for å se treningskampen mellom Lillestrøm og Jerv fra klokken 15.00!

Kampen mot LSK er i utgangspunktet den nest siste treningskampen til Jerv før seriestarten. De møter Sandnes Ulf på nye Øster Hus Arena mandag 22. juni.

Det er alltid vanskelig å spå utfallet av treningskamper, men vi vil antakeligvis oppleve at begge trenerne gjør en rekke bytter underveis i kampen. LSK har ambisjoner om å rykke direkte opp igjen til Eliteserien, og da trenger de å få spillet til å gli i de siste treningskampene. Lillestrøm skal ha størst kapasitet. 1,55 i odds på hjemmelaget er litt kjedelig, men det blir vårt tips på denne kampen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset