Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips:
Slår et redusert Spurs tilbake?
V75 Örebro: Stor V75-jackpot med 3,5 millioner ekstra
Håndball-VM: Norge slår tilbake i kveld
V4 Bergsåker: Nytt snadder blir servert til lunsj
Oddssingel La Liga: Poengdeling til tre ganger pengene
V65 Leangen: Internasjonal V65-kveld på Leangen
Oddsdobbel 1: En svært spillbar dobbel fra England og Italia
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

En ny fin dag var det i går. Vi mente både Arsenal og Wolverhampton skulle vinne, noe dem gjorde. Pogba scoret og United vant kampen til 2,75 var og et deilig spill. Dessverre maktet ikke Everton å vinne, og det ble spill ut. Alt i alt så ble det en fin plussdag.

Søndag byr på nye utfordringer. I England spilles det to herlige Premier League-kamper, der både Tottenham og Manchester City skal i aksjon i hver sin kamp. Det spilles fem kamper i LaLiga, der Barcelona avslutter kvelden 20:45. Ellers ruller Bundesliga, Ligue 1 og Eredevise videre. Det er og Håndball-Vm denne søndagen. Norge møter Egypt, og denne skal vi selvfølgelig ha oddstips på!

NB! Førstepremiepotten i Vikinglotto er på smellfine 83 millioner kroner onsdag. Lever kupongen her!

Barcelona - Leganes. Scorer Lionel Messi to mål eller mer? Ja - 2,50 (Spillestopp 20:40)

Klikk her for å levere dette spillet

Lionel Messi. Får vi noen gang se en så god fotballspiller igjen? Undertegnede tviler faktisk på det. Det er ingen tvil om at dette er verdens beste fotballspiller. Han gjør ting ingen andre er i nærheten av på en fotballbane - og har et blikk som er skremmende godt.

Lionel Messi er en poengmaskin. Han gir målgivende og scorer mål nesten i hver eneste kamp. I LaLiga i år har Barcelona spilt 19 kamper. Messi har spilt 17. Og han har scoret utrolige 17. I tillegg har han 10 målgivende pasninger. Og si at Lionel Messi er i form blir litt feil, for han leverer jevnt og trutt, men man kan heller si at han ikke er inne i en dårlig periode for tiden. På de siste fem kampene i LaLiga har han scoret ni mål. I alle kampene har han scoret et eller mer. Utrolig statistikk. Barcelonas nummer ti har scoret 10 mål på de siste ni kampene, og da er alle turneringer innregnet.

Forrige helg vant Barcelona 3-0 mot Eibar og her ble det kun et mål på Messi, men han kunne scoret mye mer. Han hadde flere store sjanser. For tre dager siden så slo Barca ut Levante av Copa Del Rey. Her scoret og vår mann bare et mål, men bare i løpet av førsteomgang hadde han fire-fem gigasjanser. Bare for å nevne det, han hadde og to målgivende i denne kampen. I tillegg til den enorme statistikken på slutten, har altså den lille stjernen bommet på et drøss av store sjanser - og skulle egentlig stått oppført med flere mål.

I dagens kamp står Leganes på den andre halvdelen. I serien har de en seier på de siste fem kampene. På de siste ti er statistikken 3-5-2. Ikke altfor dårlig det, men foreløpig er laget på en 13.plass. Litt selvtillit kan laget ta med seg inn i dagens oppgjør, etter å ha slått Real Madrid for tre dager siden i cupspill. Men, Madrid ledet 3-0 etter første oppgjør og brukte en del unge gutter. Viktig statistikk er at på bortebane så er Leganes forferdelige. 1-3-6 på de første 10 før avreise til Nou Camp er blytunge tall. 4-1-tap over Real Madrid tidligere i sesongen. Normalt sett, med formen Barcelona er i for tiden, så bør det blir noe lignende her. Jeg tror det blir en trygg 4 eller 5-0-seier.

Om jeg skulle ha rett i at Barcelona vinner kveldens kamp med fire eller fem mål så bør det være gode muligheter for at nummer 10 på Barcelona putter to mål eller mer. Dette kjøpes til 2,50.

Klikk her for å levere dette spillet