Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool ligger an til å smadre 94 år gammel rekord mot Everton

Scorer Liverpool to mål eller flere i onsdagens Merseyside-derby mot Everton, vil de slette en 94 år gammel rekord som holdes av Sunderland.

Liverpool har scoret 39 ganger denne sesongen. Det er en prestasjon de aldri tidligere har klart etter 13 serierunder i den engelske toppdivisjonen.

Ca. 173 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl. 18.00

Og det er ingenting som tyder på at målshowet skal ta slutt mot Everton. Heller tvert imot. The Toffees har sluppet inn 13 mål på de siste syv kampene. Det er et snitt på nesten to mål per kamp.

Dersom Liverpool klarer å score to mål eller flere i onsdagens kamp mot Everton, vil Jürgen Klopps menn bli det første laget i Football League-historien som har scoret to mål eller flere i 18 kamper på rad i alle turneringer.

Her kan du se alle årets Premier League-drakter

Den gamle rekorden tilhørte Sunderland. De scoret to mål eller flere i 17 kamper på rad i 1927.

Everton - Liverpool

Odds: Liverpool vinner og det scores under 3,5 mål - 2,35

Kampstart onsdag 1. desember 21.15

Spillestopp kl 21.14 Live odds etter kampstart

Goodison Park

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium 1

Vi tror Liverpool vinner og det scores under 3,5 mål. Det spiller du på her til 2,35 i odds

Merseyside-derbyet er et av de største lokaloppgjørene i England, og onsdagens match på Goodison Park er den første kampen mellom rivalene denne sesongen, og det blir Rafa Benitez første kamp som Everton-sjef mot Liverpool. Klubben han ledet til to Champions League-finaler og én Champions League-tittel.

Det er ikke ofte en manager får en varmer mottakelse fra gjestenes supportere enn fra sine egne hjemmefans. Det kan bli tilfelle for Rafa Benitez i onsdagens Merseyside-derby.

Her kan du se alle årets Premier League-drakter

Nøkkelspillere ute med skader

Rafa er en manager som Liverpool-fansen fortsatt elsker, men som Everton-supporterne ennå ikke har åpnet hjertet sitt for. Det faktum at the Toffees har tapt fem av de siste seks kampene gjør ikke saken noe bedre.

Ca. 173 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl. 18.00

Søndagens 0-1-tap mot Brentford har gjort Everton-fansen forbannet, og Benitez trenger en seier i onsdagens derby.

Men det er enklere sagt enn gjort.

Særlig siden Everton har sluppet inn elleve mål på de fem siste Premier League-kampene, og nå møter de et Liverpool-lag som scorer mer enn noensinne.

Mohamed Salah, Sadio Mane og lørdagens tomålsscorer Diogo Jota er i kjempeform, og vil skape problemer for Everton-lag som er svekket - både offensivt og defensivt.

Everton må klare seg uten Dominic Calvert-Lewin, men den gode nyheten er at spissen Richarlison er tilbake etter suspensjon.

Andre Gomes er tilbake i trening, men det er lite trolig at han blir spilleklar til onsdagens kamp.

Her er hele onsdagens oddsprogram!

Også midtstopperen Yerry Mina og midtbanespilleren Tom Davies er ute med skader, mens Mason Holgate er suspendert. Liverpool mangler fortsatt Roberto Firmino, Naby Keita, Joe Gomez og Curtis Jones, i tillegg er Harvey Elliott langtidsskadet.

Ikke tapt på elleve år

Dette var kampen Virgil van Dijk ble skadet sist sesong, og Liverpool-nedturen startet sist sesong. Nå vil de helrøde revansjere seg.

Liverpool er store favoritter. Everton har ikke vunnet i Premier League siden slutten av september, og i søndagens kamp mot Brentford var de svake. The Bees kunne faktisk ha vunnet den kampen med ett mål eller to til.

Rafael Benitez vil antakeligvis forsøke å tette igjen bakover, men vi tror ikke de klarer det. Særlig siden de har så lite å by på i andre enden av banen. Det gjør at Everton ikke vil få tid til å hvile med ballen i laget.

Her er hele onsdagens oddsprogram!

Liverpool har ikke tapt en Premier League-kamp på Goodison Park på elleve år, men åtte av de siste ni kampene har endt uavgjort.

Vanligvis ville vi sagt at denne typen lokaloppgjør lever sitt eget liv, men ikke dette.

Klopp har aldri tapt mot Everton på bortebane. Vi tror ikke at han taper onsdagens kamp heller.

Akkurat nå er det kvalitetsforskjell på Liverpool og Everton, og vi tror Jurgen Klopps menn tar alle tre poengene i denne matchen.

Liverpool vil kjøre på fra start. De har vunnet til pause og etter 90 minutter i fire av de siste seks Premier League-kampene. Everton på sin side har ligget under etter de første 45 minuttene i tre av de fire siste kampene, og de har tapt alle tre. Det er et godt argument for Liverpool-seier.

Gjestene har holdt nullen i de siste ti Premier League-kampene de har vunnet, men Everton står uten scoring i de tre siste kampene.

Liverpool vinner 2-0. Kanskje 3-0?

Vi tror Liverpool vinner og det scores under 3,5 mål. Det spiller du på her til 2,35 i odds