Desember er alltid en hektisk perioden i Premier League.

I år er intet unntak. Det spilles syv serierunder i den engelske toppdivisjonen i løpet av julemåneden.

Selv om manager Jürgen Klopp flere ganger har vært kritisk til

det tette kampprogrammet, taper laget hans sjelden i denne perioden.

Onsdag er det ca 30 millioner i Vikinglotto-potten. Lever kupongen her før kl. 18.00

Faktum er at vi må helt tilbake til 4. desember 2016 for å finne sist gang de helrøde tape en kamp i årets siste måned. Den gangen tapte Anfield-laget 3-4 mot Bournemouth etter at Loris Karius gjorde en keepertabbe på overtid.

Siden den gang har Liverpool vunnet 27 kamper og spilt syv uavgjort i desember. Det er en sensasjonell statistikk.

At Liverpool vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen gir 2,20 i odds. Lever kupongen her

De er ubeseiret i 34 Premier League-kamper på rad. Det er den lengste ubeseirede perioden noe lag har hatt i en spesifikk måned i Premier League.

Vi tror ikke de taper søndagens kamp heller.

Tottenham - Liverpool

Odds: HUB og antall mål - Liverpool og Over 2,5 mål - 2,20

Kampstart søndag 19. desember 17.30

Spillestopp kl 17.29 Live odds etter kampstart

Tottenham Hotspur Stadium

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Liverpool vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,20 i odds

Tottenham har vært rammet av et stort coronautbrudd i klubben, og de spiller søndag sin første kamp på to uker. Spurs har måttet utsette tre kamper i denne perioden, og det har gjort at Antonio Contes lag har havnet bakpå i kampen om en topp fire-plassering.

De har fått den verst tenkelige motstanderen i sin første kamp etter covid-pausen.

For Tottenham har en elendig statistikk mot Liverpool. De har kun vunnet én av de siste 17 Premier League-kampene mot Jürgen Klopps menn, og de har tapt de seks siste kampene på rad.

Vi tror Spurs taper sin syvende kamp på rad mot samme motstander i Premier League, noe som London-klubben kun har opplevd én gang tidligere.

Tottenham møter et Liverpool-lag i kjempeform.

Lørdag er det Gull-trekning i Lotto. Lever kupongen her før kl 18.00.

Merseyside-laget har vunnet åtte kamper på rad i alle turneringer og målforskjellen er vanvittige 21-3. De har kun tapt én av de siste 34 kampene i alle turneringer. Det tapet kom i London - mot West Ham (2-3) i november.

Liverpool har i denne perioden satt to klubbrekorder. De har scoret i 32 liga- og cupkamper på rad, og de har scoret i 26 bortekamper på rad i alle turneringer.

Stjernespillere covidsmittet

Det er et lite usikkerhetsmoment før søndagens kamp. Det heter covid-19. Både Tottenham og Liverpool har vært rammet av smitte de siste ukene, og Spurs kan ifølge BBC mangle hele seks spillere til kampen mot Liverpool.

Emerson, Son Heung-min og Lucas Moura er blant spillerne som trolig ikke spiller kampen mot Liverpool, og det vil naturligvis svekke dem. Den positive nyheten er at Sergio Reguilon er tilbake etter skade.

Liverpool må antakeligvis også klare seg uten flere nøkkelspillere. Virgil van Dijk, Curtis Jones og Fabinho har alle testet positivt for coronaviruset og er i isolasjon. Liverpool har så langt ikke bekreftet om flere spillere er rammet. Vi tror uansett at Klopp har gode nok backup-alternativer, og at Anfield-laget tar tre poeng i London.

Her er hele søndagens oddsprogram!

Gjestene har tross alt scoret i de siste 13 kampene mot Tottenham. Forrige gang de gikk målløs av banen mot Spurs var 17. oktober 2015 på White Hart Lane. Den gangen endte 0-0. Det var Jürgen Klopps første kamp som Liverpool-manager.

Søndagens kamp ender neppe med poengdeling. Iallfall ikke om man tar en titt på statistikken til Tottenham. Ingen av de 18 siste hjemmekampene til Spurs har endt uavgjort.

Vi tror Liverpool tar sin femte desember-seier og sesongens første seier i London i søndagens kamp mot Tottenham.

I syv av de åtte siste kampene mellom Tottenham og Liverpool i Premier Leageu har det vært scoret tre mål eller flere, selv om Antonio Conte har hatt tid til å jobbe med Spurs defensivt de siste to ukene, så tror vi ikke at han har klart å tette igjen Tottenham-forsvaret. Den oppgaven er større enn som så. Vi tror det blir en underholdende kamp i Nord-London.

Det er gode argumenter for at Liverpool vinner og at det scores mer enn 2,5 mål i søndagens kamp i London.

At Liverpool vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen gir 2,20 i odds. Lever kupongen her