Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool slår Norwich med B-preget lag

Liverpool gjør trolig åtte endringer på laget før tirsdagens ligacupkamp mot Norwich. Stortalentet Kaide Gordon er en av ungdommene som kan få sjansen.

Liverpool kan ifølge lokalavisen Liverpool Echo komme til å starte med minst én akademispiller i startelleveren.

Onsdag er det ca. 44 millioner kroner i Vikinglotto-potten

16 år gamle Kaide Gordon er en av ungguttene som kan få sjansen mot Norwich. Han har imponert i sesongoppkjøringen, og Liverpool har store forventninger til tenåringen som kom fra Derby County i januar .

Se kampen mellom Norwich og Liverpool hos Viaplay. Skaff deg tilgang her!

Sadio Mané, Diogo Jota og Mohamed Salah vil sannsynligvis bli hvilt i denne kampen, sammen med en rekke andre nøkkelspillere.

Norwich - Liverpool

Halvtid/Fulltid - Liverpool - Liverpool

Kampstart tirsdag 21. september kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Carrow Road

Kampen vises på Viaplay

Vi tror at Liverpool leder til pause og etter fulltid mot Norwich. Spill her til 2,45 i odds

Jurgen Klopps menn er inne i en hektisk kampperiode. Sadio Mane, Mohamed Salah og Naby Keita scoret målene for Merseyside-laget da de slo Crystal Palace 3-0 i Premier League lørdag.

Det var den fjerde av syv kamper på 22 dager. Det tøffe kampprogrammet fortsetter tirsdag. Da møter de Norwich i ligacupen.

Tre tenåringer kan få debut

Klopp har ikke hatt for vane å prioritere ligacupen, men brukt den til å la unge spillere få sjansen til å vise seg frem. Det ligger også an til at han vil gjøre det denne gangen. Liverpool gjør nemlig en rekke endringer på laget før Norwich-kampen.

Rødtrøyene har allerede vunnet mot kanarifuglene én gang denne sesongen. De slo dem 3-0 på Carrow Road i serieåpningen.

Onsdag er det ca. 44 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Daniel Farkes menn har tapt samtlige fem kamper i Premier League og ligger helt på bunn av tabellen, men de tok seg til tredje runden i ligacupen etter å ha vunnet 6-0 hjemme mot Championship-laget AFC Bournemouth.

Se kampen mellom Norwich og Liverpool hos Viaplay. Skaff deg tilgang her!

Alt tyder på at Alisson Becker blir hvilt, og at Caoimhin Kelleher står i mål. Det betyr at Adrian kommer inn på benken. På midtstopperplassen vil Nat Phillips etter alt og dømme få sjansen, men hvem som spiller sammen med ham er litt usikkert. Joe Gomes eller Ibrahima Konate virker mest sannsynlig.

På venstrebacken fortsetter trolig Kostas Tsimikas, selv om Andy Robertsonstår klar etter å ha blitt hvilt i lørdagens match. På høyrebacken ville Neco Williams vært det naturlige alternativet, men han er skadet. Det betyr at unggutten Conor Bradley kan få sin seniordebut.

Her er hele tirsdagens oddsprogram!

Thiago er ute med skade, og det betyr at Klopp kan komme til å bruke James Milner i den defensive midtbanerollen. Curtis Jones og Naby Keita imponerte da de kom inn fra benken i helgen, og begge starter trolig på Carrow Road. Også Alex Oxlade-Chamberlain, som startet serieåpningen borte mot Norwich, er aktuell fra start. Dersom Merseyside-laget endrer formasjon til 4-2-3-1, øker det sannsynligheten for at alle tre starter.

Klopp tar også med seg tenåringen Tyler Morton til ligacupmatchen i Norfolk. 18-åringen er sentral midtbanespiller.

16-åring tar Salah sin plass?

Offensivt starter sannsynligvis Takumi Minamino på venstrekanten. Divock Origi starter i midten fremme etter en god kamp mot AC Milan, mens den spennende 16-åringen Kaide Gordon vil enten starte på høyresiden eller komme inn i løpet av kampen.

- Han er en typisk Liverpool Football Club-ving. Han har fart og scorer mål. Vi liker han veldig godt, og vi er glad han er her, sa Liverpools assistenttrener Pep Lijnders under pressemøtet før kampen.

Sannsynlig Liverpool-lag (4-3-3): Caoimhin Kelleher, Kostas Tsimikas, Nat Phillips, Ibrahima Konate/Joe Gomez, Conor Bradley, Curtis Jones, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Divock Origi, Takumi Minamino, Kaide Gordon.

Det betyr at kun Kostas Tsimikas, Ibrahima Konate og James Milnerer i startelleveren mot Norwich av spillerne som startet kampen mot Crystal Palace.

Liverpool har ikke tatt seg lenger enn til 5. runden i ligacupen de fire siste sesongene, men Anfield-laget har stor bredde i laget og skal være i stand til å hamle opp med Norwich med et B-preget mannskap.

Vi tror at Liverpool leder til pause og etter fulltid mot Norwich. Spill her til 2,45 i odds