Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool banker Tottenham

Luis Suarez og Steven Gerrard er tilbake for Liverpool. Vi tror på seier mot et svekket Tottenham.

Liverpool - Tottenham vises direkte på TV 2 Sumo (betaling).

Mandagens langoddsprogram består av 23 objekter og dagens soleklare høydepunkt er naturligvis storkampen mellom Liverpool og Tottenham. Det spilles også La Liga mellom Granada og Malaga. Som vanlig på mandager er det også litt ishockey, i tillegg til kamper fra Tyrkia, Ligue 2 i Frankrike og tysk 2. Bundesliga.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Ettersom Roma innfridde med solide 4-0 hjemme mot Inter, Newcastle gjorde jobben hjemme mot Aston Villa og Fenerbache vant byderbyet mot Besiktas, endte vi også i pluss på våre spilleforslag forrige uke. Hittil i år har tipsene gått i pluss fire av fem uker, og vi krummer nakken for en ny spennende spilleuke.

Dagens langskudd
111. Granada - Malaga H 2,70
Nyopprykkede åpnet med katastrofale fem poeng på sine ni første seriekamper, men har etterhvert blitt mer vant til nivået. De elleve siste seriekampene har gitt 17 poeng, og skulle laget vinne i kveld vil laget passere fire lag og avansere til 13. plass. Før kveldens kamp ligger laget tredje sist og på nedrykksplass, men det er altså veldig tett i bunnen av La Liga. De fem siste har gitt åtte poeng (2-2-1). Sist helg ble det en flott borteseier mot Betis. Ambisiøse Malaga har slitt med skader på sentrale spillere stort sett hele sesongen. Joaquin og goalgetter Julio Baptista har ikke spilt på flere måneder. I kveld må Malaga også klare seg uten den meget kreative midtbanespilleren Isco (16 kamper fra start) som er suspendert etter sitt røde kort sist. Samme skjebne lider forsvarsspilleren Sergio Sanchez (sju kamper fra start), mens Ruud van Nistelrooy (kun 2 ligamål denne sesongen) er høyst usikker.

Granada har ingen mannskapsproblemer, Malaga har meget svake 2-2-6 borte, men er likevel gjort til ganske klar favoritt i denne kampen. 2,70 på at Granada tar steget vekk fra nedrykksplassen etter kveldens kamp og vinner denne kampen ser som et godt langskudd mandag kveld.

Dagens avslag
Flere kamper er allerede avlyst denne mandagen, og svært få spilleobjekter gjenstår. For en sjelden gangs skyld har vi ingen spesielle avslag å meddele.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens spill
107. Liverpool - Tottenham 2,05
Kampen vises direkte på TV 2 Sumo (betaling).
Etter tøffe cupkamper mot henholdsvis Manchester City (returkamp i ligacupen som endte 2-2) og mot Manchester United i FA-cupen (seier 2-1) var det nok flere enn undertegnede som trodde Liverpool kunne få en reaksjon i bortekampen mot Wolverhampton sist tirsdag, men Liverpool vant komfortabelt og overbevisende 3-0. Det var en kjærkommen oppmuntring i ligaen for Liverpool som ikke hadde bedre enn 1-3-2 på de seks foregående seriekampene. Det er spesielt hjemme på Anfield Liverpool ikke har prestert (4-7-0). Sju poengdelinger er fjorten tapte poeng, og når de tre topplagene totalt ikke har avgitt mer enn tolv poeng på eget gress, er det mye av grunnen til at Liverpool ligger nitten poeng bak serieleder Manchester City (som ikke har avgitt ett eneste poeng på hjemmebane).

Tottenham vil med seier i kveld kun være fem poeng bak serieleder City og kun tre poeng bak serietoer Manchester United. Harry Redknapps menn står med 4-3-1 på sine åtte siste seriekamper og har altså vært ørlite grann variabel den siste tiden. 6-2-3 er tallene på bortebane og før kveldens kamp har Spurs seks poeng ned til Chelsea på fjerdeplass.

Luis Suarez er altså tilbake for Liverpool i kveld etter åtte kampers karantene, det er uvisst om han spiller fra start, men han får garantert muligheten i løpet av kampen. Steven Gerrard er også friskmeldt igjen.

Liverpools tropp: Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Adam, Gerrard, Downing, Henderson, Kuyt, Carroll, Doni, Kelly, Carragher, Coates, Aurelio, Spearing, Shelvey, Bellamy, Suarez, Rodriguez.

Hos Tottenham er det problemer. Jermain Defoe spiller helt sikkert ikke. Det gjør heller ikke William Gallas, Tom Huddlestone og Aaron Lennon. Viktige Rafael van der Vaart og Emmanuel Adebayor er begge tvilsomme. Louis Saha er hentet fra Everton og kan debutere i kveld.

Tottenhams tropp: Friedel, Gomes, Cudicini, Assou-Ekotto, Rose, Kaboul, Khumalo, Walker, King, Dawson, Nelsen, Livermore, Sandro, Parker, Bale, Kranjcar, Lennon, Dos Santos, Modric, Van der Vaart, Defoe, Adebayor, Saha, Dawkins, Lancaster.

Det står 9-3-1 i favør Liverpool i de tretten siste tilsvarende oppgjørene. Liverpool har kun avgjort fire av elleve hjemmekamper til egen fordel denne sesongen, men har på den annen side heller ikke tapt hjemme. Laget er mer eller mindre fulltallig, og Liverpool er ofte best mot de beste. Tottenham har noen spørsmålstegn rundt mannskapet sitt i kveld og kommer til å møte et meget motivert hjemmelag i kveld.

Vi tror hjemmebanefordelen er avgjørende, Liverpool har svært god statistikk i tilsvarende innbyrdes oppgjør, og således spiller vi Liverpool i kveld. Oddsen for hjemmeseier er 2,05, og kampen kan selvsagt spilles som singel. Vår innsats er som vanlig kr 100.

Spilleforslag mandag (spillestopp kl 20.55):
Kamp 107 Liverpool - Tottenham 2,05 3,15 3,25
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken