Wolverhampton har kun vunnet én av de siste ti kampene mot Liverpool, men det er kanskje mer interessant å se på hva Jürgen Klopps lag har gjort på bortebane denne sesongen.

De har kun vunnet to av ni bortekamper i Premier League. Det er ingen grunn til å stole på Liverpool i tirsdagens kamp.

1,85 i odds på Liverpool-seier lar vi stå urørt, men 3,15 i odds på et Wolves-lag i fremgang er et spennende spill.

Wolverhampton - Liverpool

Odds: Wolverhampton vinner - 3,15 i odds

Kampstart tirsdag 17. januar kl. 20.45

Spillestopp kl 20.44

Molineux

Kampen kan sees på Vsport1 Skaff deg tilgang her

Vi tror at Wolverhampton vinner. Det spiller du på her til 3,15 i odds

En vanvittig keepertabbe, en klassescoring og en kontroversiell annullering. FA-cupens tredje runde-møte mellom Liverpool og Wolverhampton hadde det meste. Men det var annulleringen som skapte størst overskrifter etter kampen.

Ti minutter før full tid trodde nemlig de fleste at Wolves-forsvarer Tito Gomes ble matchvinner, men dommerne – og VAR – ville det annerledes.

Målet ble annullert. Årsaken var at det skal ha vært offside da Matheus Nunes, som tok corneren i forkant av situasjonen, fikk ballen tilbake. Men bilder i ettertid viser at det kanskje ikke var offside likevel.

Wolverhampton Wanderers klarte ikke å la hendelsen ligge, og de skrev ifølge BBC et brev til det engelske fotballforbundet og ba om en forklaring på hvordan Toti Gomes sin scoring mot Liverpool kunne bli annullert.

Darwin Nunez usikker

Regjerende FA-cupmester Liverpool må tirsdag ut i omkamp for å forsvare tittelen, og vi tror Jürgen Klopps lag snubler på Molineux.

Begge lagene har en lang skadeliste. Liverpool kan mangle hele seks spillere til tirsdagens kamp. Arthur Melo, Virgil van Dijk, Luis Diaz, Diogo Jota og Roberto Firmino er alle ute, og det er usikkert om Darwin Nunez rekker kampen.

For Wolves vil minst fire nøkkelspillere være utilgjengelige. Boubacar Traore, Pedro Neto, Chiquinho og Sasa Kalajdzic er alle skadet. En annen spiller som er tvilsom er Diego Costa. Den tidligere Chelsea-spissen har vært ute i de tre siste kampene, og har ikke spilt siden uavgjortkampen mot Aston Villa 4. januar.

Skadene til tross, Wolves har kun tapt én av de siste syv kampene i alle turneringer. Fasiten viser tre seire, tre uavgjorte og altså kun ett tap.

De har virket som et mye bedre lag de siste ukene, og det er dårlige nyheter for et Liverpool-lag som ikke henger sammen om dagen. Jurgen Klopp uttalte etter helgens kamp mot Brighton at det var den dårligste kampen til Liverpool etter at han kom til klubben.

Liverpool er fantasiløse offensivt og uten Virgil van Dijk fungerer ikke forsvaret. Det største problemet er midtbanen. Tidligere ble det sagt at midtbanen hos Liverpool hadde energien, kraften og fysikken, men kreativiteten uteble.

Nå mangler den alt.

Liverpool har sluppet inn syv mål på de tre siste kampene (0-1-2). Til tross for at Jurgen Klopps lag har vært direkte svake de siste ukene, er de likevel gjort det store oddsfavoritter før tirsdagens omkamp i FA-cupen mot Wolves. Vi mener Liverpool er overvurdert av oddssetterne hos Norsk Tipping.

Wolves har hatt en opptur med Julien Lopetegui, og vi tror den fortsetter i FA-cupen tirsdag.

Oppgjøret på Anfield endte 2-2, og vinneren av omkampen på Molineux vil møte Brighton på bortebane i fjerde runde i FA-cupen. Det tror vi blir Wolves.

Vi tror at Wolverhampton vinner. Det spiller du på her til 3,15 i odds