*Nettavisen* Sportspill.

Liverpool er på rekordjakt

Liverpool's Jurgen Klopp acknowledges the fans after the final whistle

Jürgen Klopp har gjort en helt enestående jobb med Liverpool. I kveld er det det hjemmekamp mot West Ham og Liverpool er på rekordjakt. Foto: David Davies (Pa Photos)

Liverpool er knusende overlegne i Premier League og nå er klubben på rekordjakt.

24.02.20 13:03

Det er en ganske rolig mandag på langoddsen og Premier League-kampen mellom Liverpool og West Ham er det desiderte høydepunktet. Men det er også kamp i Bundesliga mellom Eintracht Frankfurt og Union Berlin.

NB! Onsdag er det ca 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Liverpool - West Ham handikap pause/fulltid H/H 1,50 (spillestopp kl 20.55)
Liverpool med et sjeldent tap da det ble 0-1 borte mot Atletico Madrid i den første åttedelsfinalen i Champions League forrige tirsdag. Med tanke på Liverpools formidable hjemmestyrke er det likevel et bra utgangspunkt foran returen hjemme på Anfield. Den kampen spilles først onsdag 11. mars.

Klikk her for å levere dette tipset

Tangerer rekorden til Manchester City

I Premier League er det helt andre saker som gjelder. Liverpool står altså med smått fantastiske 76 poeng etter 26 spilte seriekamper. 25 kamper er vunnet, det eneste poengtapet kom borte mot Manchester United for over fire måneder siden. De står med 17 strake seire i Premier League og med tre poeng i kveld, tangerer Liverpool rekorden til Manchester City med 18 ligaseire på rad.

Jakter Arsenals rekord

Hjemme på Anfield er samtlige 13 kamper vunnet og tar vi med forrige sesong, står Liverpool med 20 strake triumfer på Anfield før kveldens kamp. Vinner Liverpool i kveld, tangerer de sin egen rekord fra 1972 med 21 hjemmeseire på rad. Ikke nok med det, Liverpool er også ubeseiret i Premier League på de 43 siste seriekampene og nærmer seg rekorden til Arsenal på 49 seriekamper uten tap. Den rekorden ble satt i oktober 2004. Interessant nok er den 49 kampen for Liverpool (dersom de kommer gjennom kveldens hjemmekamp mot West Ham, bortekamper mot Watford og Everton, samt hjemmekamper mot Bournemouth og Crystal Palace), bortekamp mot Manchester City.

I kveld er det altså hjemmekamp mot West Ham. Liverpool må unnvære kaptein Jordan Henderson som er ute med en hamstringsskade. I tillegg er Shaqiri fortsatt ute. Utover disse to kan Jürgen Klopp stille med sitt beste mannskap.

Moyes har ikke løftet West Ham

West Ham har ikke fått noe løft med David Moyes som manager. Etter 4-0 seieren hjemme mot Bournemouth på 1. nyttårsdag, har West Ham kun tatt to poeng på de seks neste seriekampene. Ligger tredje sist med 24 poeng og er altså på direkte nedrykk. Det er kun ett poeng opp til Aston Villa på sikker plass. Svake 3-3-7 på bortebane. Ryan Fredericks måtte ut med skade i forrige kamp og mister kveldens kamp. Jack Wilshere og Andriy Yarmolenko er fortsatt ute.

Dårlig med singelspill

Liverpool vant 4-0 i seriepremieren på Anfield forrige sesong, og de vant 4-1 på Anfield sesongen før. De er naturligvis skyhøye favoritter også i kveld. Dessverre er Norsk Tipping kjipe med hvilke objekter man kan spille singel på i denne kampen. Ingen av handicapspillene er tilgjengelige for singelspill.

Vi ender opp med pause/fulltid H/H. Liverpool har ledet til pause i 12 av sine 13 hjemmekamper, og det må være kanonsjanse for at de gjør det også i kveld. 1,50 er oddsen på det scenarioet.

Klikk her for å levere dette tipset

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag