*Nettavisen* Sportspill.

Liverpool trenger ikke gå for full maskin

 

Veteranen James Milner er ventet å starte Liverpools 3. rundekamp borte mot MK Dons i kveld. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Jürgen Klopp kommer til å hvile mange spillere i onsdagens bortekamp mot MK Dons i ligacupen.

25.09.19 13:52

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert onsdagens viktigste kamper
Tippetips: United helklink på midtukekupongen
Oddsdobbel 1: Liverpool trenger ikke gå for full maskin
Oddsdobbel 2:
West Ham-reservene kjører over Oxford
Oddssingel Ligacupen: Vi byr på et deilig skrellobjekt
V75 Bjerke: Stor jackpotkveld med 975 708 kr ekstra
V75 gratis:
Se V75-løpene gratis på Nettavisen
V4/V5 Øvrevoll
: Nettavisen jakter ny galoppsuksess

Onsdagens langoddsprogram er usedvanlig innholdsrikt . Det spilles to kvartfinaler i cupen her hjemme. Mjøndalen møter Haugesund hjemme på Nedre Eiker, mens Ranheim tar i mot 2. divisjonslaget Fram Larvik. Det er også midtukerunder i både Serie A, La Liga, Ligue 1 og Allsvenskan. I tillegg spilles det tredje runde i ligacupen i England.. Ellers spilles det NM-kamper i håndball for menn og det er full runde i HockeyAllsvenskan som er nest øverste nivå i Sverige.

NB! Onsdag er det ca 97 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

MK Dons - Liverpool - begge lag scorer 1,75 (spillestopp kl 20.40)
En helt grei sesonginnledning for MK Dons i League One med 4-0-5 på de ni første seriekampene. Variable 3-0-3 på seks spilte hjemmekamper. Røk ut av ligacupen allerede i 2. runde forrige sesong etter 0-3 tap borte mot Bournemouth. Tok seg til 3. runde denne sesongen etter overbevisende 4-1 seier borte mot Southend.

Liverpool fortsetter sin strålende seriestart i Premier League og står med full pott og 18 poeng etter de seks første seriekampen. Jürgen Klopp kommer garantert til å gjøre store endringer til denne og spillere som James Milner, Adam Lallana og Dejan Lovren er blant de mest kjente i førstelleveren.

1,15 i odds på Liverpool er naturligvis ikke veldig interessant. Men hjemmelaget må kunne være i stand til å score på et Liverpool-lag uten de fleste av sine spillere i den normale førsteoppstillingen. 1,75 i odds på et begge lag scorer er slett ikke verst betalt og blir vårt utvalgte spill. Det er dog ikke mulig å spille singel på dette objektet.

Sheffield United - Sunderland H 1,55 (spillestopp kl 20.40)
Nyopprykkede Sheffield United innledet med fire poeng på sine to første seriekamper i Premier League, men tok deretter kun ett poeng på de tre neste. Lørdag smalt de så til med en overraskende 2-0 seier borte mot Everton. Står dermed med åtte poeng på de seks første og det må være over forventning. 2-1 seier hjemme mot Blackburn i 22. runde. Forsvant ut av Ligacupen allerede i 1. runde forrige sesong etter 1-1 hjemme mot Hull og tap i den påfølgende straffesparkkonkurransen.

Sunderland tapte playoff-finalen i League One i vår og har dermed gått løs på sin andre sesong i League One. Har innledet sterkt og ligger på 5. plass med 16 poeng og har kun tapt en av sine ni første seriekamper. Det er garantert opprykk som er sesongens store mål og avansement i ligacupen er neppe hovedprioritet.

Sheffield United gjør nok noen rokeringer her, men skal ta seg videre mot et kanskje ikke helmotivert bortelag. 1,55 i odds på et Premier League-lag hjemme mot et lag fra League One synes sjenerøst og vi kombinerer seier til Sheffield United med begge lag scorer i kampen MK Dons - Liverpool. Totalodds på denne dobbelen blir da 2,63.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag