Gründeren Darragh MacAnthony ble den yngste formannen i i Football League da han tok styringen i Peterborough i en alder av bare 30 år i 2006. Selv om MacAnthony er oppvokst i Dublin, er han en stor Liverpool-supporter, noe han ikke legger skjul på, ifølge Liverpool Echo.

Da både Liverpool og Manchester United viste interesse for The Posh-stortalent Ricky-Jade Jones i sommer skrev en fan på Twitter: "United tar ham".

Da svarte Peterborough-formannen: - Det er ikke tvil om at de vil ha ham. The Gaffer (Peterborough-manager Darren Ferguson, sønn av Sir Alex) har fortalt faren om ham. Jeg vil at han skal gå til Liverpool lol.

Lotto: Ca. 14 millioner i potten. Innleveringsfrist er lørdag kl. 18.00.

Peterborough United-eieren har gjort ti manageransettelser i løpet av 14 år som formann på London Road. Nåværende manager Darren Ferguson, sønn av Manchester Uniteds levende legende Sir Alex, har han ansatt tre ganger!

Første gang MacAnthony ga Darren Ferguson sparken var i november 2009. Peterborough hadde tapt 1-3 mot Newcastle og lå på bunn av Championship-tabellen.

Den tidligere Manchester United-midtbanespilleren ble hentet tilbake til London Road i januar 2011. Etter drøyt fire år i mangerstolenfikk han fyken - igjen. MacAnthony innrømte i podcasten sin "Hard Truth" i august at han ikke skulle ha sparket Ferguson for andre gang etter 0-3-tapet mot MK Dons i februar 2015. Han skulle sparket spillerne istedet!

I januar 2019 var ansatte MacAnthony den skotske 48-åringen for tredje gang, og han har jobben fortsatt.

Crewe Alexandra - Peterborough United 3,30 - 3,10 - 1,90 B (spillestopp lørdag kl. 15.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Engelsk, League One. Darren Ferguson har opplevd stor suksess på London Road Stadion, hvor han har ledet The Posh til tre opprykk. Denne sesongen kan mannen som fikk 27 kamper for Manchester United rykke opp for fjerde gang med Peterborough.

Peterborough topper League One-tabellen før helgens kamper. De ligger tre poeng foran Ipswich etter elleve serierunder.

Her kan du skrape Flax på nett

The Posh tapte de to første bortekampene denne sesongen, men nå står de med fire borteseire på rad. Ikke nok med det. Fergusons menn har kun sluppet inn ett mål på de fire siste bortekampene.

Crewe ligger helt nede på 18.-plass etter ti sererunder. Formen er elendig. De har kun vunnet én av de siste seks kampene, og står med tre strake tap før de får serielederen på besøk.

Her får du vurderinger av dagens kamper. Sjekk her!

Mistet fjorårets toppscorer

Posh var bare ett poeng bak en playoffplass da forrige sesong ble stoppet, og de mistet toppscoreren Ivan Toney til Brentford i sommer. Han var toppscorer i League One med 24 mål på 32 kamper.

Men; Peterborough har vært flinke til å rekruttere nye spillere, og Darren Ferguson klarer alltid å få frem nye London Road-stjerner.

Lotto: Ca. 14 millioner i potten. Innleveringsfrist er lørdag kl. 18.00.

Jonson Clarke Harris har erstattet Toney, og han har funnet tonen med Sirki Dembele. De to har til sammen scoret elleve mål av Peterboroughs 21 mål så langt denne sesongen.

Peterborough er ubeseiret i de åtte siste kampene, og de har vunnet syv av dem. Vi tror Darren Ferguson og the Posh vinner ørdagens bortekamp. Oddsen er 1,90. Spillestopp er lørdag kl. 15.55.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset