*Nettavisen* Sportspill.

Liverpool vinner denne lett

ON FIRE: Liverpool-duoen Philippe Coutinho og Roberto Firmino storspilte da Liverpool rundspilte Manchester City forrige helg. Foto: Jon Super (Ap)

Liverpool er en av de sikre på våre tips til søndagens tippekupong.

29.11.15 09:26

På søndagens langoddsprogram er det en rekke spennende hendelser å spille på, som for eksempel fire godbiter fra Premier League, verdenscupen i langrenn og hopp og divers andre spennende fotballkamper.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1
: Kane sender Chelsea tilbake med tap
Oddstips 2: Hvorfor er Ståle Solbakken favoritt?
Oddstips 3: Lazio er elendige borte
Oddslangskudd: West Ham blekner uten Payet

TV-kampene: Dette er søndagens program
Skaderapport: Disse mister helgens Premier League-runde

V75 Örebro: Ekstra V75-omgang!
V65 Leangen: Enorm jackpotomgang på Leangen

Bonuspotten er nå oppe i hele 1,4 millioner kroner.

Klikk her for å sette opp din helt egne tippekupong.

Komplette analyser og andre innleveringsforslag finner du under innleveringsboksen.

1. Liverpool — Swansea City
Hvilken opptur Liverpool har fått med Jürgen Klopp! Etter en del uavgjort i innledningen, har de nå fire seire de siste fem, inkludert to borte over Chelsea og Manchester City. Ikke verst!

De tapte imidlertid forrige hjemmekamp i Premier League mot Crystal Palace og har hatt torsdagskamp mot Bordeaux, en kamp de vant 2-1 etter å ha havnet under.

Liverpool kan ikke stille med John Flanagan, Jordan Henderson, Joe Gomez, Danny Ings og Jordan Rossiter, som er langtidsskadde. Mamadou Sakho er også ute, Philippe Coutinho og Daniel Sturridge er tvilsom. Lucas er suspendert.

Gjestene havnet under 0-2 hjemme mot Bournemouth sist, men viste stor moral og utlignet til 2-2 før førsteomgang var over. Men totalt sett har formen vært svakt, de siste syv har de bare fem poeng og seieren kom mot formelendige Aston Villa.

Råtassen Jonjo Shelvey mister returen til Anfield med fem gule kort.

Det er lenge siden spillet har sittet for gjestene og H blir valget her.

2. Norwich City — Arsenal
Kanarifuglene holdt lenge stand borte mot Chelsea sist, men tapte til slutt 1-0 etter scoring av Diego Costa. I siste kamp før landslagspausen vant de 1-0 hjemme mot Swansea, men de andre seks av de siste syv kampene har de tapt.

Alexander Tettey og Matthew Jarvis rekker trolig ikke kampen.

Arsenal tok en uhyre viktig seier hjemme mot Dinamo Zagreb i midtuken og det vil fjerne mye av presset på Wengers menn. Nå gjelder det å slå tilbake også i ligaen, de har bare ett poeng fra to kamper etter 2-1-tapet for West Bromwich forrige helg.

Norwich blir sjelden utspilt og taper knepent, men her vinner de neppe. B.

3. Sevilla — Valencia
Hjemmelaget gikk på et skikkelig stortap for Borussia Mönchengladbach i midtukens Champions League-runde og har med det fire tap de siste fem kampene, tok mot formidabel motstand. Hjemme pleier de å være solide og revansjelysten er nok stor.

Hjemmelaget har fortsatt en lang skadeliste - spesielt på midtstopperplass - men Kevin Gameiro bør holde hele denne kampen.

Gjestene gikk på sin side på et forsmederlig 2-0-tap borte mot Zenit i midtuken, etter en lang reise til Russland. De har heller ikke fått opp dampen denne sesongen, med 5-4-3 på sesongens tolv første kamper. Her holder jeg en knapp på hjemmelaget. H.

4. Rayo Vallecano — Athletic Bilbao
Hjemmelaget har plukket fire poeng de to siste kampene mot svak motstand. Det er svært velkomment etter en svak periode med mye tap.

Athletic Bilbao tapte forrige ligakamp mot Granada på bortebane, men slo tilbake med en sterk 3-2-seier borte mot Augsburg i Europa League i midtuke. Formen er utvilsomt på plass: Seks seire de siste syv er solid.

Hjemmelaget kan så absolutt stå for en overraskelse her. HB.

5. CF Córdoba — Real Oviedo
Hjemmelaget innledet sesongen suverent og ledet lenge, men har nå bare to poeng se siste tre kampene og én seier de siste fem. Hjemme har de vært nær umulige å håndtere.

Real Oviedo hadde en svak periode i starten av november, men har to seire på rad og null baklengs de to siste. De er trolig fornøyde med uavgjort her. HU.

6. Bayer 04 Leverkusen — Schalke 04
Bayer Leverkusen brant noen enorme sjanser mot BATE i midtuken og burde så absolutt vunnet. De har generelt ikke levert spesielt bra i det siste, men har ikke tapt på de to kampene siden landslagspausen.

Schalke slet seg til en ettmålsseier hjemme mot Apoel Nikosia i Europa League på torsdag, og hadde før de hele to uavgjort og fire tap de siste seks. Motstanden har vært tidvis svært god. Gjestene komme uansett ikke med mye selvtillit hit. HU.

7. Augsburg — VfL Wolfsburg
Augsburg snudde 0-1 til 2-1 før de tapte 2-3 hjemme for Athletic Bilbao i midtukens Europa League-runde.De har levert greit i det siste og står med 3-1-2 de siste syv.

Det er imidlertid ikke til å stikke under en stol at Augsburgs sesonginnledningen har vært milevis under pari og nest sisteplass forteller mye om det.

Wolfsburg tok en vanvittig solid, imponerende og viktig seier i Moskva i midtuken, og lever lenge på den. I serien holder de bare nesten følge med Bayern München og Dortmund, opp til førstnevnte er det allerede tretten poeng.

Ser ikke bort fra at hjemmelaget kan få poeng her. UB.

8. FC Midtjylland — FC København
Det er ikke en veldig bra formperiode hjemmelaget befinner seg i og de har tapt hele fem kamper de siste syv. Slitasjen med Europa League-deltakelse og Superliga har utvilsomt begynt å tære på hjemmelaget, men de ligger bare ett poeng bak dagens motstander.

Gjestene kommer på sin side med glitrende form i bagasjen, og de siste syv kampene har de fem seire og to uavgjort. I første kamp etter landslagspausen spilte de skuffende 0-0 hjemme mot Viborg, men har nå tre kamper uten baklengsmål.

Bortelaget er altfor stor favoritt på langoddsen og vi tror på et jevnt oppgjør - derfor backer vi Midtjylland på langoddsen. Her kjører vi HUB.

9. Bordeaux — Caen
Hjemmelaget klarte nesten å sjokkere Liverpool på torsdag, men kom til slutt til kort. Uansett er det trolig at kampen tok veldig på og det er fort gjort å få en smell etter Europa-kamp.

Spesielt mot et Caen som har håndtert sesongen helt mesterlig, med 8-1-5 så langt. De siste syv kampene har de 3-1-3 og står med fire poeng de to siste kampene. UB.

10. Marseille — Monaco
Marseille har begynt å levere svært ustabilt denne sesong, med sterke seire fulgt opp av elendige tap. I det siste har det blitt mest av de første og hele fem seire de siste seks lar seg høre. Tapet kom hjemme for Nice.

Marseille spilte for øvrig Europa League-kamp mot Groningen i midtuken og vant 2-1.

Monaco har håndtert overgangen fra superstjerner til stortalenter helt godkjent og ligger på 6. plass så langt. De siste fire kampene har de imidlertid to tap og bare én seier, og på torsdag ble de slått 0-2 av Anderlecht. HB.

11. Empoli — Lazio
Empoli har prestert godt i det siste. I første kamp etter landslagspausen ledet de 2-0 borte mot Fiorentina, men den endte 2-2. Totalt sett har de 3-2-2 de siste syv, med tapet for Juventus og Roma, som må sies å være tillatt.

Lazio måtte jobbe hardt for å slå Dnipro hjemme på torsdag, og har en eksepsjonelt svak bortestatistikk i serien. Det tøffe kampprogrammet har gått utover gjestenes prestasjoner og den gode flyten har de måttet se langt etter så langt. Vi kjører H på langoddsen, men HB her.

12. Palermo — Juventus
Hjemmelaget ligger rundt der det var forventet av dem denne sesongen, på 15. plass. De to siste kampene har de imidlertid fått en opptur med fire poeng og i helgen tok de bortepoeng mot Lazio. Kjøpet av Alberto Gilardino viser seg å være svært klokt.

Juventus har virkelig fått opp dampen. De slo Manchester City hjemme i midtuken, og har 4-1-0 de siste fem kampene. Det gjelder for Juve å opprettholde flyten og ta igjen konkurrentene, de har fortsatt et stykke opp etter den katastrofale sesongstarten. B.

384-rekker:

1. Liverpool — Swansea City H

2. Norwich City — Arsenal B

3. Sevilla — Valencia H

4. Rayo Vallecano — Athletic Bilbao HB

5. CF Córdoba — Real Oviedo HU

6. Bayer 04 Leverkusen — Schalke 04 HU

7. Augsburg — VfL Wolfsburg UB

8. FC Midtjylland — FC København HUB

9. Bordeaux — Caen UB

10. Marseille — Monaco HB

11. Empoli — Lazio HB

12. Palermo — Juventus B

Klikk her for å levere denne kupongen!

Klikk her for å levere denne kupongen på mobil.

192-rekker:

1. Liverpool — Swansea City H

2. Norwich City — Arsenal B

3. Sevilla — Valencia H

4. Rayo Vallecano — Athletic Bilbao B

5. CF Córdoba — Real Oviedo HU

6. Bayer 04 Leverkusen — Schalke 04 HU

7. Augsburg — VfL Wolfsburg UB

8. FC Midtjylland — FC København HUB

9. Bordeaux — Caen UB

10. Marseille — Monaco HB

11. Empoli — Lazio HB

12. Palermo — Juventus B

Klikk her for å levere denne kupongen!

Klikk her for å levere denne kupongen på mobil.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag