Liverpool kan bli best i England

Brendan Rodgers gjør en strålende jobb med Liverpool og i dag skal Arsenal til pers i FA-cupen.

Kommersielt

Søndagens langoddsprogram er rett og slett som en haug med julepresanger. Med kremøvelser som stafett for menn og fellestart skiskyting for menn, er det nok av dueller å ta fatt på i OL. Legg til den svært viktige ishockeykampen mellom Norge og Østerrike og det ligger an til en søndag for TV-skjermen. I fotballen er det også en drøss med interessante kamper og med prestijeoppgjøret mellom Arsenal og Liverpool som den største godbiten.

Dagens langskudd
Augsburg - Nürnberg B 3,80

2. februar lanserte undertegnede Nürnberg som hovedspill i hjemmekampen mot Hoffenheim til tross for at Nürnberg hadde spilt sytten strake seriekamper uten å vinne. 4-0 endte den kampen og bare på farten tok Nürnberg også med seg borteseieren mot Hertha Berlin helgen etter (3-1). Den tredje strake ble det imidlertid ikke når umenneskelige Bayern München var motstander sist helg (tap 0-2). I ettermiddag skal Nürnberg ut i en vrien bortekamp mot hjemme- og formsterke Augsburg som står med sensasjonelle 5-3-0 på sine åtte siste seriekamper. Men alle vinnerhistorier har en ende og 3,80 på at Nürnberg tar sin tredje seier på de fire siste kampene, er så spenstig odds at denne må det støtes på. 

Roma - Sampdoria B 7,50
Undertegnede er Roma-tilhenger, men i oddspill gjelder ikke den slags følelser. Onsdag lanserte jeg Napoli som mitt hovedspill i returmøtet hjemme mot Roma i Coppa Italia og Roma ble regelrett rundspilt. Sampdoria har fått et voldsomt oppsving i regi Mihailovic og hvordan det er mulig å prissette Roma til 1,28 i denne kampen er ubegripelig. 7,50 er gedigen overodds og må testes med noen kroner denne søndagen. 

Dagens spill
Arsenal - Liverpool

Tilbake til onsdagen der jeg altså lanserte Napoli som mitt hovedspill, så oppdaget jeg sent at den kampen ikke kunne spilles som singel. Gode råd var da dyre og Liverpool borte mot Fulham ble da brukt som støttekamp og den hang som kjent i en tynn tråd lenge. De som så kampen kunne med egne øyne se at Liverpool var klart best i den kampen og vant svært fortjent 3-2.

I dag er det FA-cup mellom Arsenal og Liverpool, og hvordan Arsene Wenger skal prioritere denne kampen er ikke lett å si. Premier League og seriespillet er nå en ting, men onsdag venter hjemmekamp mot Bayern München i Champions League og Wenger må naturligvis ta hensyn til denne. I serien er det blitt kladdeføre nå og Arsenal er ikke blant formlagene i øyeblikket.

Det er til de grader Liverpool som ikke trenger å ta hensyn til Champions League. Brendan Rodgers har fått voldsom sving på dette Liverpool-laget og nøytrale øyne som undertegnede syns det er fryd å se Liverpool om dagen. 8. februar møttes lagene til seriekamp på Liverpool og da vant Liverpool 5-1.

I ettermiddag er det Emirates, men det er en kamp Wenger må nedpriotere. Det i tillegg til formutviklingen gjør at undertegnede lanserer Liverpool som søndagens klart beste spill til spreke 2,60 i odds.

Vi setter vår vanlige hundrelapp på denne og tror sterkt på borteseier.

Spilleforslag 1 søndag (spillestopp kl 16.55)
Kamp 157 Arsenal - Liverpool 2,40 3,20 2,60
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus