Klopp så at spillerne slet med å bryte ned et ultra defensivt Arsenal-laget som lå i en 5-3-1-formasjon etter at Granit Xhaka fikk rødt kort. Kampen endte 0-0.

Det holder ikke mot Brentford om de skal henge med tempoet til Manchester City i toppen av tabellen.

Oddsen på at Liverpool klarer dette er spennende

Ifølge nettstedet thisisanfield.com vil Klopp gjøre minst to endringer på laget før søndagens kamp på Anfield. To v de spillerne som slet i torsdagens kamp var James Milner og Minamino. Sistnevnte erstattet Mo Salah og Sadio Mané, og var kommet inn for å score mål. Det klarte han ikke.

Det ligger an til at begge blir vraket til kampen mot Brentford.

I så fall kommer Curtis Jones og Alex Oxlade-Chamberlain inn. Kaide Gordon er også et alternativ.

Liverpool kan stille med dette laget: Alisson, Trent, Matip, Van Dijk, Robertson - Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Henderson - Jones, Jota og Firmino.

Det skal være et lag som er sterkt nok til å banke Brentford.

Liverpool - Brentford

Odds: Liverpool vinner og det scores over 3,5 mål i kampen - 2,80

Kampstart søndag 16. januar klokken 15.00

Spillestopp kl 14.59 Live odds etter kampstart

Anfield

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Sport Premium 1. Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror Liverpool vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,80 i odds

Liverpool savnet Mo Salah og Sadio Mané da de spilte 0-0 mot Arsenal i semifinalen i ligacupen. Til tross for at Liverpool spilte mot ti mann i halvannen omgang, klarte de ikke å score mot Mikel Artetas mannskap.

På søndag spiller Liverpool mot Brentford, og de håper å lykkes bedre offensivt i den kampen.

Så stor er Vikinglotto-potten på onsdag. Lever kupongen her før onsdag kl. 18.00

Roberto Firmino og Diogo Jota skal være i stand til å lede Liverpool til seier mot nyopprykkede Brentford.

Selv om the Bees klarte 3-3 hjemme mot Jürgen Klopps menn, har de slitt på bortebane denne sesongen, hvor de har tapt fire av ti bortekamper og kun vunnet to ganger. De står uten seier i de seks siste kampene på bortebane i ligaen, og målene har rent inn bakover.

Skrekkelige bortetall

På de seks siste bortematchene har Brentford sluppet inn tre mål eller mer ved tre anledninger, og de har sluppet inn totalt 16 mål på de siste seks kampene. I midtuken tapte de 1-4 mot Southampton, og vi tror det blir en ny målrik kamp på Anfield søndag.

Bees-boss Thomas Frank vil ha Rico Henry og tidligere Liverpool-unggutt Sergi Canos tilbake, men Josh Dasilva, David Raya, Charlie Goode og Mathias Jørgensen er ute. Den norske landslagsspilleren Kristoffer Ajer er ventet å starte i Brentford-forsvaret.

Brentford møter ikke det beste Liverpool-laget, men de offensive spillerne hos Liverpool skal være i stand til å senke gjestene fra London-traktene.

Jota har tross alt scoret fire mål på de fire siste hjemmekampene i Premier League, mens Firmino har scoret fire mål på de tre siste kampene mot nyopprykkede lag i Premier League. Vi tror også at han kan skape problemer for Brentford.

Så stor er Vikinglotto-potten på onsdag. Lever kupongen her før onsdag kl. 18.00

Kun ett av de siste 17 lagene som har spilt på Anfield for første gang i Premier League har vunnet (1-5-11). Blackpool vant 2-1 i oktober 2010. Tolv av de lagene har gått av banen uten å score, blant annet de tre siste. Bournemouth (0-1), Huddersfield (0-3) and Brighton (0-4).

Liverpool har holdt nullen i tre av de fire siste hjemmekampene denne sesongen, men vi er usikker på om de klarer å holde tett mot Brentford. Vi tror på en underholdende match på Anfield søndag.

Vi tror Liverpool vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,80 i odds