Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss lørdag. Det spilles sju kamper i Premier League og det er som vanlig full runde i Championship. I tillegg er det toppkamp i Bundesliga hvor Borussia Dortmund og Braut Haaland spiller borte mot Borussia Mönchengladbach. Det er også masse vintersport med tremil for kvinner i Kollen, utfor for menn på Kvitfjell og verdenscupstafetter i skiskyting i Nove Mesto. Og ikke minst er det start for Raw Air i hopp.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 1800. Lever kupongen her!

Liverpool - Bournemouth pause/fulltid dobbel - U/H 4,00 (Spillestopp kl. 1325)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Med seier over West Ham tangerte Jürgen Klopps mannskap en intern Liverpool-rekord: 21 strake hjemmeseirer. Bill Shanklys lag med spillere som Keegan, Toshack, Clemence, Hughes klarte det fra 29. januar til 30. desember i 1972. Nå kan van Dijk, Mané og Salah sette ny rekord med tre poeng mot nedrykkstruede Bournemouth. Det burde være en overkommelig oppgave.

17-0 i målforskjell på fem kamper!

Liverpool har nemlig vunnet de fem siste Premier League-kampene mot Bournemouth med 17-0 i målforskjell! Alle fem seirene har vært med tre mål eller mer. Det eneste laget som har vunnet med så stor margin i seks kamper på rad mot samme lag er Manchester City. De gjorde det mot Wolves i perioden mellom 1902 til 1905.

Liverpool virket lenge helt ustoppelig, men de har opplevd en formsvikt de siste par ukene. Først tapte de 0-1 mot Atletico Madrid i Champions League. De slo tilbake mot West Ham, men forrige helg gikk de på sesongens første tap i Premier League da de tapte 0-3 mot Watford, og tidligere denne uken røk de ut av FA-cupen etter å ha tapt 0-2 mot Chelsea.

Liverpool trenger å snu den negative trenden, og Bournemouth virker å være den perfekte motstanderen å gjøre nettopp det mot. The Cherries har tapt åtte av de siste ni bortekampene i Premier League, og Liverpool har fortsatt en formidabel hjemmestatistikk. De har vunnet 21 Premier League-kamper på Anfield, og er ubeseiret i 54 ligakamper på rad på hjemmebane.

Bournemouth sliter på bortebane

Bournemouth fikk seg antakeligvis en liten vitamininnsprøytning sist helg, da de klarte 2-2 mot Chelsea, men bortestatistikken til the Cherries er elendig. De har tapt de fem siste bortematchene på rad, og har gått målløse av banen i fire av de fem siste bortekampene i Premier League. Bare Norwich har scoret færre bortemål enn Bournemouth denne sesongen.

Liverpools midtbanespiller Naby Keita er tilbake i trening. Han kan være tilbake mot Bournemouth etter å ha stått over kampene mot Watford og Chelsea på grunn av en hofteskade. Jordan Henderson og Xherdan Shaqiri er begge ute med skader. Det er også keeper Alisson Becker. Han pådro seg en muskelskade tidligere denne uken og må stå over de to neste kampene.

Manager Eddie Howe har ingen nye skader i troppen før kampen på Anfield, men Harry Wilson, som er utlånt til Bournemouth fra Liverpool, får ikke spille mot klubben som eier ham.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:

Oddstips: Herlig sportslørdag - sjekk lørdagens oddstips
Oddssingel Bundesliga: Dortmund har fokus på PSG
Tippetips: Jackpot på lørdagskupongen
Oddssingel PL: Liverpool setter rekord
Oddssingel PL:
Tottenham går på trynet mot Burnley
V75 Färjestad: Gigajackpot med 18 millioner ekstra i V75
V65 Ålborg: Internasjonal V65-kveld med jackpot

Mørner gjestene i 1. omgang

Det er viktig for Liverpool å vinne lørdagens kamp mot Bournemouth for å stoppe tapsrekken før returoppgjøret mot Atletico Madrid i Champions League onsdag. Jürgen Klopp vil sannsynligvis stille med et sterkt lag, men han må ta hensyn til Atletico Madrid-kampen. Liverpool trenger tross alt ikke å vinne mer enn fire av de siste ti kampene for å ta ligatittelen. Vi tror Liverpool vinner lørdagens hjemmekamp, men Bournemouth vil ikke gi seg uten kamp.

I seks av Bournemouths 14 bortekamper har det stått uavgjort til pause. Gjestene er desperate, og jeg tror de kan holde stand mot Liverpool i de første 45 minuttene på Anfield. Det har tross alt stått uavgjort til pause i de fire siste Premier League-kampene til Jurgen Klopps menn. Vi tror Liverpool vinner etter 90 minutter etter å ha mørnet Eddie Howes menn i løpet av første omgang. U/H-spillet gir flotte 4,00 i odds. Spillestopp er klokken 1325.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset